Dagbladet > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 22:48

Dagbladet - 23 juni 21 kl. 09:30

Ekspert: - Du får vaksine eller covid

De som ikke tar coronavaksine, kommer til å bli smittet, sier immunolog Anne Spurkland. Hun sier viruset ikke blir borte med det første..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Anne Spurkland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EkspertDu får , vaksineeller , covid
NRK - 29 april 21 kl. 15:27

Over 5000 har sagt nei til vaksine

Ferske tall fra Oslo kommune viser at over 5100 personer har sagt nei til vaksine siden vaksineringen startet. Flest har sagt nei i bydel Alna - 611 personer. I tillegg har mer enn 3200 i Oslo sagt at de ønsker seg vaksine senere.

NRK - 09 juni 21 kl. 12:52

AstraZeneca-vaksinerte får 2. dose

90 prosent av dem som fikk AstraZeneca-vaksine som første dose, er nå vaksinert med andre dose med mRNA-vaksine eller har gjennomgått covid-19 sykdom. Det har nå gått 12 uker siden de siste ble vaksinert med AstraZeneca-vaksine som første dose, opplyser Folkehelseinstituttet i en pressemelding. De mener den høye oppslutningen av dose to med mRNA-vaksine blant de AstraZeneca-vaksinerte er mye takket være god informasjon og praktisk tilrettelegging fra helseforetakene..

Dagbladet - 29 mars 21 kl. 13:58

Over halvparten sier nei til vaksine i påsken

I bydel Bjerke har rundt halvparten takket nei til vaksine i påsken. I bydel Stovner ser man ikke samme tendens. Beboere i Ullern reiser hjem fra hytta for å få vaksine - og i Vestre Aker endret responsen seg da folk fikk vite at de ble satt bak i køen om de takket nei til vaksine nå..

NRK - 04 mai 21 kl. 09:38

En av tre i EU ønsker ikke vaksine

Hver tredje EU-borger svarer «aldri» eller «senere enn 2021» på spørsmål om når de ønsker å ta en vaksine mot covid-19, viser en omfattende undersøkelse. Vaksineskepsisen er størst på Kypros, der to tredeler ikke ønsker å ta vaksine i år, viser undersøkelsen Eurobarometer. Rundt 27.

NRK - 04 mai 21 kl. 11:33

Kan gi vaksine til gravide

Nå kan også gravide utenfor risikogruppene i områder med høy smittespredning velge å bli vaksinert når de får tilbud om vaksine. Gravide har noe høyere risiko for sykehusinnleggelse dersom de får covid-19 enn kvinner som ikke er gravide, derfor åpner vi for at alle gravide kan vurdere vaksine i samråd med sin lege, sier lege ved Folkehelseinstituttet, Herlena Niemi Eide..

NRK - 11 juli 21 kl. 11:31

Vaksinerte helsearbeidere smittet

Mer enn 600 medisinske arbeidere som har fått to doser av Kinas Sinovac-vaksine har blitt smittet med covid-19, sier Thailands helsedepartement søndag. Av de 677.348 i helsepersonelllet som fikk to doser Sinovac, ble 618 smittet.

E24 - 14 juni 21 kl. 14:41

Novavax sier covid-vaksine er over 90 prosent effektiv

Den amerikanske vaksineprodusenten Novavax sier deres vaksine mot covid-19 er over 90 prosent effektiv og også beskytter mot virusvarianter..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:14

Israel har betalt mye for vaksiner

Israel, som nå har vaksinert over halve befolkningen, har betalt langt høyere pris for vaksinedosene enn EU-land. ifølge nettavisen ynetnews. Avisen skriver at landet har kjøpt 15 millioner doser av Pfizer-Biontechs vaksine.

NRK - 17 mars 21 kl. 14:04

Har svekket viljen til å ta vaksine

AstraZeneca-saken har satt en bråstopp for en klart økende trend i viljen til å ta vaksine, viser Norsk koronamonitor fra Opinion. Nordmenns vilje til å ta vaksine ser ut til å ha blitt redusert med cirka 10 prosentpoeng..

NRK - 19 mars 21 kl. 18:56

Italienerne får velge bort vaksine

Italienere som ikke ønsker å ta en AstraZeneca-vaksine, vil få tilbud om en annen type vaksine seinere. Det opplyste italienske helsemyndigheter, i sammenheng med at landet har begynt å bruke vaksinen igjen i dag, melder nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Tatt av skjermen etter TV-stunt

En oppmerksom person la merke til noe spesielt før den tyske journalisten Susanna Ohlen gikk på lufta. Det har fått konsekvenser for Ohlen..

Dagbladet - 1 time siden

Avslørt av datingapp

Nok en demonstrant fra stormingen av USAs Kongress ble denne uka arrestert, og det på en litt uvanlig måte. Det var nemlig en match fra en datingapp som meldte ham til politiet..

Dagbladet - 2 timer siden

Utbrudd av farlig soppinfeksjon

Torsdag meldte amerikanske myndigheter at en multiresistent soppinfeksjon nå sprer seg på to sykehus og et sykehjem..

Dagbladet - 3 timer siden

Smittevernlege slår alarm om vaksineeffekt

Flere av de som er smittet skal ha mottatt minst én vaksinedose..

Dagbladet - 5 timer siden

Mann reddet etter kamp mot bjørn

Ved en tilfeldighet oppdaget et helikopter fra kystvakten i Alaska en desperat mann som hadde blitt forfulgt og angrepet av en grizzlybjørn over en uke..

Dagbladet - 6 timer siden

Flytt hit - få 300 000 kroner

Den italienske regionen håper grepet skal bidra til å øke innbyggertallene i noen av de minst folkerike landsbyene..

Dagbladet - 8 timer siden

Her ender politijakt: - Kom flyvende

Politiet jakta bil fra Nittedal til Oslo..

Dagbladet - 9 timer siden

Island stenger på nytt ned

Fire uker etter at Island opphevet alle coronatiltak, stenger landet nå delvis ned igjen..

Dagbladet - 21 timer siden

- Vi må være forberedt

Sibir hadde den tørreste og varmeste juni-måneden på over 100 år. Flere skogbranner herjer derfor over store områder, og flere byer er røyklagt..

Dagbladet - Igår: 19:58

Anklages: - Største faren for Norge

I en opphetet Twitter-tråd raser Sandnes' varaordfører mot Rødt-politiker Mímir Kristjánssons oppgjør med Erna Solberg (H), og betegner Rødt som «den største faren for oss i Norge»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt