NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:12

NRK - 18 mar 23 kl. 21:03

Ein gripen for knivstikking i Oslo

Ein mann blei stukken fleire gongar med ein spiss gjenstand på Skøyen i Oslo laurdag. Mannen blei sendt til sjukehus, men det er ikkje kjent kor alvorleg skadane er. Ein person er gripen i saka. Det er framleis ikkje heilt klart kva som har skjedd. Politiet håper dei får fleire svar etter å ha gjennomført avhøyr av vitne.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skøyen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ein, gripen, for, knivstikkingi , Oslo
NRK - 11 jan 23 kl. 09:27

Mann pågripen for overgrep mot familiemedlemmar

Ein mann i 40-åra er pågripen for seksuelle overgrep mot tre familiemedlemmar, melder BA. Mannen vart pågripen tysdag, og onsdag vil politiadvokat Are Nygård Bergh be om at mannen får fire veker i varetekt. Overgrepa skal ha skjedd gjentekne gonger over ein lengre tidsperiode.

Nyhetspressen - 08 jan 23 kl. 21:42

Kva er eigentleg VPN?

VPN-tenester blir stadig meir populære her heime i Noreg og generelt i verda. Det er det fleire grunnar til, men kort frotalt gjer VPN deg mange fordelar på nettet når det gjeld personvern, tryggleik og ikkje minst brukaropplevingar. Med ein VPN-teneste kan du sjå innhald som eigentleg er blokkert i Noreg, som til dømes Netflix i USA, der utvalet av underhaldning er langt større enn her heime.

NRK - Igår: 09:32

Kvinne pågripen – skal ha truga sambuaren med kniv

Ei kvinne i 30-åra er pågripen, mistenkt for å ha truga sambuaren sin med kniv. Også ein mann i 40-åra er pågripen fordi han skal ha slått sambuaren sin. BA omtalte saka først..

NRK - 10 timer siden

Person pågripen med våpen i Stavanger

Ein mann er pågripen etter at han var inne på eit offentleg kontor i Tinngata i Stavanger med eit handvåpen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Alle tilsette blei evakuert før den mistenkte mannen blei pågripen..

NRK - 10 timer siden

Mann pågripen i væpna politiaksjon i Stavanger

Ein mann er pågripen etter at han var inne på eit offentleg kontor i Tinngata i Stavanger med eit handvåpen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Alle tilsette blei evakuert før den mistenkte mannen blei pågripen av væpna politi..

NRK - 31 dec 22 kl. 10:55

Mann gripen for studentdrap i USA

Ein 28 år gammal mann er gripen, mistenkt for drapet på fire studentar i Idaho i midten av november, melder Reuters. Studentane låg og sov i eit hus då dei blei drepne. Mannen er skulda for drap og innbrot, ifølge påtalemakta..

NRK - 09 feb 23 kl. 18:43

Sverige sier nei til å donere JAS-gripen-fly til Ukraina

Sverige sier nei til å donere JAS-gripen jagerfly til Ukraina. – Det finnes en grense, sier statsminister Ulf Kristersson til nyhetsbyrået TT..

NRK - 21 jan 23 kl. 22:05

Arrestert etter truslar med luftvåpen

Politiet vart klokka 18.36 laurdag kveld tilkalla til ein institusjon på Laksevåg i Bergen, etter at ein person skal ha blitt truga med det som såg ut som eit våpen. – Meldingane til oss gjekk på at ein person skal ha truga ein annan med ein våpenlikande gjenstand,seier operasjonsleiar Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt.

NRK - 08 mar 23 kl. 15:00

Høgre ber forsvarsministeren gje klare fristar for tiltak etter varslarsakene

Færre vil nå tilråda jenter eit år i førstegongstenesta enn tidlegare, syner ferske tal Norstat har samla inn på vegner av NRK. Målinga blei gjort etter sakene om seksuell trakassering og valdtekter i det norske forsvaret. Nå meiner Høgre at forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) må vera tydelegare på kva han nå forventar av endringar i Forsvaret.

NRK - 09 dec 22 kl. 20:51

Visepresident i EU-parlamentet gripen

Belgisk politi har fredag kveld gripe ein av visepresidentane i Europaparlamentet, greske Eva Kaili, melder AFP. Arrestasjonen skjedde i samband med etterforsking av ei korrupsjonssak der Qatar skal vere innblanda. Tidlegare på fredag blei også fire andre personar knytt til EU-parlamentet gripne.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 45 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 2 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com