NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 16:14

NRK - 14 okt 21 kl. 03:46

Eksplosjon i Helsingborg

En bygning er påført store ødeleggelser etter en eksplosjon i Helsingborg i Sverige. Før eksplosjonen ble en mann skutt i byen. Politiet fikk melding om eksplosjonen like før klokken 1 natt til torsdag fra flere som hadde hørt smellet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helsingborg, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksplosjoni , Helsingborg
NRK - 26 aug 21 kl. 15:45

Eksplosjon ved flyplassen i Kabul

Ifølge CNNs korrespondent hos Pentagon, Barbara Sarr, skal det ha vært en eksplosjon ved flyplassen i Kabul. Pressesekretær John Kirby hos Pentagon bekrefter eksplosjonen på Twitter. Det samme gjør to andre kilder til CNN.

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

NRK - 24 jun 21 kl. 10:11

Eksplosjon i Kristiansand

Politiet i Agder melder om en eksplosjon i bygget eller anlegget til Returkraft på Langemyr i Kristiansand. Det er og meldt om personskade, skriver politiet på Twitter. Skadeomfanget er ukjent og nødetater på vei.

NRK - 24 jun 21 kl. 10:12

Eksplosjon i tømmehallen

Brannvesenet er fremme hos Returkraft i Kristiansand. Det har vært en eksplosjon i tømmehallen, opplyser de. Røyken kan ses fra lang avstand.

Klartale - 24 jun 21 kl. 10:58

Eksplosjon på gjenvinningsanlegg

Politiet rykket ut til et gjenvinnings-anlegg i Kristiansand. Det skal ha vært eksplosjon på anlegget. Og personer skal være skadd..

NRK - 24 jun 21 kl. 15:53

To kritisk skada i eksplosjon

Sju personar blei frakta til Sørlandet sjukehus i Kristiansand etter ein eksplosjon og brann i gjenvinningsanlegget på Langemyr. To av desse er kritisk skada og frakta med luftambulanse til Haukeland sjukehus for vidare behandling, melder Sørlandet sjukehus. Fem personar er lettare skada og er innlagt til observasjon..

NRK - 01 jul 21 kl. 04:32

Eksplosjon i industribygg i Moss

Nødetatene rykket natt til torsdag ut til Felleskjøpets anlegg på Kambo i Moss, etter melding om brann etter en eksplosjon. Tre ansatte som var på jobb er i god behold, men det skal være omfattende skader på en bygning. Det viste seg å være mindre dramatisk enn først antatt.

VG - 01 jul 21 kl. 12:38

17 skadet i eksplosjon i Los Angeles

Politiet skulle onsdag kveld detonere hjemmelagde eksplosiver. Det førte til en eksplosjon som skadet 17 personer, flere biler og boliger..

NRK - 02 jul 21 kl. 15:23

Eksplosjon ved oljeraffineri

En person er død og flere er skadd etter en stor eksplosjon ved et oljeraffineri utenfor havnebyen Constanta øst i Romania fredag formiddag. Tykk, svart røyk steg opp fra Navodari Petromidia-anlegget ved Svartehavet, og folk i nærliggende områder ble bedt om å lukke vinduene..

NRK - 03 jul 21 kl. 16:22

Enorm eksplosjon utenfor Mexico

En gasslekkasje fra en oljeplatform i Mexicobukta forårsaket en enorm eksplosjon, skriver CNN. Oljeselskapet som driver plattformen, Pemex, opplyser om at brannen nå skal være slukket, mer enn fem timer etter at brannen startet rundt kl. 05.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 30 minutter siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..

NRK - 30 minutter siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 30 minutter siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 30 minutter siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 1 time siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 1 time siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 1 time siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

NRK - 2 timer siden

Sikta for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 2 timer siden

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt