NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 19:04

NRK - 26 maj 22 kl. 15:19

Eksplosjon i enebolig på Skedsmokorset

Nødetatene har rykket til Skedsmokorset i Lillestrøm etter melding om eksplosjon i en enebolig. Ifølge politiet er det foreløpig ikke meldt om personskader. – Det er store materielle skader. Det har vært en eksplosjon uten en påfølgende brann eller lignende, men vinduer har blitt blåst ut og vegger har blitt flyttet på, sier vaktleder Leif Høyland i Øst 110-sentralen til NRK. Brannvesenet er på stedet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skedsmokorset, Lillestrøm, Leif Høyland, NRK, Høyland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjoni , enebolig, Skedsmokorset
VG - 26 maj 22 kl. 15:33

Eksplosjon i bolig på Skedsmokorset: – Veldig heldig

Det er kraftige materielle skader på et hus etter en propan-eksplosjon på kjøkkenet på Skedsmokorset. Ingen var i rommet da det smalt..

NRK - 26 maj 22 kl. 15:19

Eksplosjon i bustad

Naudetatane har rykt ut etter melding om eksplosjon i ein bustad på Skedsmokorset. Politiet melder at det førebels ikkje har kome melding om personskade..

VG - 26 maj 22 kl. 15:33

Eksplosjon i bolig på Skedsmokorset

Det er store materielle skader på boligen etter eksplosjonen. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 20 feb 22 kl. 04:29

Brann i enebolig i Røyken

Det brant natt til søndag i en enebolig på Hyggen i Asker kommune. Brannmannskapene har kontroll over brannen og politiet i Oslo melder på Twitter at alle beboere har kommet seg ut. En person sjekkes av ambulanse på stedet etter at vedkommende kan ha fått i seg noe røyk fra brannen..

NRK - 21 feb 22 kl. 15:21

Minst ti personer evakuert etter brann i enebolig

Politiet fikk ved halv to-tiden i ettermiddag melding om en bygningsbrann på Fjellhaug i Tysvær. Da nødetatene ankom stedet stod en enebolig i full fyr. Ti personer var registrert som beboere på adressen.

NRK - 24 mar 22 kl. 21:56

Brann i enebolig i Stavern

Nødetatene rykker ut til brann i en enebolig i Stavern. Nødetatene melder om store flammer på stedet..

NRK - 24 apr 22 kl. 05:33

Brann i enebolig på Vinstra

En brann i en utestue har spredd seg videre til en enebolig på Vinstra i Innlandet. Tre personer er evakuert fra boligen og to personer fra et nabohus, melder politiet i Innlandet. Meldingen om brannen kom klokka 04.

NRK - 03 maj 22 kl. 01:02

Brann i enebolig på Frosta

Fire personer kom seg ut etter brann i en enebolig på Frosta i Trøndelag, natt til tirsdag. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 15 maj 22 kl. 15:43

En person til sykehus etter brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

NRK - 20 maj 22 kl. 09:52

Enebolig i full fyr

En enebolig er i full fyr i Sjøvegan, det melder Troms politidistrikt på Twitter. Operasjonsleder Morten Augensen sier til NRK at det var huseier selv som meldte om brannen, og at han og konen er ute av huset. – Det er ikke fare for spredning, huset ligger ikke nært andre boliger, sier Augensen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 15 minutter siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 45 minutter siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 45 minutter siden

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..

NRK - 1 time siden

Tre menn fengsla i fire veker

Dei tre mennene som laurdag vart framstilt for fengsling i Hordaland tingrett, er alle varetektsfengsla i fire veker. Alle er sikta for grovt narkotikalovbrot, etter at politiet arresterte dei i ein aksjon torsdag..

NRK - 1 time siden

Sier Ramaphosa ikke går av som president

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa har ikke planer om å gå av, sier en talsperson lørdag. Det er rettet alvorlige anklager mot den sørafrikanske presidenten i en korrupsjonsrapport, og han kjemper for sitt politiske liv. Rapporten konkluderte med at presidenten kan ha brutt korrupsjonslover og grunnloven.

NRK - 1 time siden

EU: Twitter risikerer bøter eller stengning

EU-kommissær for det indre marked, Thierry Breton, advarer igjen Twitter om at selskapet må holde seg innenfor EUs regelverk. I intervjuer med franske og tyske aviser sier Breton at selskapet risikerer bøter og andre tiltak. – Det er helt klart at hvis Twitter ikke retter seg etter disse reglene, kan vi ilegge bøter.

NRK - 1 time siden

Ulv felt i Rendalen

Lørdag ettermiddag ble en ulv felt i Rendalen kommune i Innlandet. Dette bekrefter seniorrådgiver hos Statens naturoppsyn, Erik Ola Helstad, overfor Rovdyr.org.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet og en mistenkt etter aksjon i Klæbu

To personer er pågrepet etter politiaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. En tredje person er mistenkt og blir nå innbragt, opplyser politiet. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

NRK - 1 time siden

De konservative ute av danske regjeringsforhandlinger

Det Konservative Folkeparti går ut av regjeringsforhandlingene i Danmark, opplyser partileder Søren Pape Poulsen. Etter en måned med forhandlinger er regjeringsspørsmålet fortsatt uavklart i Danmark. Valget ble holdt 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com