NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:37

NRK - 06 sep 21 kl. 07:10

Elden: Aldri sagt han er uskyldig

Foreldrene til Birgitte Tengs sliter med å tro på at nevøen er uskyldig i drapet på datteren, skriver NTB. Etter den første dommen i saken i 1997 sa faren til Birgitte Tengs at han reagerte på at fetteren aldri hadde oppsøkt dem og sagt at han var uskyldig. Familiens bistandsadvokat, John Christian Elden, sier nå til NTB at fetteren fortsatt ikke har sagt til foreldrene at han er uskyldig. Fetterens forsvarer, advokat Arvid Sjødin, sier at det er naturlig ettersom han ble utstøtt av familien da han ble siktet for drapet. I helgen gikk foreldrene til Tengs ut og sa at de åpner for å dropp erstatningskravet mot fetteren, dersom de blir overbevist om fetterens uskyld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Birgitte Tengs, NTB, Christian Elden, Arvid Sjødin, Tengs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elden, Aldri, sagthan er , uskyldig
NRK - 05 aug 21 kl. 22:51

Elden skal se på Espås-drapet

John Christian Elden er oppnevnt som bistandsadvokat og skal gå gjennom etterforskningen av drapet på Trude Espås (20) i Geiranger for 25 år siden. Espås ble voldtatt og drept i Geiranger 8. august 1996, og siden har saken vært en uoppklart drapssak.

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 07:13

Elden: Fetteren har aldri sagt til Tengs-foreldrene at han er uskyldig

Foreldrene til Birgitte Tengs sliter med å tro på at nevøen er uskyldig i drapet på datteren..

NRK - 02 jul 21 kl. 10:43

Elden varsler erstatningskrav

Forsvarer John Christian Elden sier at mannen som er frifunnet i Høyesterett for grovt trygdebedrageri, vil kreve erstatning. – Ja, både han og mange hundre andre vil nå være berettiget erstatning, selv om det er en mager trøst, sier Elden. Mannen ble dømt til fengsel fordi i perioder hadde oppholdt seg i utlandet mens han mottok støtte fra Nav.

NRK - 25 aug 21 kl. 13:01

Saksøker Nirvana for overgrep

Gutten som i 1991 ble avbildet naken på coveret av Nirvana-platen «Nevermind», går nå til rettssak mot bandet. Spencer Elden, som i dag er 30 år, sier at han som barn ble utsatt for et seksuelt overgrep, skriver The Guardian. Søksmålet er anlagt i California.

NRK - 01 sep 21 kl. 17:54

PST undersøker brev

Brevet med hvitt pulver som i tirsdag i forrige kom med posten til advokatfirmaet Elden har havnet hos Politiets sikkerhetstjeneste. PST etterforsker om det har noen sammenheng med straffesaken mot Laila Bertheussen. Det bekrefter kommunikasjonsdirektør Trond Hugubakken i PST til NRK.

NRK - 09 okt 21 kl. 15:52

Elden om drapet: Familien er knust

John Christian Elden er bistandsadvokat til den pårørende familien til den 20 år gamle mannen som torsdag ble skutt på Mortensrud i Oslo og fredag døde av skadene. – De er knust og skjønner ingen ting. Dersom teorien om at han er tilfeldig offer som befant seg på feil sted er riktig, er det helt meningsløst at folk skyter rundt seg, skriver Elden i en e-post til NRK.

Klartale - 06 sep 21 kl. 12:26

- Han har aldri sagt han er uskyldig

Fetteren til Birgitte Tengs ble siktet, men senere frikjent for drapet på jenta. Foreldrene til Tengs sliter fortsatt med å tro at han er uskyldig..

NRK - 28 maj 21 kl. 18:47

Kopseng bytter til Elden

Den overgrepsdømte danseren Julio Kopseng bytter advokat. Kopseng har tidligere hatt Sigurd J, Klomsæt som sin advokat, men bytter nå til John Christian Elden. Kopseng er dømt for totalt 19 overgrep.

NRK - 22 jun 21 kl. 10:51

Elden: – Vil vurdere å anke

I dag blei det bestemt at Bertheussen ikkje får anka skuldsspørsmålet, berre straffeutmålinga. Bertheussens forsvarar, John Christian Elden, stadfestar i ein SMS til NRK at dei vil vurdere å anke avgjerda..

NRK - 22 jun 21 kl. 12:23

Overrasket over ankeavgjørelse

Laila Bertheussens forsvarer, John Christian Elden, sier til NRK at han er overrasket over lagmannsrettens avgjørelse om anken. – Det er overraskende at lagmannsretten ikke vil ta inn en så spesiell sak til behandling. Det er en alvorlig sak, og det er på et nytt rettsområde hvor det ikke finnes rettspraksis, sier han.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 30 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt