NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 02:39

NRK - 25 jul 21 kl. 17:26

Ein person frakta med luftambulanse

Ein person er frakta med luftambulanse til Ullevål universitetssjukehus etter ei utforkøyring på E16 ved Langsjøodden i Ringerike. Vedkommande betraktast som alvorleg skada. Tre personar var i bilen, opplyser Sør-Aust politidistrikt på Twitter. Føraren sat fastklemt i bilen. Dei to andre blir køyrt til Ringerike sjukehus med brotskadar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, E16, Langsjøodden, Ringerike, Sør-Aust, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Einperson , fraktamed , luftambulanse
NRK - 20 jun 21 kl. 21:10

Mann drepen etter skyting

Ein mann blei skoten og drepen i ein skyteepisode på ein restaurant sør i Stockholm. Ein annan mann er frakta til sjukehus. Det skriv NTB.

NRK - 20 jun 21 kl. 21:10

Mann drepen i skyting i Sverige

Ein mann blei drepen i ein skyteepisode på ein restaurant sør i Stockholm. Ein annan mann er frakta til sjukehus, skriv NTB. Politistyrkar jaktar på gjerningspersonane etter skytinga på ein pizzeria i forstaden Sätra søndag kveld.

NRK - 23 jul 21 kl. 21:51

Kvinne frakta med luftambulanse

Ei kvinne i 20-åra er frakta med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus etter ei utforkøyring i Sveio i 20-tida fredag. Ho sat fastklemt etter ulykka. Passasjeren, ein mann i 20-åra, er køyrt med ambulanse til Haugesund sjukehus..

NRK - 24 jul 21 kl. 16:13

Henta med luftambulanse

Ein person blir frakta i luftambulanse til Arendal sjukehus etter ei trafikkulykke mellom ein bil og ein motorsykkelførar. Totalt to personar var involvert i ulykka, som skjedde på Froland. Politiet er på staden og gjer undersøkingar..

NRK - 24 jun 21 kl. 15:53

To kritisk skada i eksplosjon

Sju personar blei frakta til Sørlandet sjukehus i Kristiansand etter ein eksplosjon og brann i gjenvinningsanlegget på Langemyr. To av desse er kritisk skada og frakta med luftambulanse til Haukeland sjukehus for vidare behandling, melder Sørlandet sjukehus. Fem personar er lettare skada og er innlagt til observasjon..

NRK - 20 jun 21 kl. 21:14

Mann i 20-åra frakta til sjukehus

Ein mann i 20-åra er frakta til sjukehus etter å ha blitt knivstukken i ein slåstkamp på Sverresborg i Trondheim. Ein mann i 40-åra er arrestert..

NRK - 25 jul 21 kl. 20:24

Person henta av luftambulanse

Ein motorsykkel har hamna utfor vegen i Tysnes, melder Vest politidistrikt. Ein av dei har fått kutt i ansiktet og fleire brot i armar og/eller bein og blir frakta i luftambulanse til Haukeland sjukehus. Den andre personen får helsehjelp på staden..

NRK - 30 maj 21 kl. 14:13

To frakta til sjukehus etter ulykke

To personar er frakta til sjukehus etter ei ulykke ved Flydalsjuvet i Geiranger. Ulykka mellom ein bil og ein motorsykkel skal ifølge politiet ha skjedd i samband med ei forbikøyring. Dei to skadde sat på motorsykkelen.

NRK - 17 jul 21 kl. 12:44

Henta av luftambulanse

Ei kvinne i 60-åra er frakta til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter ein utforkøyring i Sauland i Hjartdal. Kvinna er medviten, men det er førebels uklart kva som har skjedd..

NRK - 02 aug 21 kl. 18:50

MC-førar sendt med luftambulanse

MC-føraren som frontkolliderte med ein bil på Ølvesvegen i Kvinnherad er sendt til sjukehus med luftambulanse. Føraren var vaken og medviten i det vedkomande blei frakta vekk. Det er 80-sone på staden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 10 minutter siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.

NRK - 1 time siden

Tidligere president i Algerie død

Abdelaziz Bouteflika, som i nesten 20 år var Algeries president, er død, melder statlig algerisk TV. Bouteflika var president i Algerie fra 1999 til han ble tvunget fra makten etter omfattende demonstrasjoner i 2019. Han er den lengstsittende lederen i Algeries historie.

NRK - 2 timer siden

Brannen i rekkehus i Alta slukket

Brannen som oppstod i en leilighet i et rekkehus i Alta er slukket, melder politiet i Finnmark på Twitter. Brannvesenet gjennomsøkte leiligheten uten å finne personer inne, øvrige beboere i rekkehuset ble varslet av politiet..

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i et rekkehus i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet på Twitter. –Beboere i de andre leiligheten er varslet, eller bortreist, forteller operasjonsjonsleder ved politiet i Finnmark til NRK..

NRK - 2 timer siden

763 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 763 koronasmittede i Norge. Det er 538 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 935 koronasmittede per dag.

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om en boligbrann i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet i Finnmark..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt