VG > Utenriks

Saturday, 22 January, 02:46

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Egg, ble, forvekslet, prøverørsklinikk
NRK - 31 okt 21 kl. 21:08

Flere meldinger om egg-kasting

Politiet i Agder skriver på Twitter søndag kveld at de har fått inn flere meldinger om ungdommer som kaster egg på personer, biler og hus. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på noen av oppdragene. Politiet i Oslo har fått inn meldinger om det samme.

NRK - 27 sep 21 kl. 22:48

Macron truffet av egg i Lyon

Frankrikes president Emmanuel Macron ble truffet i skulderen av et egg da han mandag besøkte en matfestival i byen Lyon. En video av hendelsen som er blitt mye delt i sosiale medier, viser presidenten gå gjennom en folkemengde idet et egg treffer ham uten å knuse. En 19 år gammel student er pågrepet av politiet, og han er under etterforskning for angrep på en offentlig tjenesteperson, melder NTB..

NRK - 13 sep 21 kl. 21:49

Hareide: Ein epoke kan vera over

– Veldig ofte så seier me at me har låge skuldre, men i kveld trur eg at eg torer seia at me har høge skuldre. Me veit at det står veldig mykje på spel, seier Knut Arild Hareide til NRK på KrFs valvake på Vulkan Arena i Oslo. Med eit val kan det skje skifte, seier han.

NRK - 08 aug 21 kl. 07:58

Statsminister angrepet med egg

Tsjekkias statsminister Andrej Babis ble lørdag angrepet av sinte motstandere som kastet egg og ølkrus da han innledet valgkampen. Babis hadde nettopp satt seg ned for å skrive en autograf i en bok i byen Pruhonice ved Praha da han ble utsatt for eggkasternes vrede. Livvaktene tok ham raskt med til en kafé i nærheten.

VG - 03 nov 21 kl. 00:44

Tidligere presidentdatter frøs ned egg for å kunne bli alenemor

Før hun giftet seg og fikk barn skal Barbara Pierce Bush (39), datteren til ekspresident George W. Bush, ha frosset ned egg..

NRK - 21 sep 21 kl. 17:56

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 18:00

Då eg vart lektor, var det med ein bismak. Skal eg vera fagperson eller lærar?

Kvifor skal lærarutdanningane vera femårige?.

NRK - 05 okt 21 kl. 13:07

Brann i Westminster station

Det skal vera ein brann i Westminster station i London, skriv nyheitsbyrået Reuters. Seks brannbilar og 40 brannmenn skal vera til stades..

NRK - 08 okt 21 kl. 14:05

Frontkollisjon i Tønsberg

Politiet melder på Twitter om ein front-mot-frontkollisjon ved Syrbekkveien i Tønsberg. Vegen er stengd, og politiet melder om trafikkproblem. Det skal vera store materielle skadar, og fire personar er involverte.

Aftenposten - 05 sep 21 kl. 19:00

Hun forsøkte å håndtere sønnens ADHD og oppdaget at hun hadde det samme

Særlig hos kvinner blir ADHD-symptomer forvekslet med noe annet, ifølge eksperter..

Fler nyheter fra VG

VG - 12 jan 22 kl. 02:48

Passasjer brøt seg inn i cockpit - prøvde å hoppe ut av vinduet

American Airlines-flyet fra Honduras til Miami kom ikke lenger enn til rullebanen da en passasjer bestemte seg for å gå berserk..

VG - 12 jan 22 kl. 11:06

Sør-Afrikas coronasjef om intensivavdelingene: – Omikron ser ikke ut til å påvirke lungene

PRETORIA (VG) Regjeringens coronasjef mener det ville vært rart hvis Norge plutselig så en økning av dårlige omikron-pasienter..

VG - 12 jan 22 kl. 13:04

Johnson under press: Beklager hagefest under nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson bekrefter at han deltok på den mye omtalte hagefesten i statsministerboligen..

VG - 12 jan 22 kl. 15:38

Etter krisemøte: Advarer mot «stort feilgrep»

BRUSSEL/OSLO (VG) I møtet med Nato-landene fikk Russland tilbud om en serie møter for å dempe den spente situasjonen i Europa. Men Russland var ikke klare til å svare umiddelbart på invitasjonen ifølge Nato-sjef Jens Stoltenberg..

VG - 12 jan 22 kl. 16:32

Prins Andrew må i retten

Prins Andrews forsøk på å få forkastet det sivile søksmålet for seksuelle overgrep har blitt avvist..

VG - 12 jan 22 kl. 18:19

Stoltenberg til VG: Tilbød forhandlinger - venter på russisk svar

BRUSSEL (VG) Nato-landene og Jens Stoltenberg avventer nå Russlands svar på tilbudet om forhandlinger for å redusere spenningen rundt Ukraina. De russiske diplomatene var ikke beredt til svare ja eller nei over bordet i Nato Russland-rådet..

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt