NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 15:51

NRK - 10 juni 21 kl. 18:59

Elever malte pride-flagg på bakken

Bøler skole i Oslo opplevde at pride-flagget ble stjålet tre ganger forrige uke. Torsdag har elevene malt asfalten i regnbuens farger og hengt opp nye pride-flagg i vinduene. «Vi fortsetter å feire mangfold, inkludering og respekt», skriver skolen på sin Facebook-side..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elever, malte, pride-flagg, bakken
NRK - 19 juni 21 kl. 23:49

Etterforsker hærverk på Pride-flagg

Politiets hatkrimgruppe har satt i gang etterforskning etter at flere Pride-flagg i Oslo er blitt stjålet eller ødelagt. Pride-flagg som er blitt heist ved skoler og andre bygninger i hovedstaden, er blitt stjålet, tent på eller ødelagt på annet vis. Oslo politidistrikt har fått fem anmeldelser på skadeverk og tyveri av Pride-flagg, sier politioverbetjent Monica Lillebakken, fagleder i hatkrimgruppa, til Nordstrands Blad..

NRK - 06 juni 21 kl. 02:48

Pride-flagg rives ned i Oslo

På Ulsrud og Bøler i Oslo har det vært flere hendelser hvor pride-flagg er blitt stjålet og forsøkt påtent. Fire skoler i Oslo har fått frastjålet regnbueflagg. Dette gjelder både barne-, ungdoms- og videregående skoler sier utdanningsetaten.

VG - 17 juni 21 kl. 22:29

Pride-flagg revet ned – bydel svarte med å henge opp hundrevis

Da et Pride-flagg ble revet ned i Drammen, fikk Vegar Nordmann Larsen nok og startet en innsamlingsaksjon. Fire dager senere er hele bydelen hans fylt med flagg..

VG - Igår: 15:23

Barnehage malte Pride-flagg i vinduet etter hærverk

Ansatte ved Hakkespetten barnehage på Bygdøy oppdaget tirsdag morgen av noen hadde satt fyr på Pride-flagget de hadde hengt opp. Som reaksjon har de nå malt flagget rett på barnehagens vindu..

Dagbladet - 05 juni 21 kl. 19:43

Masse-stjeling av pride-flagg

Både på Ulsrud videregående skole, Bøler skole og en rekke borettslag på Østensjø i Oslo har pride-flagg blitt stjålet flere ganger. Nå anmeldes tyveriene..

Dagbladet - Igår: 08:48

Har delt ut 400 pride-flagg

Vegar Nordmann Larsen fikk nok da et pride-flagg ble revet ned i Drammen. Da startet han en innsamlingsaksjon som har fått inn over 35 000 kroner..

NRK - 17 juni 21 kl. 06:58

Oslo Pride åpner i morgen

Fredag åpner Oslo Pride. Selv om mye vil gå digitalt, gjør de siste koronalettelsene det mulig med Pride park, fysiske markeringer og en slags parade, skriver Avisa Oslo. Vanligvis samler paraden over 350.

NRK - 18 juni 21 kl. 02:13

Åpnet Pride-fest i styrtregn

Statsminister Erna Solberg og Oslos ordfører Marianne Borgen åpnet ved midnatt årets Pride-festival. Åpningen ble markert ved at Holmenkollbakken ble lyst opp i renbuens farger ved midnatt. Årets festival varer fram til 27.

NRK - 10 mars 21 kl. 07:07

Svindler solgte malte steiner

Mercuria Energy Group ble lurt for 36 millioner dollar – over 300 millioner kroner – da de i fjor trodde de kjøpte kopper, skriver BBC. I stedet for kopper mottok firmaet 300 konteinere fulle av malte steiner..

VG - 14 april 21 kl. 22:05

Malte over veggmaleri til 250.000: – En skandale

«Sjokkert» og «skandale» er blant reaksjonene etter at Kunnskapsparken på Finnsnes malte over veggmaleriet de hadde betalt 250.000 kroner for å få..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 15 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 30 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 30 minutter siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 45 minutter siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten til å ha sin egen seksuelle legning.

NRK - 1 time siden

Oslo-byråd kan være klart i morgen

Dersom alt går etter planen for byrådsleder Raymond Johansen, kan Oslo ha et nytt byråd torsdag. Det er særlig knyttet spenning til hvem som tar over som byråd for miljø- og samferdsel etter at Lan Marie Berg trakk seg på fredag. Hanna Marcussen og Rasmus Reinvang er blant kandidatene, ifølge kilder til NRK..

NRK - 1 time siden

Tror på snarlig atomavtale med Iran

Tysklands utenriksminister Heiko Maas sier det er en god mulighet for at de snart kommer i mål med samtalene om en gjenoppliving av atomavtalen med Iran. Maas kom med uttalelsen på en pressekonferanse med USAs utenriksminister Antony Blinken i Berlin onsdag..

NRK - 1 time siden

Optin Bank under administrasjon

Finansdepartementet har vedtatt at Optin Bank ASA avvikles under offentlig administrasjon. Vedtaket også at Bankenes sikringsfond skal gjøre garanterte innskudd tilgjengelig for utbetaling innen sju arbeidsdager..

NRK - 1 time siden

Frankrike går ut mot regnbue-nekt

– Vi er svært skuffet over UEFAs beslutning om å forby regnbuemarkeringen i München i kveld. Det sier en rådgiver til Frankrikes president Macron i en uttalelse til pressen, ifølge France Info..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt