NRK > Nyheter

Monday, 05 December, 13:30

NRK - 06 okt 22 kl. 12:19

Elbilforeningen: Tidenes verste elbilbudsjett

Det er ikke bare NAF som reagerer på elbilsatsingen i budsjettet. – Denne regjeringa går på diesel! Med forslag til statsbudsjett blir det dyrere å både kjøpe og bruke elbil. De gjør alt de kan for å svekke elbilsatsingen, sier Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening. Hun trekker frem at regjeringen foreslår engangsavgift for alle elbiler og vil gjøre det dyrere å ha en elektrisk firmabil ved å innføre full firmabilbeskatning.
Les mer på NRK


Les mer om:
NAF, Christina Bu, Norsk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elbilforeningen, Tidenes, verste, elbilbudsjett
Klartale - 15 nov 22 kl. 06:52

Hvem overtar makten i Iran?

Ayatolla Ali Khamenei er Irans øverste leder. Han er 83 år gammel. Han skal ha vært nær døden flere ganger, ifølge rykter.

NRK - 28 okt 22 kl. 06:22

Oslo somler med elbillading

Oslo kommune vil gradvis forby bensin- og dieselbiler, men sliter med å få på plass nok elbilladere. Ifølge byrådets statusrapport kom det bare ti nye ladepunkter for vanlige elbiler i løpet av årets åtte første måneder. Prognosen for hele året er 80, mens målet var 200.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

VG - 13 sep 22 kl. 22:58

Drømmekveld for Antonio Nusa (17): Scoret da han ble tidenes yngste nordmann i Champions League

(Porto-Club Brugge 0–4) Antonio Nusa (17), født i 2005, ble tidenes yngste nordmann i Champions League da han kom inn mot Porto. Så ble han tidenes nest yngste CL-målscorer noen gang..

NRK - 14 jun 22 kl. 10:27

Elbilforeningen fornøyd

Regjeringen innfører moms på elbilers kjøpsbeløp over 500.000 kroner. Det er ett skritt nærmere målet om utslippsfritt nybilsalg i 2025, mener Norsk elbilforening.

E24 - 04 nov 22 kl. 14:31

SV vil skrote omstridt elbilavgift – bilorganisasjoner jubler

SV vil skrote flere forslag fra regjeringen som vil gjøre det dyrere med elbiler. Nå heies partiet fram i budsjettforhandlingene av Naf og Elbilforeningen..

NRK - 22 nov 22 kl. 07:59

Vil ha kun kortbetaling på ladestasjoner

Forbrukerrådet og Elbilforeningen tar til orde for at betaling på alle offentlige hurtig- og lynladere til elbil kun skal skje via kontaktløs kortbetaling. – Det er et uoversiktlig marked av forskjellige teknologier, betalingsmetoder og prismodeller og vi mener at det må bli enklere å betale. Med stadig flere elbiler på norske veier må det være lett å lade og gjøre opp for seg, sier direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet.

NRK - 22 nov 22 kl. 07:59

Vil ha kortbetaling på ladestasjoner

Forbrukerrådet og Elbilforeningen tar til orde for at betaling på alle offentlige hurtig- og lynladere til elbil skal skje via kontaktløs kortbetaling. – Det er et uoversiktlig marked av forskjellige teknologier, betalingsmetoder og prismodeller og vi mener at det må bli enklere å betale. Med stadig flere elbiler på norske veier må det være lett å lade og gjøre opp for seg, sier direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet.

NRK - 01 dec 22 kl. 15:21

Ny salsrekord for elbilar

I november blei det seld 15.911 elbilar. Det er ny rekord i salet av elektriske bilar, melder Elbilforeningen.

Klartale - 10 jun 22 kl. 13:15

Afrikas Horn har den verste tørken på over 40 år

Owliyo Hassan Salaad er en 40 år gammel kvinne. Hun kommer fra Somalia. Et land som har store problemer som følge av klima.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsulykke på Selsbakk

En person skal være skadd i forbindelse med arbeid med ei gravemaskin på Selsbakk i Trondheim. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 15 minutter siden

Huitfeldt tente juletre i London

– Det nære forholdet vi har til Storbritannia er en bærebjelke i norsk sikkerhetspolitikk. Krigen i Ukraina har vist at i kriser står vi sterkere sammen, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt. Hun er i dag på besøk i London og tente tradisjon tro et juletre utenfor det britiske utenriksdepartementet, som takk for godt samarbeid.

NRK - 15 minutter siden

Arne Jensen skal leie Baneheia-gruppe

Tidlegare generalsekretær i Norsk Redaktørforening Arne Jensen skal leie pressas Baneheia-gruppe, skriv Journalisten. Fleire mediehus går no gjennom korleis dei har dekka Baneheia-saka. Gruppa som Norsk Presseforbund har sett ned skal sjå meir overordna på korleis media følger opp saka.

NRK - 15 minutter siden

Lyser ut veiprosjekt på nytt

Arbeidet med å oppgradere Glaskartunnelen på E39 i Bergen lyses ut på nytt. Årsaken er at bare en av tre entrepenører, som opprinnelig leverte inn anbud, ble kvalifisert av Statens vegvesen. Det springende punktet har vært hvordan entreprenørene har tenkt å løse den komplekse trafikkavviklingen i prosjektet..

NRK - 15 minutter siden

Vil ikkje lovfeste rettar til funksjonshemma

Eit fleirtal på Stortinget seier nei til å ta FN-konvensjonen om rettar til personar med nedsett funksjonsevne inn i det norske lovverket. Det er Raudt som har fremma forslaget. Konvensjonen er godkjent av Noreg, men ifølge innstillinga frå justiskomiteen vil verken Arbeidarpartiet, Senterpartiet, Høgre eller Framstegspartiet oppdatere lovverket.

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon ved flybase i Russland

Mandag morgen kom det meldinger om en eksplosjon ved eller på flybasen Engels i Saratov-regionen i Russland. Geoverifiserte videoer fra området viser at det har skjedd en eksplosjon i området. Det kan imidlertid ikke slås fast at eksplosjonen har skjedd på flybasen.

NRK - 30 minutter siden

Unio-lederen: Er streikeretten reell?

–Reallønnsveksten vi krevde og forventet i årets tariffoppgjør, er nå bare en illusjon. Prisveksten er langt høyere enn lønnsveksten, sa leder Ragnhild Lied da hun åpnet den årvisse Unio-konferansen på Sundvolden i dag. Med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i salen gikk hun hardt ut mot regjeringens bruk av tvungen lønnsnemnd for å avbryte lærerstreiken tidligere i høst.

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset.

NRK - 1 time siden

Meldinger om luftangrep mot Ukraina

En talsperson for det ukrainske luftforsvaret sier ifølge Reuters at Russland har satt i gang et nytt missilangrep mot landet. Flyalarmer ble hørt mange steder i Ukraina på mandag, melder nyhetsbyrået. De viser til lokale myndigheter, som skal ha oppfordret sivilbefolkningen til å søke tilflukt..

NRK - 1 time siden

Flyalarm i Ukraina

Flyalarmer ble hørt mange steder i Ukraina på mandag, melder Reuters. De viser til lokale myndigheter, som skal ha oppfordret sivilbefolkningen til å søke tilflukt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com