NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:45

NRK - 26 aug 21 kl. 15:45

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul

Ifølge CNNs korrespondent hos Pentagon, Barbara Sarr, skal det ha vært en eksplosjon ved flyplassen i Kabul. Pressesekretær John Kirby hos Pentagon bekrefter eksplosjonen på Twitter. Det samme gjør to andre kilder til CNN. Ifølge Pentagon er skadeomfanget foreløpig ikke kjent. – Vi kan bekrefte at det har vært en eksplosjon utenfor flyplassen i Kabul.
Les mer på NRK


Les mer om:
CNNs, Pentagon, Sarr, Kabul, John Kirby, Twitter, CNN, Kirby

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjon, ved, flyplasseni , Kabul
NRK - 10 sep 21 kl. 17:52

Nytt fly evakuert fra Kabul

Et nytt chartret fly fra Qatar Airlines dro fredag fra flyplassen i Kabul med utlendinger og afghanere. Flyet er det andre som flyr inn til Kabul for å hente ut folk etter at USAs militære trakk seg ut og flyplassen stengte 30. august.

NRK - 23 aug 21 kl. 23:43

Hentet amerikanere med helikopter

Amerikanske militære sier at USA mandag hentet 16 amerikanske borgere med helikopter til flyplassen i Kabul. Tjenestemennene vil ikke si hvor de 16 ble hentet, utover at det var cirka to timer med helikopter fra flyplassen i Kabul. Det ble først meldt om slike operasjoner utenfor flyplassen fredag, men lite blir sagt om dem fra militært hold av sikkerhetsgrunner.

NRK - 28 aug 21 kl. 06:48

USA med ny advarsel i Kabul

USAs ambassade i Kabul utstedte tidlig lørdag en ny sikkerhetsadvarsel til amerikanske borgere ved flyplassen i Kabul. Alle amerikanere ved fire av flyplassens porter må straks komme seg bort fra portene, heter det, og rådet om ikke å reise til flyplassen blir videreført. Allerede fredag ettermiddag sa Pentagon-talsmann John Kirby at de hadde etterretning som tydet på at et nytt angrep ved flyplassen kunne være i emning..

NRK - 25 aug 21 kl. 10:10

Tusenvis utenfor flyplassen i Kabul

Tusenvis av mennesker samler seg fortsatt ved flyplassen i Kabul i Afghanistan i håp om å komme seg ut av landet. Videobilder viser en stor folkemengde utenfor flyplassen onsdag. Som følge av den kaotiske situasjonen ved inngangene har flere land begynt å frakte folk fra andre steder i byen til flyplassen..

VG - 26 aug 21 kl. 15:50

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul

Det har vært en eksplosjon ved Hamid Karzai-flyplassen i Kabul, bekrefter det amerikanske forsvarsdepartmentet..

VG - 26 aug 21 kl. 15:50

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul: Flere skal være døde

Det har vært en eksplosjon ved Hamid Karzai-flyplassen i Kabul. Det norske feltsykehuset og alt tilgjengelig sanitetspersonell er mobilisert for å ta imot skadede, opplyser UD..

VG - 26 aug 21 kl. 15:50

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul: Flere skal være drept

Det har vært en eksplosjon ved Hamid Karzai-flyplassen i Kabul. Det norske feltsykehuset og alt tilgjengelig sanitetspersonell er mobilisert for å ta imot skadede, opplyser UD..

NRK - 17 aug 21 kl. 17:45

Dansk militærfly i Kabul

Et dansk militærfly har landet i Kabul med danske diplomater om bord. Det opplyser det danske utenriksdepartementet. Diplomatene skal jobbe på flyplassen.

NRK - 20 aug 21 kl. 13:01

Vestlige styrker utenfor flyplassen

Fransk spesialpoliti og britiske soldater har beveget seg utenfor flyplassen i Kabul for å bistå egne borgere og afghanske allierte, ifølge Washington Post. Tidligere i uken tok en spesialstyrke med franske politifolk seg inn i den grønne sonen i Kabul, der franske borgere og utsatte afghanere hadde søkt til flukt på tomten til Frankrikes tidligere ambassade, skriver avisen ifølge NTB. Politiet har bekreftet at de som befant seg på stedet ble tatt med ut til flyplassen for evakuering.

NRK - 26 aug 21 kl. 02:17

Ber borgere holde seg unna flyplass

Britiske og amerikanske myndigheter ber sine borgere om ikke å dra til flyplassen i Kabul. på grunn av risikoen for terrorangrep. – Det er vedvarende og høy fare for terrorangrep.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt