NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 02:43

NRK - 29 maj 22 kl. 23:01

Ektemannen til Nancy Pelosi arrestert for fyllekjøring

Ektemannen til lederen av Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, ble arrestert lørdag, melder TMZ. Paul Pelosi mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand, med 0,08 i promille. Kausjonen hans er satt til 5000 dollar. Hendelsen fant sted i Napa, som er et kjent område med mange vingårder i California, skriver Expressen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Representantenes, USA, Pelosi, TMZ, Napa, California, Expressen, Nancy Pelosi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ektemannen, til, Nancy, Pelosi, arrestert, for, fyllekjøring
Klartale - 05 aug 22 kl. 11:41

Kina innfører sanksjoner mot Pelosi

Nancy Pelosi leder Kongressen i USA. Tirsdag landet hun på øya Taiwan. Det mislikte Kina.

NRK - 03 aug 22 kl. 05:27

Pelosi hedret av Taiwans president

President Tsai Ing-wen hedret USAs kongressleder Nancy Pelosi med en taiwansk orden da de to møttes onsdag i presidentpalasset i Taipei. Pelosi takket for æren på Twitter. Under møtet lovet Pelosi Taiwan støtte: – Vi kom for å gjøre det helt klart at USA ikke vil la Taiwan i stikken, sa Pelosi.

NRK - 03 aug 22 kl. 03:22

Pelosi besøkte Taiwans parlament: – Vi kommer i fred

Den amerikanske kongresslederen Nancy Pelosi besøkte onsdag nasjonalforsamlingen i Taiwan. – Vi kommer i vennskapelighet, vi kommer i fred, sa Pelosi da hun møtte Tsai Chi-chang, som er visetalsmann i parlamentet. Pelosi roste landet og sa at Taiwan er «et av de frieste samfunnene i verden».

NRK - 03 aug 22 kl. 12:03

Pelosi har reist frå Taiwan

Militærflyet med USAs kongressleiar Nancy Pelosi flydde frå Taiwan i dag klokka 12.00 norsk tid (18.00 lokal tid).

NRK - 31 jul 22 kl. 08:53

Pelosi skal ikkje til Taiwan

Speaker i Representantanes hus, Nancy Pelosi, skal truleg ikkje innom Taiwan når ho reiser på rundtur i Asia. Ifølge ei pressemelding frå kontoret hennar skal ho innom Singapore, Malaysia, Sør-Korea og Japan. Fleire medium meldte at Pelosi planla ein tur til Taiwan, noko som har ført til auka spenning mellom USA og Kina, som ser på landet som kinesisk territorium.

NRK - 05 aug 22 kl. 06:38

Pelosi sier USA ikke vil la Kina isolere Taiwan

Kongressleder Nancy Pelosi gjør det klart at USA ikke vil la Kina isolere Taiwan etter at hennes besøk på øya utløste rasende reaksjoner fra Beijing. – De kan forsøke å presse Taiwan fra å besøke andre land, men de skal ikke lykkes i å isolere Taiwan ved å nekte oss å reise dit, sa Pelosi som er kommet til Tokyo på sin rundtur i Øst-Asia. – Vi har hatt besøk der på høyt nivå før, senatorer i vår, og vi vil ikke la dem isolere Taiwan, sa hun.

NRK - 02 aug 22 kl. 16:52

Nancy Pelosi var om bord – går ut av flyet

Den amerikanske politikeren Nancy Pelosi var om bord på flyet til Taiwan. Spenningene mellom USA og Kina øker, ettersom Kina ser Taiwan som sitt territorium. Et mulig besøk kan provosere stort, melder flere medier tirsdag.

Aftenposten - 02 aug 22 kl. 16:33

AP: Nancy Pelosi har landet på Taiwan

Et fly der Nancy Pelosi trolig er ombord har landet i Taipei. Ifølge nyhetsbyrået Ap er Pelosi med på flyet..

Aftenposten - 02 aug 22 kl. 16:33

Nancy Pelosi har landet på Taiwan

Et fly der Nancy Pelosi trolig er ombord har landet i Taipei. Ifølge nyhetsbyrået AP er Pelosi med på flyet..

NRK - 03 maj 22 kl. 07:24

Pelosi ut mot abortendring

Nancy Pelosi, lederren av representantenes hus i USA, reagerer kraftig på nyheten om at amerikansk høyesterett vil endre retten til abort. – Hvis rapporten er nøyaktig, er Høyesterett klar til å påføre den største begrensningen av rettigheter de siste femti årene – ikke bare mot kvinner, men mot alle amerikanere, skriver Pelosi på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 15 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 1 time siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 1 time siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 2 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 2 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.

NRK - 2 timer siden

157 barn døde av meslinger

Minst 157 barn har dødd i et utbrudd av meslinger i Zimbabwe, skriver NTB / AFP. Over 2000 smittede er registrert siden utbruddet startet tidigere i august. Ifølge landets informasjonsminister Monica Mutsvangwa er de døde uvaksinerte.

NRK - 3 timer siden

Mann med machete i arresten

En mann som var bevæpnet med machete er arrestert av politiet på Gran og satt i sentralarresten, melder politiet i Innlandet. Ingen ble truet eller skadet, men politiet bevæpnet seg under pågripelsen. Tidligere i kveld meldte politiet at han ble tatt hånd om av helsevesenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com