E24 > Økonomi

Saturday, 02 December, 22:37

E24 - 22 jun 23 kl. 16:01

Elon Musk og Mark Zuckerberg avtalte «cage fight»

To av verdens mest profilerte tekmilliardærer har i en Twitter-feide avtalt å møtes til «cage fight»..
Les mer på E24


Les mer om:
Twitter, Musk, Mark Zuckerberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elon, Muskog , Mark, Zuckerberg, avtalte, cage, fight
Klartale - 07 aug 23 kl. 15:30

Elon Musk vil forandre Twitter

Elon Musk vil kanskje at kvitring, eller «tvitring», skal være et ord vi bruker om fugler. Ordet blir nå også brukt som et uttrykk når du publiserer noe på X.Musk eier tjenesten Twitter, som nå er blitt X.

NRK - 08 sep 23 kl. 05:23

Ny biografi: Musk skal ha sabotert ukrainsk droneangrep

Elon Musk skal i fjor ha beordret ingeniørene sine til å stenge ned Starlink-satellittenes kommunikasjonsnettverk utenfor kysten av Krim for å hindre et ukrainsk droneangrep på russiske marinefartøy. Det kommer frem i en ny biografi om Elon Musk som blir publisert 12. september, melder CNN.

NRK - 07 sep 23 kl. 17:15

Biografi: Elon Musk slukket Starlink-nettet i Ukraina for å spolere angrep

I skjul ga Elon Musk ordre om å slukke Starlink-nettet nær Krim-halvøya i fjor for å forstyrre et ukrainsk angrep mot russisk sjøforsvar, ifølge en ny biografi. Ifølge biografien, som heter «Elon Musk», skal ukrainerne ha mistet nettsignal og måtte avbryte et angrep mot russiske marinefartøy, skriver CNN. Starlink er en satellittbasert internettjeneste som er eid av Musk.

NRK - 03 nov 23 kl. 02:20

Elon Musk ber om å slippe å vitne

Elon Musk ba torsdag en føderal dommer om å få slippe å vitne i etterforskningen mot ham. USAs finanstilsyn har åpnet etterforskning av Elon Musks kjøp av Twitter. I innsigelsen torsdag sier Musk og hans advokater at Finanstilsynets jakt på Musk har gått over grensen til trakassering.

NRK - 22 aug 23 kl. 19:59

New Yorker: Musk skal ha snakket med Putin før Ukraina mistet nettdekningen

Elon Musk skal ha hatt en personlig samtale med Vladimir Putin før avgjørelsen om å strupe nettilgangen for ukrainske styrker, skriver The New Yorker. Ukraina har vært avhengige av Musks Starlink-system for å ha nettilgang siden Russland begynte angrepene på ukrainsk infrastruktur. Dette har vært kritisk for kommunikasjonen mellom ukrainske styrker og med den militære ledelsen.

E24 - 14 aug 23 kl. 07:08

Zuckerberg om Musk-«cage-fight»: – Elon er ikke seriøs

Ifølge Meta-gründer Mark Zuckerberg må man se langt etter den beryktede kampen mellom han og konkurrent Elon Musk: «Elon vil ikke bekrefte en dato»..

NRK - 17 nov 23 kl. 17:07

Det hvite hus fordømmer Elon Musks «avskyelige promotering» av antisemittisme

Tech-gründer Elon Musk er i hardt vær etter at han onsdag omfavnet en antisemittisk konspirasjonsteori på X, appen for sosiale medier han kjøpte for et år siden. Som svar på en annen bruker som hadde anklaget jøder for å hate hvite mennesker, og som hadde uttrykt likegyldighet til antisemittisme, skrev Musk: «Du har sagt den faktiske sannheten». Musk, administrerende direktør for bilprodusenten Tesla og rakettselskapet SpaceX, fulgte opp sin første tweet med kritikk av Anti-Defamation League, eller ADL, en organisasjon grunnlagt av jøder for å motarbeide antisemittisme.

Aftenposten - 14 aug 23 kl. 07:20

Zuckerberg om Musk-«cage-fight»: – Elon er ikke seriøs

Ifølge Meta-gründer Mark Zuckerberg må man se langt etter den beryktede kampen mellom han og konkurrent Elon Musk: «Elon….

NRK - 12 jul 23 kl. 19:06

Elon Musk lanserer kunstig intelligens-selskap

Elon Musk kunngjorde onsdag at han skal danne et selskap for kunstig intelligens (KI). Musk sa at selskapet, som får navnet xAI, startes opp først med sin egen nettside, og han presenterte et team som består av ingeniører som har arbeidet i andre selskaper fra Google til Microsoft og OpenAI. Tesla- og Twitter-eieren Musk har tidligere ved flere anledninger har sagt at utviklingen av KI burde settes på pause, og at det trengs bedre regulering av sektoren.

NRK - 18 sep 23 kl. 11:54

Israels statsminister besøker Elon Musk

Benjamin Netanyahu skal møte Elon Musk under et besøk i California, ifølge den israelske statsministerens kontor. Netanyahu er i USA i forbindelse med FNs hovedforsamling i New York, men skal først diskutere kunstig intelligens med Musk. Netanyahu skal oppfordre Musk til å investere i Israel, skriver han på X/Twitter.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Håpet kan være ute for ny handelskorridor

Etter utbruddet av krigen mellom Israel og Hamas, kan planene om en ny handelskorridor mellom India og Europa være i fare..

E24 - 3 timer siden

«Bare la meg dø. Redd deg selv»

LAHAINA (E24): Mike Cicchino (37) løper bortover langs stranden. Han har så mye røyk i øynene at han knapt klarer å holde dem åpne. Rundt ham ligger forbrente mennesker, noen av dem ikke lenger i live..

E24 - 4 timer siden

Alt går ikke opp: Kraftig priskutt på denne skapningen.

Det blir ingen gjentagelse av fjorårets rekordhøye julepriser på hummer. Prisen har stupt, men mange av de 30.000 hobbyfiskerne smiler likevel bredt etter årets sesong..

E24 - 6 timer siden

Massive dagligvareprotester: – Kan bety at forslaget treffer

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har ennå ikke fått gjennom ny dagligvarepolitikk. Nå lover han svar før jul..

E24 - 8 timer siden

Slik kan det bli enklere å bytte bank

For få bytter bank, mener regjeringen. Dette er tiltakene de og andre aktører på markedet mener bør på plass for å forenkle bankbytter enda mer..

E24 - 9 timer siden

Virke ber Vestre gripe inn: – Regjeringen er på ville melkeveier

Geir Pollestad (Sp) ønsker å kutte i støtten til Tines konkurrenter. Virke mener regjeringen taler med to tunger, og frykter at Tine skal få monopol..

E24 - 9 timer siden

Millioner rullet inn på konto: – Skulle tro jeg hadde vunnet i lotto

Se for deg at du går inn i nettbanken og oppdager at du plutselig er blitt nesten 930 millioner kroner rikere. Det var tilfellet for malaysiske Hafidzah Abdullah..

E24 - 12 timer siden

Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen hjelper hjemløse katter. I tillegg har de gitt private lån med kredittkortrente til nordmenn i gjeldstrøbbel..

E24 - 12 timer siden

Mener regjeringen bruker klima som salderingspost

Staten tjener ti milliarder kroner på klima i 2024, ifølge miljøstiftelsen Zero. Nå ber de og Fornybar Norge regjeringen om å bruke mer av klimaprofitten på klimatiltak..

E24 - 13 timer siden

Norge bidrar med 270 millioner i klimafond til fattige land

270 millioner kroner blir Norges bidrag til det nye internasjonale tap og skade-fondet som skal sikre støtte til fattige land som rammes av klimakatastrofer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com