NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:56

NRK - 10 dec 20 kl. 18:14

Ellen DeGeneres koronasmittet

Den amerikanske talkshow-verten Ellen DeGeneres, har testet positivt for koronavirus. Hun skriver på programmets konto at formen hennes er fin..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ellen DeGeneres, DeGeneres

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ellen, DeGeneres, koronasmittet
VG - 10 dec 20 kl. 18:15

Ellen DeGeneres coronapositiv

Ellen DeGeneres har testet positivt for coronaviruset. Det melder hun selv på Instagram..

VG - 23 mar 21 kl. 12:35

Ellen DeGeneres bretter ut konas smertedrama

Ellen DeGeneres (63) forteller at hun måtte kjøre Portia de Rossi (48) til akutten midt på natten..

VG - 14 maj 21 kl. 09:18

Ellen DeGeneres kaller medieoppmerksomheten «kvinnefiendtlig»

I sitt første intervju etter nyheten om at hun gir seg som talkshow-vert, kaller Ellen DeGeneres den negative medieoppmerksomheten «orkestrert» og «kvinnefiendtlig»..

Aftenposten - 12 maj 21 kl. 19:46

Ellen gir seg

Talkshowet «Ellen DeGeneres Show» skal avvikles etter neste sesong. – Det er ikke lenger en utfordring, sier DeGeneres….

NRK - 12 maj 21 kl. 16:37

Talkshow-dronning gir seg

Ellen DeGeneres gir seg etter 18 sesonger med sitt talkshow «Ellen», melder Hollywood Reporter..

VG - 12 maj 21 kl. 16:37

Talkshowdronningen gir seg etter 19 sesonger

Den populære talkshowverten Ellen DeGeneres gir seg etter 19 sesonger på skjermen..

Dagbladet - 26 maj 21 kl. 15:49

Disse er de heteste kandidatene

Ellen DeGeneres annonserte at den neste sesongen av «Ellen» vil bli den siste. Nå spekuleres det i hvem som skal fylle plassen..

Aftenposten - 07 feb 21 kl. 09:00

Ellen Aga (33) malte veggen, døra og lysbryteren knall blå: - Jeg er ikke lei fargen ennå

Ellen Aga fant det hun drømte om i boligen på Storhaug. Hjemmet hennes er inspirert av en botanisk hage i Marokko..

Dagbladet - 01 apr 21 kl. 21:58

«Exit»-Ellen: - Pekt på og ledd av

Halvannen million nordmenn har sett henne som prostituerte Magdalena i «Exit». Privat har livet til svenske Ellen Helinder (29) bydd på andre drama..

NRK - 26 maj 21 kl. 20:18

Kelly Clarkson overtar for Ellen

Ifølge nettstedet TMZ skal den sangeren Kelly Clarkson overta sendetiden for programmet «The Ellen Show» på NBC. Kelly Clarkson, som vant den første utgaven av American Idol i 2002, har vært vert for det populære «The Kelly Clarkson Show» siden september 2019..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Nye sprekker på La Palma

Ein ny sprekk der lava veltar ut, har tvunge ytterlegare 500 menneske til å evakuera etter vulkanutbrotet på øya La Palma på Kanariøyene. Utbrotet som starta søndag, har så langt ført til at minst 190 bygningar er øydelagde. 6000 menneske er evakuerte..

NRK - 10 minutter siden

Vil ta imot NATO-ansatte afghanere

Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, skriver VG. – Det var tidlig et ønske om at NATO -land og partnerland skulle gi beskyttelse til de som ikke jobbet spesifikt for et enkeltland i Afghanistan. Der har vi alle et ansvar, hvor Norge tidlig sa seg villig til å bidra, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til VG.

NRK - 15 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 15 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 45 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 1 time siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt