NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 01:10

NRK - 02 apr 24 kl. 09:31

Elbilane blir kasta ut av kollektivfelta

Statens vegvesen og Oslo kommune vil midlertidig fjerne elbilane frå å køyre i kollektivfelta i Oslo og Akershus. Grunnen er det pågåande arbeidet med Ring 1 i Oslo. Forbodet vil gjelde frå 6-7. mai. På dei kommunale vegane vil det gjelde til 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Akershus, Ring

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elbilaneblir , kastaut av , kollektivfelta
NRK - 01 jan 24 kl. 07:55

Kasta fyrverkeri ut av bilar

Fleire ungdommar i Møre og Romsdal blir melde til politiet for å ha kasta fyrverkeri ut av bilar nyttårskvelden. Ein tenåring i Ålesund skal ha kasta ut fyrverkei frå vinduet i ein bil under fart, slik at dette skapte fare for trafikken, melder politiet. I Ulstein skal ein annan ha kasta fyrverki frå baksetet på ein bil og ut vinduet.

NRK - 24 nov 23 kl. 15:05

Bestemor tiltalt for å ha kasta eittåring ut vindauge

Ei kvinne i 50-åra er sikta for drapsforsøk etter at ho i mai i år kasta eit barn i eittårsalderen ut av eit vindauge i andre etasje av eit hus. Barnet blei alvorleg skadd i hendinga. Politiet meiner kvinna var psykotisk då hendinga skjedde, skriv VG.

NRK - 26 nov 23 kl. 20:11

Kasta bluss på stadion – trefte fem personar

Tre barn og to vaksne skal ha fått brannskader på kleda sine då ein mann på tribunen kasta eit bluss inn i ei folkemengde på Brann stadion under kampen mot Bodø/Glimt søndag kveld. Det opplyser politiet og stadfestar SK Brann. Ingen personar vart skadde.

NRK - 31 jan 24 kl. 14:46

Støttar folkemordsaka – kan bli kasta ut av Knesset

Ein komité i Knesset seier ja til at ein politikar kan bli kasta ut av den israelske nasjonalforsamlinga fordi han har uttrykt støtte til folkemordsaka mot Israel. Ofer Cassif tilhøyrer det kommunistiske partiet Hadash. Eit forslag om å stenga Cassif ute frå nasjonalforsamlinga har ført til oppheita diskusjonar.

NRK - 05 apr 24 kl. 15:43

Har kasta ut russerar

NATO-sjef Jens Stoltenberg seier til tysk avis at dei siste månadane har kasta ut russisk personell frå NATO-hovudkvarteret i Brussel..

NRK - 05 apr 24 kl. 15:43

Stoltenberg: Har kasta ut russarar

NATO-sjef Jens Stoltenberg seier til den tyske avisa Bild at dei siste månadane har kasta ut russisk personell frå NATO-hovudkvarteret i Brussel. Ifølgje avisa er russarane mistenkt for spionasje..

NRK - 24 nov 23 kl. 05:25

Låve brann ned i Haugesund. Politiet mistenker at brannen var påsett

– Det var ikkje påkopla straum til låven, og den var heller ikkje i bruk. Derfor mistenker politiet at brannen kan vera påsett. Det seier operasjonsleiar i Politiet Sørvest, Dag Steinkopf.

NRK - 01 dec 23 kl. 17:07

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 05 dec 23 kl. 11:39

Raudt kritisk til Pisa-undersøkinga

– Nessa Nordtun er opptatt av å kasta mobilen ut av skulen. Eg vil oppmoda ho til å starta med Pisa-prøvane, seier Hege Bae Nyholt (R) som leiar utdanningskomiteen på Stortinget. Ho meiner at ein må ta eit oppgjer med «det store testregimet» på skulane.

NRK - 09 jan 24 kl. 11:50

To tiltalt for å ha grisa til Monolitten

Ein mann og ei kvinne er tiltalt for kulturminnekriminalitet etter at dei kasta oransje måling på fleire skulpturar i Vigelandsparken i november 2022. Noko av målinga som blei brukt mot Monolitten har ifølge tiltalen ikkje vore mogeleg å fjerne, skriv Avisa Oslo. Dei to er klimaaktivistar, og protesterte mot leiting etter olje og gass..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 30 minutter siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 45 minutter siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 1 time siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 2 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 2 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 2 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 2 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.

NRK - 4 timer siden

Roberto Cavalli er død

Den kjente italienske motedesigneren Roberto Cavalli er død, 83 år gammel. Det melder italienske medier. Cavalli døde i boligen sin i Firenze etter lang tids sykdom, meldte det italienske nyhetsbyrået Ansa fredag kveld..

NRK - 5 timer siden

Flykter fra Haitis hovedstad

Kriminelle bander har den siste måneden drevet 95.000 mennesker på flukt fra Haitis hovedstad Port-au-Prince, ifølge FN. – Mangelen på sikkerhet tvinger stadig flere til å forlate hovedstaden og søke tilflukt i provinser, til tross for risikoen ved å passere områder som kontrolleres av gjenger, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com