NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:38

NRK - 23 maj 23 kl. 13:26

Ekskludert Frp-er blir vara for ekskludert Frp-er

I sykefraværet til Frp-politikeren Lars Petter Solås møter førstevara Tone Ims Larssen i hans sted i onsdagens bystyremøte. Også hun ble ekskludert fra partiet. Onsdagens bystyremøte er det første etter at tidligere Frp-topp Lars Petter Solås fikk sitt medlemskap trukket tilbake av partiet, blant annet som følge av en hendelse på et nachspiel under partiets årsmøte tidligere i vår. I hans sykefravær er det Ims Larssen, som er tidligere fylkesleder i Oslo Frp, som møter i bystyremøte, skriver Avisa Oslo. Hun ble selv fratatt medlemskapet i partiet i oktober 2022.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frp, Lars Petter Solås, Tone Ims Larssen, Ims Larssen, Oslo Frp, Avisa Oslo, Aftenposten, Nettavisen, Folkets, FNB, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ekskludert, Frp-erblir vara , for, ekskludert, Frp-er
NRK - 30 jun 23 kl. 12:08

– Feil å tvinge Solås til valg

Vedtaket om at ekskludert Frp-topp Lars Petter Solås må stå på valglista i Oslo mot sin egen og partiets vilje er feil og må gjøres om. Det skriver jusprofessor Eirik Holmøyvik ved Universitetet i Bergen i en artikkel i Rett24. Han mener at Kommunaldepartementet har feiltolket valglovens bestemmelser om hva som skal til for å få fritak etter den formelle fristen.

NRK - 14 sep 23 kl. 14:53

Avisa Oslo: Ekskludert Frp-er kom inn i Oslo bystyre

Lars Petter Solås, som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet etter nachspielbråk på partiets landsmøte, kom likevel inn i Oslo bystyre på partiets liste. Han fikk hele 3017 personstemmer, skriver Avisa Oslo. Solås fikk ikke fritak fra valglistene i Oslo til høsten, fordi han ble ekskludert etter fristen.

NRK - 14 sep 23 kl. 14:53

Ekskludert Frp-er kom inn i Oslo bystyre

Lars Petter Solås, som ble ekskludert fra Fremskrittspartiet etter nachspielbråk på partiets landsmøte, kom likevel inn i Oslo bystyre på partiets liste. Han fikk hele 3017 personstemmer. Avisa Oslo omtalte saken først.

Klartale - 15 maj 23 kl. 08:34

Frps listetopp i Oslo blir tvangsutmeldt av Frp

Politiker Lars Petter Solås var nummer 1 for Fremskrittspartiets (Frp) i Oslo. Han sto på toppen av partiets valgliste. Men nå får han ikke lenger være medlem av Frp.

VG - 07 maj 23 kl. 22:45

Frp forbereder sak mot listetopp – risikerer å bli ekskludert

Frp forbereder sak mot Lars Petter Solås etter et nachspiel i forbindelse med partiets landsmøte forrige helg. Politikeren risikerer å bli ekskludert fra partiet..

Klartale - 19 jun 23 kl. 12:22

Får ikke trekke seg fra Frps valgliste

Lars Petter Solås ble ekskludert fra Fremskrittspartiet (Frp). Årsaken var det som skjedde på landsmøtet til partiet i april. Solås var ufin og truet journalister på et nachspiel.

NRK - 19 maj 23 kl. 09:43

Frp fikk varsel mot Solås i februar

Frp fikk allerede i februar et varsel om Lars Petter Solås, partiets førstekandidat i Oslo, skriver VG. Solås ble ekskludert fra partiet tidligere i vår, etter å ha trakassert og trua journalister på et nachspiel. Varselet var anonymt og gjaldt en hendelse på en bar i Oslo 1.

NRK - 30 jan 23 kl. 11:14

Nettavisen: Eks-statsråd fra Frp blir ordførerkandidat for Høyre

Ifølge Nettavisen vil Kjell-Børge Freiberg stille som ordførerkandidat for Høyre i Hadsel kommune i Vesterålen. Avisen har ikke fått dette bekreftet fra hovedpersonen selv. Freiberg har tidligere vært ordfører for Frp i samme kommune i åtte år.

Aftenposten - 15 feb 23 kl. 20:49

Nora (15) blir ekskludert fra drømmestudiet: – Ønsker ikke bli beskyldt for diskriminering

Nora (15) blir ekskludert fra sin store skoledrøm fordi hun er jente. Men utdanningsdirektøren mener det ikke handler om….

Aftenposten - 08 maj 23 kl. 17:39

Oslo Frps toppkandidat kan bli ekskludert – men partiet kan ikke fjerne ham fra valglisten

Frps Oslo-topp Lars Petter Solås risikerer å bli ekskludert etter anklager om voldelig oppførsel på et nachspiel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tidligere Ap-statsråd Grete Knudsen er død

Tidlegere statsråd og stortingsrepresentant Grete Knudsen er død, 83 år gammel. Det bekrefter datteren Gitte Knudsen overfor NRK. Den tidligere Ap-toppen døde natt til tirsdag 5.

NRK - 30 minutter siden

Helsedirektoratet: Norsk kosthold i feil retning

Matvareforbruket i fjor viser at Norge ikke når målene for forbedret kosthold. Prislappen ser ut til å veie tyngst i butikken, noe som bekymrer Helsedirektoratet. Forbruket av fisk, grønnsaker, frukt og bær har ikke økt de senere årene.

NRK - 1 time siden

Farevarsel for snø i Lofoten

Det er sendt ut et gult farevarsel for snømengder i Lofoten fra Meteorologisk institutt. Faren øker ifølge Varsom.no fra onsdag klokken 16, og faren er minkende igjen torsdag klokken 17.

NRK - 1 time siden

Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39

Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.

NRK - 1 time siden

Formuehopp for Sindre Finnes

Fra 2021 til 2022 økte formuen til Sindre Finnes fra 2,3 millioner kroner til 3,6 millioner kroner. Ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg tjente 2,3 millioner kroner i 2022, noe som er 800 000 over inntekten hans året før, skriver Dagbladets Børsen. Solberg selv hadde på sin side en formue på 4,6 millioner kroner i 2022, nær uendret fra året før.

NRK - 1 time siden

Vil fjerne momsen på bruktkjøp

Forbrukerrådet ber regjeringen fjerne momsen på bruktkjøp og påpeker at to av tre nordmenn allerede handler brukt for å spare penger. Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. Målet er å få enda flere til å legge julegavehandelen til bruktmarkedet.

NRK - 1 time siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 1 time siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com