VG > Utenriks

Sunday, 05 December, 05:10

VG - 09 nov 21 kl. 08:24

Egg ble forvekslet på prøverørsklinikk

To amerikanske babyer ble født inn i «feil» familier etter en forveksling av befruktede egg på en prøverørsklinikk. Nå havner saken i retten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Egg, ble, forvekslet, prøverørsklinikk
NRK - 31 okt 21 kl. 21:08

Flere meldinger om egg-kasting

Politiet i Agder skriver på Twitter søndag kveld at de har fått inn flere meldinger om ungdommer som kaster egg på personer, biler og hus. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på noen av oppdragene. Politiet i Oslo har fått inn meldinger om det samme.

NRK - 27 sep 21 kl. 22:48

Macron truffet av egg i Lyon

Frankrikes president Emmanuel Macron ble truffet i skulderen av et egg da han mandag besøkte en matfestival i byen Lyon. En video av hendelsen som er blitt mye delt i sosiale medier, viser presidenten gå gjennom en folkemengde idet et egg treffer ham uten å knuse. En 19 år gammel student er pågrepet av politiet, og han er under etterforskning for angrep på en offentlig tjenesteperson, melder NTB..

NRK - 13 sep 21 kl. 21:49

Hareide: Ein epoke kan vera over

– Veldig ofte så seier me at me har låge skuldre, men i kveld trur eg at eg torer seia at me har høge skuldre. Me veit at det står veldig mykje på spel, seier Knut Arild Hareide til NRK på KrFs valvake på Vulkan Arena i Oslo. Med eit val kan det skje skifte, seier han.

NRK - 08 aug 21 kl. 07:58

Statsminister angrepet med egg

Tsjekkias statsminister Andrej Babis ble lørdag angrepet av sinte motstandere som kastet egg og ølkrus da han innledet valgkampen. Babis hadde nettopp satt seg ned for å skrive en autograf i en bok i byen Pruhonice ved Praha da han ble utsatt for eggkasternes vrede. Livvaktene tok ham raskt med til en kafé i nærheten.

VG - 03 nov 21 kl. 00:44

Tidligere presidentdatter frøs ned egg for å kunne bli alenemor

Før hun giftet seg og fikk barn skal Barbara Pierce Bush (39), datteren til ekspresident George W. Bush, ha frosset ned egg..

NRK - 21 sep 21 kl. 17:56

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 18:00

Då eg vart lektor, var det med ein bismak. Skal eg vera fagperson eller lærar?

Kvifor skal lærarutdanningane vera femårige?.

NRK - 05 okt 21 kl. 13:07

Brann i Westminster station

Det skal vera ein brann i Westminster station i London, skriv nyheitsbyrået Reuters. Seks brannbilar og 40 brannmenn skal vera til stades..

NRK - 08 okt 21 kl. 14:05

Frontkollisjon i Tønsberg

Politiet melder på Twitter om ein front-mot-frontkollisjon ved Syrbekkveien i Tønsberg. Vegen er stengd, og politiet melder om trafikkproblem. Det skal vera store materielle skadar, og fire personar er involverte.

Aftenposten - 05 sep 21 kl. 19:00

Hun forsøkte å håndtere sønnens ADHD og oppdaget at hun hadde det samme

Særlig hos kvinner blir ADHD-symptomer forvekslet med noe annet, ifølge eksperter..

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 02:46

Wales: Mann satt seg fast i grottesystem – reddet ut etter to døgn

En storstilt redningsaksjon lyktes mandag i å redde ut en mann som i helgen falt og skadet seg inne i et hulesystem i Wales..

VG - 08 nov 21 kl. 18:22

Irak er i høyspenn etter et attentatforsøk med droner: – Et veiskille

BEIRUT (VG) Søndag ble Iraks statsminister forsøkt likvidert – av eksplosive droner. Bevisene peker mot Iran..

VG - 08 nov 21 kl. 08:55

Vaksinepåbud vekker reaksjoner

Stadig flere europeiske land retter restriksjonene mot den uvaksinerte delen av befolkningen. Nå protesterer de uvaksinerte mot vaksinepassene..

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Skuelystne stimlet til for å sanke drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å holde seg unna etter kollisjonen, men mange strømmet likevel til for å sikre seg gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

VG - 07 nov 21 kl. 05:17

Fant levningene etter savnet tenåring nesten 40 år senere

17-årige Judith Chartier forsvant sporløst 5. juni 1982. Nå er levningene etter henne funnet..

VG - 03 nov 21 kl. 22:57

Taliban-topp drept: – Trapper opp konflikten og viser sårbarhet

Her sitter det som skal være Taliban-toppen i presidentens stol. Nå er han drept av IS. – Angrepet avdekker Talibans sårbarhet på et helt nytt nivå, mener norsk ekspert..

VG - 03 nov 21 kl. 15:06

Skjulte opptak fra Grana Padano-gård: – Tøft å se

Opptakene, som er omtalt i italienske medier, viser melkekyr som vasser i møkk, isolerte kalver og utmagrede dyr. De brukes til produksjon av en populær ost..

VG - 02 nov 21 kl. 18:33

Minister i rullestol fikk ikke delta på klimamøtet

Den israelske energiministeren fikk ikke adgang til klimatoppmøtet, da lokalet ikke var tilrettelagt for rullestolbrukere..

VG - 02 nov 21 kl. 10:09

Kabul: Eksplosjoner ved militærsykehus

Nyhetsbyrået Reuters melder at det ifølge øyenvitner er hørt to kraftige eksplosjoner i nærheten av det militære sykehuset Sardar Mohammad Daud Khan i Kabul..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt