NRK > Nyheter

Saturday, 26 November, 23:59

NRK - 11 maj 22 kl. 15:39

Eksplosjon på verksted ved Flekkefjord videregående

Onsdag formiddag var det en eksplosjon på et av Flekkefjord videregående skoles verksteder. Ingen av de åtte elevene som var til stede trengte helsehjelp, men er blitt bedt om å kontakte lege på grunn av mulig hørselsskade, opplyser rektor Thor-Inge Rake. Eksplosjonen skjedde i forbindelse med sveising av et rørstykke. Politiet og arbeidstilsynet er varslet om hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flekkefjord, Thor-Inge Rake

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjon, verksted, ved, Flekkefjord, videregående
NRK - 11 maj 22 kl. 15:39

Eksplosjon i verksted ved Flekkefjord videregående

Onsdag formiddag var det en eksplosjon på et av Flekkefjord videregående skoles verksteder. Ingen av de åtte elevene som var til stede trengte helsehjelp, men er blitt bedt om å kontakte lege på grunn av mulig hørselsskade, opplyser rektor Thor-Inge Rake. Gassen som eksploderte kan være helseskadelig i store mengder, elevene vil følges opp av foresatte i løpet av dage, ifølge Rake.

NRK - 18 jun 22 kl. 22:15

Person døde etter ulykke i verksted i Alvdal

En person er bekreftet omkommet etter en alvorlig ulykke i et verksted i Alvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter. Mannen i 50-årene ble flydd i helikopter til sykehus, etter det som kan dreie seg om brann eller eksplosjon i ei tønne. Kriseteamet i kommunen er varlset, og pårørende vil bli ivaretatt..

NRK - 19 okt 22 kl. 22:37

Brann i bil og verksted i Ski

Brannen i en bil og et verksted/lager i Ski i Nordre Follo er slukket, opplyser Øst politidistrikt.Ifølge politiet er det ikke meldt om personskade..

NRK - 18 jun 22 kl. 15:34

En person alvorlig skadd etter mulig eksplosjon

En person er brannskadet etter en ulykke i et verksted i Alvdal, melder politiet i Innlandet på Twitter. Personen er alvorlig skadet, og det skal være røyk på stedet. Hendelsen skjedde i et bygg rett ved brannstasjonen.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 30 apr 22 kl. 23:50

E39 er stengt ved Flekkefjord etter ulykke

E39 er stengt ved Feda mellom Lyndal og Flekkefjord etter en alvorlig ulykke mellom en personbil og en lastebil vest for Fosselandtunnelen. Alle nødetater er på stedet. det begynte å brenne i den ene bilen etter ulykken og brannen er i ferd me då spre seg, melder politiet i Agder Veien blir stengt i lengre tid, opplyser Vegtrafikksentralen.

NRK - 01 maj 22 kl. 06:32

E39 fortsatt stengt ved Flekkefjord

E39 er fortsatt sperret ved Feda mellom Lyngdal og Flekkefjord etter en alvorlig ulykke natt til lørdag. En personbil og et vogntog kolliderte, og det brøt ut en voldsom brann som spredte seg til skog på stedet. Vogntogsjåføren er fysisk uskadd, men de materielle skadene er enorme, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder-politiet til NRK.

NRK - 19 maj 22 kl. 12:29

Rettssak mot omstridt lege i Flekkefjord utsatt

Rettssaken mot den 55 år gamle legen fra Kasakhstan som er tiltalt for en rekke feiloperasjoner ved Sørlandet sykehus, er utsatt. Legen befinner seg i Tyskland. Ifølge Lyngdal Avis er årsaken at den tiltalte legen ikke har blitt lovlig stevnet.

NRK - 26 maj 22 kl. 15:19

Eksplosjon i enebolig på Skedsmokorset

Nødetatene har rykket til Skedsmokorset i Lillestrøm etter melding om eksplosjon i en enebolig. Ifølge politiet er det foreløpig ikke meldt om personskader. – Det er store materielle skader.

NRK - 03 aug 22 kl. 00:46

Ny Flekkefjord-lege siktet etter feilbehandling

En overlegen i ortopedi ved Flekkefjord sykehus er siktet av politiet etter å ha ødelagt foten på en pasient. En slik feil skal ikke kunne skje på et norsk sykehus, mener sakkyndig. – Vi har tatt ut siktelse på bakgrunn av opplysningene i anmeldelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

NRK - 45 minutter siden

Aurora vant årets P3-pris

Aurora vant årets P3-pris.

NRK - 1 time siden

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 1 time siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 2 timer siden

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.

NRK - 2 timer siden

Venezuela: – Dette er eit stort gjennombrot

Noreg har spelt ei sentral rolle i forhandlingane som no gjer at sanksjonane mot Venezuela blir letta. – Dette er eit stort gjennombrot. Det som skjedde rett etter at vi var ferdige her i Mexico var at amerikanarane letta på sanksjonar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com