NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 13:49

NRK - 16 juni 21 kl. 01:04

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Gunnveig Grødeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekspert, tror, ikke, stort, utbrudd
Aftenposten - 26 juli 21 kl. 20:25

Portforbud og protester i Tunisia. Ekspert avviser kupp.

Nå er det innført portforbud etter voldelige korona-protester. Men Tunisia-ekspert Joachim Nahem tror ikke landet er….

E24 - 13 mars 21 kl. 11:08

Ekspert: Arcus og Altia kan måtte selge merkevarer for å få fusjonere

Konkurransetilsynet mener en fusjon mellom spritgigantene Altia og Arcus vil gå ut over Vinmonopolet. Ekspert på konkurranserett, Erling Hjelmeng, tror én løsning kan være å selge unna merkevarer..

VG - 04 mai 21 kl. 15:14

Mourinho overtar Roma - ekspert er positiv

José Mourinho (58) blir ny manager i Roma neste sesong. Ekspert Tor-Kristian Karlsen tror det kan passe både klubben og Mourinho..

VG - 18 mai 21 kl. 15:46

Svensk ESC-ekspert om TIX: – Er som en Westlife-ballade

ROTTERDAM (VG) Reporter og ESC-ekspert i svenske Aftonbladet tror sceneshowet til Norge kan virke overdrevent for noen, men at Øst-Europa vil elske det..

E24 - 27 juli 21 kl. 13:52

Dette kan endre kryptovaluta fra spekuleringsobjekt til allmenn aksept

Hvis giganter som Amazon tar i bruk bitcoin, vil det ikke bare være et stort skritt i retning av allmenn aksept, men det vil også kunne utløse en dominoeffekt, tror ekspert..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 21:18

Ekspert: Dersom du ikke kan smitte noen, bør du få friheter med et vaksinepass

Er det diskriminerende å gi friheter bare til dem som har fått vaksinen? Nei, mener ekspert på helserett..

Aftenposten - 19 mars 21 kl. 17:32

Toget til fred står klart, mener Syria-ekspert. Men å gi grønt lys kan gjøre det vanskelig for Norge.

Toget til fred i Syria står klart, mener Midtøsten-ekspert. Men å gi det grønt lys, kan gjøre det vanskelig for Norge..

VG - 08 april 21 kl. 18:51

Ekspert i retten: George Floyd døde av mangel på oksygen

Forsvarerne har hevdet at narkotiske stoffer og en underliggende tilstand var en medvirkende årsak til at George Floyd mistet livet under en pågripelse i fjor. Det avviste en medisinsk ekspert i retten i dag..

VG - 01 mai 21 kl. 15:13

Eksperter: Slik blir skilandslagene

NRK-ekspert Torgeir Bjørn og TV 2-ekspert Petter Skinstad er enige om at Harald Østberg Amundsen kommer inn på allround-laget, mens de frykter for plassen til Finn Hågen Krogh på sprintlaget..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 15:13

Eksperter: Slik blir skilandslagene

NRK-ekspert Torgeir Bjørn og TV 2-ekspert Petter Skinstad er enige om at Harald Østberg Amundsen kommer inn….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Israel vurderer ny nedstengning

Israelske helsemyndigheter sier at en ny runde med nedstengning kan bli aktuelt innen utgangen av måneden. Israel opplever nå en markant smitteøkning. Helsemyndighetene har de siste tre dager registrert over 3.

NRK - 1 time siden

Får hovedrollen i «La elva leve»

Stjernekamp-vinner og miljøaktivist Ella Marie Hætta Isaksen (23) gjør sin debut som skuespiller. Hun er klar for hovedrollen i storfilmen «La elva leve» av Ole Giæver. Filmen tar for seg utbyggingen av Alta-vassdraget og kampen for samiske rettigheter på slutten av 1970-tallet..

NRK - 15 minutter siden

Lastebil krasjet i personbil

En lastebil har kjørt inn i en personbil på E6 ved Sel sykehjem. E6 ved ulykkesstedet er blitt stengt. Omkjøring vil bli iverksatt via Sjoavegen..

NRK - 2 timer siden

Legendarisk House-DJ død av korona

Musikkprodusenten Paul Johnson, kjent blant annet for houselåten «Get get down» fra 1999, er død. Det melder blant annet The Guardian. Johnson døde av koronaviruset etter lengre tid innlagt på sykehus.

NRK - 1 time siden

Sverige og Finland blir oransje

ECDCs europeiske smittekart ble oppdatert torsdag. Hele Sverige og Finland blir oransje på det oppdaterte kartet. Smittekartet er med på å danne grunnlaget for beslutningene for innreisereglene i Norge.

NRK - 1 time siden

Frankrike med 3. dose til sårbare

Frankrike skal fra september tilby en ekstra vaksinedose til eldre og andre som er spesielt sårbare, opplyser president Emmanuel Macron. – Ja, vi vil trolig trenge en tredje dose, ikke for alle med en gang, men i alle fall for de eldre og de mest sårbare, sier Macron. Macron har tidligere sagt at de har en plan for å gi en ny dose til de som fikk vaksine først tidlig i 2021, stort sett folk over 80 år og folk med alvorlige helseproblemer.

NRK - 1 time siden

Jakob Ingebrigtsen i semifinale

Jakob Ingebrigtsen skal i dag løpe semifinale på 1500 meter under OL i Tokyo. Ingebrigtsen springer i heat 2, og tidspunktet er klokka 13.10 i dag.

NRK - 1 time siden

Aksjonister stoppet for tredje gang

Aksjonistene i Repparfjord har i dag stoppet Nussirs arbeid i Repparfjorden for tredje gang, ifølge iFinnmark. Nussir-direktør Øystein Rushfeldt bekrefter til NRK at han nå har kontaktet både politiet og Hammerfest kommune om situasjonen..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 20-årene fra Oslo er tiltalt for flere voldtekter av en kvinne. Hun skal også ha blitt utsatt for annen vold og truet på livet. I tillegg er mannen tiltalt for å ha tatt kvelertak på en annen kvinne og for å ha dyttet en mann slik at han falt og fikk en muskelscene revet av..

NRK - 1 time siden

Over 200 millioner smittede

Over 200 millioner koronasmittede er registrert på verdensbasis siden starten av pandemien, melder Johns Hopkins-universitetet. Deltavarianten fører til ny smitteøkning. Den smitter raskere enn alle tidligere varianter av koronaviruset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt