NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:24

NRK - 24 nov. 16 kl. 20:48

El Salvador evakuerer langs kysten

Myndighetene i El Salvador har beordret evakueringer langs stillehavskysten etter jordskjelvet torsdag kveld. Ifølge Pacific Tsunami Center er det ventet tsunamibølger på opptil en meter..
Les mer på NRK


Les mer om:
El Salvador, Pacific Tsunami Center, Salvador

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: El Salvador, evakuerer, langs, kysten
P4 - 03 nov. 19 kl. 09:42

Utviser Venezuelas diplomater

El Salvador har gitt Venezuelas diplomater to dager på å forlate landet. El Salvador mener, som over 50 andre land, at president Nicolas Maduros styre er ugyldig. USAs ambassadør til El Salvador applauderer avgjørelsen og mener regjeringen nå sikrer at El Salvador står på riktig side i historien..

NRK - 07 des. 16 kl. 22:46

Færre drap i El Salvador

Antall drap i det mellomamerikanske landet El Salvador har gått ned med 18,5 prosent i årets første 11 måneder, sammenlignet med samme periode i fjor. El Salvador er et av verdens farligste land. 4946 mennesker er drept i landet så langt i år..

NRK - 08 jan. 18 kl. 18:04

USA opphevar El Salvador-vern

Nær 200.000 personar frå El Salvador må forlate USA, eller rekne med å bli vist ut, etter at Trump-administrasjonen opphevar eit spesielt vern for immigrantar frå El Salvador. Det seier ikkje namngjevne tenestemenn til nyheitsbyrået AP..

Aftenposten - 21 sep. 19 kl. 00:48

USA har inngått asylavtale med El Salvador

USA har inngått en asylavtale med El Salvador som sier at migranter som vil søke asyl i USA, må gjøre det i El Salvador i stedet..

NRK - 21 sep. 19 kl. 01:20

Inngår asylavtale med El Salvador

USA har inngått en asylavtale med El Salvador som sier at migranter som vil søke asyl i USA, må gjøre det i El Salvador i stedet. USAs sikkerhetsminister Kevin McAleenan og El Salvadors utenriksminister Alexandra Hill Tinoco signerte avtalen fredag..

P4 - 26 april 19 kl. 21:13

Lav grunnvansnivå langs kysten i Sør-Norge

Grunnvannsnivået langs kysten i Sør-Norge nærmer seg et alarmerende lavt nivå. Det viser målinger fra hele kysten opp til Trøndelag, som Norges vassdrags- og energidirektorat har gjort. De er urolig for en situasjon med ekstrem tørke, dersom det ikke kommer nedbør av betydning framover.

P4 - 23 juni 20 kl. 22:03

Tillater cruiseskip langs kysten

Regjeringen sier nå ja til at utenlandske cruiseskip kan seile langs kysten av Norge i sommer. Men skipene får ikke legge til havn, og passasjerer og mannskap får ikke gå i land. Næringsminister Iselin Nybø sier endringen betyr at Hurtigruten og andre rederier kan frakte passasjerer fra utlandet til kysten vår..

NRK - 22 juni 18 kl. 07:17

Døde stillehavsøsters langs kysten

Det er observert rekker med døde stillehavsøsters langs fjellveggene i vannoverflata flere steder langs kysten. Fagfolk mener det kan være flere grunner til at de dør. Kartlegger av stillehavsøsters, Jan Erik Tangen, mener isen i vinter er årsaken..

NRK - 24 nov. 16 kl. 20:12

El Salvador med tsunamivarsel

El Salvador har sendt ut tsunamivarsel etter jordskjelvet som rammet utenfor kysten av Mellom-Amerika. Det er foreløpig ikke meldt om skader som følge av skjelvet, som hadde sitt episenter 150 kilometer fra land..

P4 - 08 jan. 20 kl. 11:32

- FN evakuerer i Bagdad

FN evakuerer nå sitt hovedkvarter i Iraks hovedstad Bagdad. Det ligger i samme område som den amerikanske ambassaden. Det er irakiske medier som melder at FN evakuerer på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen som har oppstått etter at USA drepte den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 30 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 30 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt