NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 04:48

NRK - 14 april 21 kl. 19:40

Egne styrker kan forsvare landet

Afghanistans president Ashraf Ghani sier at regjeringsstyrkene er fullt ut i stand til å forsvare landet. Han har nylig snakket med USAs president Joe Biden. USA, Nato og dermed også Norge planlegger å trekke alle soldater ut av Afghanistan innen september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ashraf Ghani, USAs, Joe Biden, USA, Norge, Afghanistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Egne, styrkerkan , forsvare, landet
NRK - 07 mai 21 kl. 02:30

USA sender styrker til Afghanistan

USA sender ekstra styrker til Afghanistan for å bistå amerikanske og allierte styrker under tilbaketrekkingen som startet 1. mai. Forsvarssjef Mark Milley sier seks B-52 bombefly og tolv F-18 jagerfly skal beskytte styrkene som trekkes ut..

VG - 01 feb. 21 kl. 01:19

Disse skal forsvare Trump i riksrettssaken

Donald Trump annonserte søndag to nye advokater som skal forsvare ham i den kommende riksrettssaken..

NRK - 01 feb. 21 kl. 02:50

Trump presenterte nye advokater

Tidligere president i USA, Donald Trump, presenterte to nye advokater som skal forsvare ham i riksrettssaken søndag. I går ble det kjent at fem tidligere advokater trakk seg fra oppdraget om å forsvare Trump i riksrettssaken som starter 9. februar..

VG - 14 feb. 21 kl. 12:03

Kjetil Jansrud klarte ikke å forsvare VM-tittelen – Røa overrasket igjen

Kjetil Jansrud (35) kjørte et svakt utforrenn og klarte ikke å bli den første i historien til å forsvare VM-tittelen..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 12:03

Jansrud klarte ikke å forsvare VM-tittelen. Men Røa overrasket.

Kjetil Jansrud (35) kjørte et svakt utforrenn og klarte ikke å bli den første i historien til å forsvare VM-tittelen..

VG - 14 feb. 21 kl. 12:03

Kjetil Jansrud klarte ikke å forsvare VM-tittelen – Røa overrasket igjen: – Dypt imponert

Kjetil Jansrud (35) kjørte et svakt utforrenn og klarte ikke å bli den første i historien til å forsvare VM-tittelen. Henrik Røa (25) overrasket igjen..

VG - 16 mars 21 kl. 14:11

Østberg skal forsvare VM-tittelen: – Det blir mye tøffere

Nå er det klart at Mads Østberg (33) skal prøve å forsvare VM-tittelen i rally fra 2020. Førere med norsk blod i årene står i kø for å utfordre ham i 2021..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 14:11

Østberg skal forsvare VM-tittelen: – Det blir mye tøffere

Nå er det klart at Mads Østberg (33) skal prøve å forsvare VM-tittelen i rally fra 2020..

NRK - 26 april 21 kl. 14:31

AstraZeneca vil forsvare seg

AstraZeneca sier at de synes det er synd at EU-kommisjonen har valgt å gå til retten som følge av vaksineforsyningene fra selskapet, melder Reuters. Selskapet skriver at de er i ferd med å levere nær 50 millioner doser til europeiske land innen slutten av april, som er i tråd med leveransemengdene de har varslet. De sier de vil forsvare seg sterkt i retten, etter at EU varslet at de vil saksøke selskapet for mangler i vaksineleveransene..

NRK - 12 mai 21 kl. 22:40

Biden i telefonmøte med Netanyahu

USAs president Joe Biden snakket onsdag med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, og understreket at Israel har rett til å forsvare seg mot rakettangrep. – Jeg hadde en samtale med Netanyahu for kort tid siden. Jeg forventer og håper at dette vil ta slutt så fort som mulig, men Israel har rett til å forsvare seg når tusenvis av raketter kommer inn i deres territorium, sa Biden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 45 minutter siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 1 time siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 2 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

100 personer var samlet i Ålesund

Ved Geileberget i Ålesund avsluttet politiet en fest med nærmere 100 personer som var samlet natt til 17. mai. Det skal ha vært mye støy, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Rundt 400 samlet i Gjøvik

Politiet i Innlandet anslår at rundt 400 ungdommer og deriblant russ samlet seg ved en bensinstasjon ved Mjøsstranda i Gjøvik sentrum natt til 17. mai. De melder om ordensforstyrrelser, slagsmål og smittevernmessige utfordringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt