NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:27

NRK - 17 maj 22 kl. 01:18

Eksplosjoner i Lviv

Flere nyhetsmedier og byråer melder om nye eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina i morgentimene 17. mai. Ifølge CNN er det både hørt eksplosjoner og sett luftforsvar, men det skal ikke være meldt om skadde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lviv, Ukraina, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjoneri , Lviv
NRK - 13 mar 22 kl. 05:58

Eksplosjoner i Lviv og Kherson

Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina, samt i Kherson sør i landet. – Flere eksplosjoner er hørt i Lviv og Kherson, og det er meldinger om at Lviv er under russisk rakettangrep, skrev avisen Kyiv Independent på Twitter tidlig søndag morgen. CNN, som har ansatte på stedet, melder at de hørte eksplosjoner like før klokken 6 lokal tid i utkanten av byen.

NRK - 08 mar 22 kl. 10:02

Lviv ber om hjelp

Den vest-ukrainske byen Lviv seier han slit med å brødfø og gi husly til 200.000 internt fordrivne ukrainarar og ber om hjelp frå det internasjonale samfunnet. – Rundt 200.

NRK - 13 mar 22 kl. 05:58

Eksplosjoner nær Lviv

Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina. De skyldtes antiluftskyts mot russiske raketter, ifølge lokale myndigheter. CNN , som har ansatte i byen, melder at de hørte eksplosjoner like før klokken 6 lokal tid i utkanten av byen.

NRK - 19 feb 22 kl. 11:42

Vurderer å flytte ambassaden

Danmark gjør nå som flere andre land og vurderer å flytte ambassaden sin fra den ukrainske hovedstaden Kyiv til byen Lviv. Ansatte på den danske ambassaden i Kyiv skal besøke byen Lviv i helgen for å undersøke om de kan etablere en midlertidig ambassade der, opplyser det danske Utenriksdepartementet. Lviv ligger om lag 70 kilometer fra grensen til Polen.

NRK - 24 feb 22 kl. 07:49

Norge evakuerer diplomater til Lviv

Norge har flyttet våre diplomater i Ukraina midlertidig fra Kyiv til Lviv, skriver utenriksminister Anniken Huitfeldt i en pressemelding. De ansatte blir flyttet fra Kyiv til Lviv i Vest-Ukraina. – Ambassaden vil operere fra Lviv, men har svært begrenset kapasitet til å bistå norske borgere i Ukraina, sier Huitfeldt.

NRK - 26 feb 22 kl. 10:25

Russiske styrker i Lviv-regionen

Russiske styrker skal ha gått inn i Lviv regionen vest i Ukraina, hevder ordføreren i Lviv. Det melder nyhetsbyrået Reuters, som siterer Interfax. Lviv-regionen ligger helt vest i Ukraina.

NRK - 26 feb 22 kl. 12:37

Avviser at russiske styrker er i Lviv-regionen

Ukrainske sikkerhetsmyndigheter tilbakeviser opplysningene om at russiske helikoptret skal ha landet i Lviv-regionen. Tidligere lørdag sa ordfører, Andriy Sadovyi, i byen Lviv at russiske styrker hadde gått inn i Lviv-regionen, helt vest i Ukraina, ved grensen til Polen..

VG - 18 mar 22 kl. 07:12

Eksplosjoner i Lviv - treff ved flyplass

LVIV/OSLO (VG). Fredag morgen er et mål i nærheten av Danylo Halytskyi lufthavn i byen Lviv truffet..

Aftenposten - 13 mar 22 kl. 07:10

Eksplosjoner nær Lviv

Tidlig søndag morgen kom det meldinger om flere eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina..

NRK - 18 mar 22 kl. 05:53

Meldinger om eksplosjoner i Lviv

Den ukrainske TV-stasjonen Ukraine 24 melder at det er hørt minst tre eksplosjoner vest i den ukrainske byen Lviv fredag morgen, skriver nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 45 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com