Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:20

Klartale - 04 okt 22 kl. 06:59

Ekspert mener nederlaget var uheldig for Putin

Fredag feiret Putin at ukrainske områder hadde blitt en del av Russland. Hæren hans ble presset ut av byen Lyman i Donetsk lørdag.Helge Blakkisrud sier at Lyman er et strategisk viktig sted. Blakkisrud er Russland-forsker ved Nupi.– At Ukraina gjenerobret Lyman er ikke helt uventet.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Putin, Russland, Lyman, Donetsk, Blakkisrud, Nupi, Ukraina, Heier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekspert, mener, nederlagetvar , uheldig, for, Putin
NRK - 21 maj 22 kl. 15:01

The Guardian: Morrison har innrømmet nederlaget

Avisen The Guardian skriver at Australias statsminister Scott Morrison har ringt Labor-leder Anthony Albanese og innrømmet nederlaget. Ifølge prognosene mister regjeringen til Scott Morrison flertallet i Australias nasjonalforsamling. Opposisjonspartiet Labor kan dermed trolig danne ny regjering.

NRK - 21 maj 22 kl. 15:01

Morrison har innrømmet nederlaget

Avisen The Guardian skriver at Australias statsminister Scott Morrison har ringt Labor-leder Anthony Albanese og innrømmet nederlaget. Ifølge prognosene mister regjeringen til Scott Morrison flertallet i Australias nasjonalforsamling. Opposisjonspartiet Labor kan dermed trolig danne ny regjering.

Klartale - 19 okt 22 kl. 06:00

Kan Truss skape ny tillit?

5. september ble det kjent at Liz Truss vant kampen om å bli ny statsminister i Storbritannia. Da ble hun valgt til vinner i kampen om å bli leder for Det konservative partiet (toryene).

NRK - 06 jan 23 kl. 09:57

Noah anker kjennelsen om dommers habilitet

Dyrevernsorganisasjonen Noah anker habilitetsspørsmålet før rettsmøtet om ulvejakten mandag. Dommeren i saken ble byttet ut etter innsigelser fra regjeringen, som påpekte at dommeren tidligere hadde vært lokalleder i MDG. Den nye dommeren møtte innsigelser fra dyrevernsorganisasjonene, men Oslo tingrett har konkludert med at tingrettsdommeren er habil.

NRK - 16 okt 22 kl. 19:55

Kjerkol etter avsløring: – Veldig uheldig

NRK skrev lørdag at Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har kjøpt designmøbler til deres egne private leilighet for nærmere én million kroner. I VG retter helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) kritikk mot foreningen, etter avsløringene. – Noe av det som har kommet frem er veldig uheldig, sier hun til VG.

NRK - 19 jan 23 kl. 10:20

– Svært uheldig

Helseminister Ingvild Kjerkol mener det som kommer fram i granskingsrapporten av hvordan Foreningen for barnepalliasjon (FFB) har brukt 90 offentlige millioner, er svært uheldig. – Jeg forventer at organisasjoner som mottar tilskudd fra staten bruker midlene i tråd med formålet og regelverket, sier hun til NRK..

NRK - 06 jul 22 kl. 13:37

MDG-nestleiar om EU sitt gassvedtak: – Uheldig signal

Eit fleirtal av medlemmane i EU-parlamentet godkjende å halde fram med å stemple gass og kjernekraft som berekraftige investeringar. – Her har Noreg saman med kolavhengige land i Europa pressa på for å godkjenne gass, og dermed påverke EU i feil retning. Det sender eit uheldig signal frå EU, og kan bety at det vil bli vanskelegare for EU å nå sine klimamål, seier nestleiar i MDG, Arild Hermstad.

NRK - 10 nov 22 kl. 02:45

UD glemte å svare på brev fra kontrollkomiteen

Et brev fra kontrollkomiteen om russiske fiskefartøy ble liggende glemt i Utenriksdepartementet. – Uheldig, sier komitélederen. For to uker siden skulle utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) svart Stortinget om hva som skjedde i kulissene da russiske fiskefartøy fikk unntak fra havneforbudet.

Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det skal være en spennende folkefest.

Klartale - 16 maj 22 kl. 06:00

Hva skjer med Bosnia-Hercegovina?

Den blodigste krigen siden andre verdenskrig skjedde blant bosniere, kroater og serbere. 100.000 døde og to millioner mennesker flyktet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 15 minutter siden

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

Klartale - 23 timer siden

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com