NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:45

NRK - 17 mar 24 kl. 11:03

Eirin Maria Kvandal vant Raw Air etter skiflygingsseier i Vikersund

Eirin Maria Kvandal (22) sikret Raw Air-tittelen med å vinne tidenes første verdenscuprenn for kvinnelige skiflygere i Vikersund. Mosjøen-hopperen ledet med 4,7 poeng på Silje Opseth etter første omgang. Det forspranget skuslet hun ikke bort i mammutbakken. Kvandal tok seg ned til 202 og 212 meter. Hun vant rennet med seks poeng til Opseth, som satte verdensrekord med et finalesvev på hele 230,5 meter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Maria Kvandal, Raw Air, Vikersund, Silje Opseth, Opseth, Kvandal, NRK, Eva Pinkelnig, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eirin, Maria, Kvandal, vant, Raw, Air, etter, skiflygingsseieri , Vikersund
NRK - 17 mar 24 kl. 11:03

Eirin Maria Kvandal vant Raw Air etter skiflygingssseier i Vikersund

Eirin Maria Kvandal (22) sikret Raw Air-tittelen med å vinne tidenes første verdenscuprenn for kvinnelige skiflygere i Vikersund. Mosjøen-hopperen ledet med 4,7 poeng på Silje Opseth etter første omgang. Det forspranget skuslet hun ikke bort i mammutbakken.

VG - 12 mar 24 kl. 19:27

Raw Air-leder Eirin Maria Kvandal vant normalbakkerennet i Granåsen

Eirin Maria Kvandal fortsatte den gode Raw Air-formen i normalbakken i Granåsen og vant tirsdagens renn..

VG - 01 jan 24 kl. 17:56

Eirin Maria Kvandal på pallen igjen – delt 3.-plass i nyttårshopprennet

Eirin Maria Kvandal (22) fortsetter å hoppe solid i verdenscuptoppen. På årets første dag ble hun nummer tre i Oberstdorf..

VG - 13 jan 24 kl. 09:40

Eirin Maria Kvandal på pallen i snødrama i Sapporo – straffet knallhardt for nedslag

Eirin Maria Kvandal ble nummer tre i verdenscuprennet i hopp i Sapporo lørdag. Et voldsomt snøvær skapte dramatikk under rennet..

VG - 10 mar 24 kl. 18:37

Eirin Maria Kvandal tok karrierens annen verdenscupseier – best i Raw Air-rennet i Holmenkollen

Eirin Maria Kvandal (22) fortsatte storformen og tok en etterlengtet seier i lørdagens Raw Air-renn i Holmenkollen..

NRK - 13 jan 24 kl. 09:47

Kvandal på pallen i snødrama

Eirin Maria Kvandal ble nummer tre i verdenscuprennet i hopp i Sapporo lørdag. Et voldsomt snøvær skapte dramatikk under rennet. Kvandal landet på 116 meter i første omgang, hvilket ga delt annenplass foran finaleomgangen.

VG - 13 nov 23 kl. 22:04

Hopp–kometen Eirin Kvandal om smertene: – Det var som å lande på stylter

VIKERSUND (VG) Eirin Kvandal (21) tok hopp-verden med storm for tre vintre siden. Så falt hun og forlot bakken på båre. Nå kan hun være på vei tilbake på toppen..

Aftenposten - 13 nov 23 kl. 22:04

Hopp–kometen Eirin Kvandal om smertene: – Det var som å lande på stylter

VIKERSUND (VG) Eirin Kvandal (21) tok hopp-verden med storm for tre vintre siden. Så falt hun og forlot bakken på båre..

VG - 30 dec 23 kl. 19:21

Eirin Kvandal på pallen i Garmisch-Partenkirchen

Maren Lundby har lagt opp, og Anna Odine Strøm mister resten av sesongen med alvorlig kneskade. Men Eirin Kvandal (22) sto fram og ble nummer to i Garmisch-Partenkirchen lørdag..

VG - 03 dec 23 kl. 13:54

Kvandal på pallen i verdenscuprennet på Lillehammer

Skihopper Eirin Maria Kvandal hoppet seg opp på pallen i storbakkerennet i verdenscupen på Lillehammer. Den norske jenta ble nummer tre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 30 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 3 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com