NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:57

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Ein person til Ullevåll sjukehus etter trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke etter at eit køyretøy tok forbi ein traktor i motgåande felt på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune. I den forbindelsen har det oppstått ein front til front-kollisjon mellom to bilar, opplyser politiet. Det var to personar i kvar bil. Politiet mistenker at sjåføren som køyrde over i motsett køyrefelt var påverka av rus. – Ulykka framstår meir alvorleg enn første melding, skriv Sør-Aust politidistrikt på Twitter, som først skreiv at det ikkje var nokon personskader.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hagafoss, Geilo, Hol, Sør-Aust, Twitter, Ullevåll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Einperson , til, Ullevåll, sjukehus, etter, trafikkulykkei , Hol
Nyhetspressen - 08 jan 23 kl. 21:42

Kva er eigentleg VPN?

VPN-tenester blir stadig meir populære her heime i Noreg og generelt i verda. Det er det fleire grunnar til, men kort frotalt gjer VPN deg mange fordelar på nettet når det gjeld personvern, tryggleik og ikkje minst brukaropplevingar. Med ein VPN-teneste kan du sjå innhald som eigentleg er blokkert i Noreg, som til dømes Netflix i USA, der utvalet av underhaldning er langt større enn her heime.

NRK - 14 dec 22 kl. 16:35

Vil saksøke staten for sykehusplaner

Aksjonsgruppen Redd Ullevål sykehus går til søksmål mot staten etter planene om å legge ned Ullevål sykehus og erstatte det med nye sykehus på Gaustad og Aker. Aksjonens leder, Lene Haug, sier det er flere grunner til at de nå går mot søksmål. – Det har ikke vært utredet noen alternativer til denne planen i det hele tatt, heller ingen miljøvurdering.

NRK - 22 feb 23 kl. 15:20

Til sjukehus etter ulukke

Ein person blir frakta til sjukehus med helikopter og ambulanse etter kitingulukka på Hardangervidda. Røde Kors og redningshelikopter er framme ved dei to personane som har kita nokre kilometer aust for Skiftesjøen. Den skadde personen er vaken og medviten, men kald.

NRK - 30 apr 23 kl. 17:38

Motorsyklist til sjukehus etter ulykke under øvingskøyring

Ein motorsyklist er frakta til sjukehus etter ei ulykke ved Statens vegvesens trafikkstasjon i Skien. Ifølge politiet skal motorsyklisten ha mista kontrollen under øvingskøyring, treft ein bil og hamna i ei grøft. Vedkommande blir køyrt til sjukehuset i Skien og henta av luftambulanse.

NRK - 13 nov 22 kl. 14:45

Ein til sjukehus etter paraglider-ulukke

Ein person er send til sjukehus etter ei ulukke med paraglider i Voss herad søndag ettermiddag. Det opplyser politiet til TV 2. – Skadeomfanget er framleis ukjent, seier operasjonsleiar Jørgen Ommedal i Vest politidistrikt til TV 2.

NRK - 11 maj 23 kl. 20:28

Til sjukehus etter uhell med MC

Ein 16 år gammal gut er køyrd til sjukehus eter eit uhell med ein motorsykkel i Vikevegen i Vindafjord. MC-en skal ha treft eit autovern. Føraren ringde sjølv for å varsle om det som hadde skjedd, men han er tatt til sjukehus med av ambulanse..

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Ein person til Ullevåll sykehus etter trafikkulykke i Hol

Ein person er send til Ullevåll sykehus og tre andre er sendt til Ringerrike sykehus etter ein front mot front-kollisjon på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune søndag ettermiddag. Skadeomfanget er førebels ukjend. Den eine bilen skulle køyre forbi ein traktor då han møtte på ein bil i motgåande felt, opplyser politiet som mistenker ruspåverka køyring.

NRK - 05 feb 23 kl. 12:21

Ein person til Ullevål sykehus etter trafikkulykke i Hol

Ein person er send til Ullevål sykehus og tre andre er sendt til Ringerrike sykehus etter ein front mot front-kollisjon på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune søndag ettermiddag. Skadeomfanget er førebels ukjend. Den eine bilen skulle køyre forbi ein traktor då han møtte på ein bil i motgåande felt, opplyser politiet som mistenker ruspåverka køyring.

NRK - 09 mar 23 kl. 18:05

Leirmasse har rasa ut- ein person skadd

Ein person er frakta med luftambulanse til sjukehus etter ei arbeidsulykke på Ullaland i Naustdal. Arbeidsulykka skjedde i samband med at ei gravemaskin jobba på staden. Det skal ha rasa ut leirmassar, og dette fekk mannen over seg.

NRK - 27 apr 23 kl. 06:56

To til sjukehus etter trafikkulykke på Bømlo

Det har vore ei trafikkulykke på Fylkesveg 542 Bremnesvegen på Bømlo. Det skriv 110 Sør-Vest på Twitter. Naudetatane er på veg til staden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 30 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com