Dagbladet > Utenriks

Saturday, 18 September, 04:28

Dagbladet - 21 jul 21 kl. 13:20

Ekstremvarmen truer julefeiringen

- Jeg vet ikke om vi får en jul i år, sier juletredyrker Larry Teyerson..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Larry Teyerson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekstremvarmen, truer, julefeiringen
Dagbladet - 02 jul 21 kl. 22:39

Skogbranner herjer: - Ekstrem fare

I British Columbia i Canada har ekstremvarmen de siste dagene ført til gunstige forhold for skogbranner, og brannfaren omtales som ekstrem. Torsdag slukte en skogbrann en landsby i løpet av minutter..

Dagbladet - 10 jul 21 kl. 21:08

Herjes av ny hetebølge

Fredag ble det målt 54,4 grader i Death Valley i California, som er nær den høyeste temperaturen som har blitt målt på jorda noensinne. Myndighetene mobiliserer kraftig for å advare innbyggerne om ekstremvarmen..

VG - 17 jul 21 kl. 21:31

Veterinær om ekstremvarmen: – Ikke forlat hunden din i bilen

Lørdag hentet politiet i Oslo ut en hund som bjeffet i en glovarm bil. Politiet fikk til slutt presset ned et vindu for å slippe hunden ut. – Slike hendelser kan fort få et tragisk utfall, sier veterinær Tirill Moseng..

VG - 12 apr 21 kl. 13:35

Angrep på atomanlegg: Iran truer med hevn

Konflikten mellom Israel og Iran har økt etter flere angivelige, israelske angrep de siste ukene. Etter helgens angrep på et atomanlegg, truer Iran med hevn..

NRK - 25 apr 21 kl. 06:25

Bolsonaro truer hæren

Brasils president Jair Bolsonaro truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper..

NRK - 25 apr 21 kl. 06:25

Bolsonaro truer med hæren

Brasils president Jair Bolsonaro truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper.

E24 - 27 apr 21 kl. 10:30

Frankrike truer med brexit-represalier om britene ikke oppfyller fiskeavtale

Frankrike truer med represalier i finanssektoren dersom Storbritannia ikke implementerer avtalen om fiskerettigheter etter brexit..

NRK - 28 apr 21 kl. 16:23

Truer med å avbryte Kypros-samtaler

Avstanden mellom partene i de FN-ledede Kypros-samtalene er så stor at FN-sjef António Guterres truer med å trekke tilbake mandatet etter bare to dager. Guterres satte tirsdag i gang forsøket på å mekle mellom den greskkypriotiske og den tyrkisk-kypriotiske regjeringen..

NRK - 29 apr 21 kl. 06:46

Bøndene truer med aksjoner

Bøndene truer med aksjoner hvis det blir brudd i forhandlingene. Bondeorganisasjonene har krevd 2,1 millarder kroner i årets oppgjør. – Folk vil merke det hvis det blir brudd i forhandlingene, sier leder av Troms Bondelag, Tone Ruback..

Dagbladet - 01 maj 21 kl. 07:53

Truer Norge også

Fagdirektør Frode Forland ved FHI og global helseambassdør John-Arne Røttingen bruker uvanlig sterke ord for å beskrive situasjonen i India. Nå forteller de hvorfor denne og liknende situasjoner i framtida også truer Norge..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 17 timer siden

Mor og datter pågrepet

Jean Lavin (56) og datteren hennes Carla Krzywicki (19) var med å storme Kongressen i USA den 6. januar. Nå er begge pågrepet og må møte i retten..

Dagbladet - Igår: 01:51

Frykter voldelig demo: - Redd

Det ventes at hundrevis skal strømme til Washington D.C. lørdag for å støtte de som angrep Kongressen for snart seks måneder siden..

Dagbladet - Igår: 16:08

Vil innskrenke rettighetene: - Usmakelig

Den danske regjeringen vil nekte innsatte på livstid å date. De vil heller ikke la dem uttale seg offentlig om sine forbrytelser..

Dagbladet - I førrgår: 18:20

Pastor oppfordret til vaksinenekt - døde

Pastor og radiovert ba lytterne boikotte coronavaksine. Nå har han selv dødd av viruset..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 14:38

Parodierte dronning Elizabeth

Trumps advokat under minnetale for 11. september..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 11:25

Bildet vekker oppsikt

Vant pris etter neshorn-eksperiment..

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 11:47

- Direkte ondskapsfullt

Kommunen mener at Heidi og Bo Trawel ikke egner seg som foreldre, og nekter dem å være innlagt med sønnen sin den siste tida han har igjen..

Dagbladet - 10 sep 21 kl. 03:13

- Så ildkuler bak fjellene

En skogbrann har brutt ut i den spanske provinsen Málaga der ekteparet Johnny og Ann Elin Stahl fra Randaberg er bosatt..

Dagbladet - 09 sep 21 kl. 17:48

Sophie (33) ble drept under sex

En mann er nå dømt til fire år for drapet, og dommen har skapt reaksjoner..

Dagbladet - 08 sep 21 kl. 14:05

- Smitten har økt mer enn vi trodde

Se pressekonferansen her..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt