NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:49

NRK - 11 apr 24 kl. 15:16

Elden anmelder drapstrusler etter gruppevoldtektssaken i Bergen

Advokatfirmaet Elden har i dag anmeldt flere drapstrusler og oppfordringer til gatejustis etter frifinnelsen i gruppevoldtektssaken i Bergen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elden, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elden, anmelder, drapstrusler, etter, gruppevoldtektssakeni , Bergen
VG - 11 apr 24 kl. 15:17

Gruppevoldtekts­saken i Bergen: Elden anmelder drapstrusler

Elden Advokatfirma har anmeldt en rekke drapstrusler på vegne av mennene som ble frifunnet i gruppevoldtektssaken..

NRK - 05 dec 23 kl. 13:02

Bistandsadvokat John Christian Elden: Forventer at politiet jobber videre

Bistandsadvokat for foreldrene til Birgitte Tengs, John Christian Elden, forventer at politiet jobber videre etter frifinnelsen av Vassbakk. – Vi forutsetter at politiet fortsetter å jobbe med saken, slik at de om mulig finner en gjerningsperson, sier Elden til pressen etter rettssaken. Han forteller at foreldrene til Tengs har vært forberedt på at saken kunne gå begge veier.

NRK - 10 apr 24 kl. 09:10

Gruppevaldtektssaka i Bergen: Elden meiner bilete som blir spreidd er manipulert

Eit bilete av 24-åringen som nyleg vart frikjend i gruppevaldtektssaka i Bergen blir spreidd på sosiale medium, og skaper reaksjonar. Biletet viser tre menn som står saman, der den eine er den frifunne 24-åringen, og på biletet er teksten «Feire for du kom unna med voldtekt.» lagt på.

NRK - 20 mar 24 kl. 04:08

Tall fra overgrepsmottak: Kun én av fire anmelder

Stadig færre av dem som oppsøker overgrepsmottaket i Østfold, anmelder overgrepene de er utsatt for. På overgrepsmottaket samler de inn bevis og tilbyr gratis rettshjelp. Likevel faller andelen som anmelder, skriver Klassekampen.

NRK - 19 feb 24 kl. 18:54

Politiet har siktet Gjert Ingebrigtsen for kroppskrenkelse

Politiet har siktet friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen for kroppskrenkelse, får NRK bekreftet av forsvarer John Christian Elden. Ifølge Elden skal siktelsen ha skjedd i fjor, og Ingebrigtsen risikerer en bot for hendelsen han er siktet for. – Han har senere fått forklare seg om dette, vi antar at det vil falle bort når endelig avgjørelse foreligger, sier Elden til NRK.

Aftenposten - 11 apr 24 kl. 15:20

Elden anmelder drapstrusler etter gruppevoldtekssak

– Det er verdt å minne ungdommer om at deling av slike poster i sosiale medier kan være straffart og….

NRK - 30 nov 23 kl. 21:08

Arfan Bhatti begjærer seg løslatt mot kausjon

Arfan Bhatti, som er siktet for medvirkning til terrorangrepet i Oslo i fjor sommer, har begjært seg løslatt fra fengsel i Pakistan mot kausjon. Bhatti begjærte seg løslatt under et rettsmøte torsdag. Advokat John Christian Elden bekrefter opplysningene.

NRK - 14 feb 24 kl. 14:33

Elden: Trettebergstuen er ikke etterforsket av Økokrim

Økokrim sendte i forrige uke ut en pressemelding om at de har etterforsket Anette Trettebergstuen siden I fjor høst. Trettebergstuens advokat John Kristian Elden hevder at Økokrim ikke har gjort et eneste etterforskingsskritt. – Dokumentene viser at Økokrim ikke har foretatt seg ett eneste etterforskningsskritt i saken.

NRK - 04 maj 24 kl. 12:26

Bhatti vil ikke forklare seg i retten

Arfan Bhattis forsvarer John Christian Elden sier hans klient ikke kommer til å forklare seg i rettssaken mot Zaniar Matapour hvor han er stevnet som vitne. – Han kommer til å benytte seg av sin rett til å ikke forklare seg i en sak som han selv er siktet i, sier Elden til NRK. – Jeg tror ikke Bhatti har så mange nye svar å komme med.

VG - 27 feb 24 kl. 20:28

Anmeldte Jan Ove Ekeberg for drapstrusler: – Belastende at det vitses med

Tidligere leder av Den norske forfatterforeningen, Heidi Marie Kriznik, reagerer på at forfatterne Jan Ove Ekeberg og Anne Holt tar opp en sak på Facebook som for henne var alvor: I 2018 anmeldte hun Ekeberg for drapstrusler etter en NRK-debatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 15 minutter siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 2 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 30 minutter siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 1 time siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 1 time siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

USA til Israel: Uakseptabelt høye sivile tap i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken har gjort det klart overfor Israel at de sivile tapene på Gazastripen er «uakseptabelt høye», melder AFP. Det israelske forsvaret har de siste dagene gjennomført flere massive angrep, blant annet mot en flyktningleir og flere FN-drevne skoler i jakten på medlemmer av toppledelsen i Hamas. Tapstallene har vært omfattende.

NRK - 1 time siden

HRW: Barn fengslet og mishandlet i El Salvador

Mer enn 1000 mindreårige er blitt fengslet under El Salvadors unntakstilstand. Mange blir pågrepet nærmest tilfeldig, ifølge Human Rights Watch (HRW). Barn er blitt dømt til flere års års fengsel, som oftest for svært uspesifikke lovbrudd og på bakgrunn av vitnemål fra politifolk som ikke kan bekreftes fra annet hold, ifølge organisasjonen.

NRK - 1 time siden

Åtte personer drept etter angrep på pakistansk militærbase

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militanter..

NRK - 2 timer siden

Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com