NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:35

NRK - 13 jan 22 kl. 10:29

E 18 stengt i østgående felt ved Arendal

E 18 er stengt i østgående retning ved Arendal i forbindelse med slukking av brann i en henger på en lastebil, melder politiet. Trafikken omdirigeres. Det skal ikke være fare for at brannen sprer seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E 18 stengti , østgående, felt, ved, Arendal
NRK - 01 sep 23 kl. 08:40

Færre rådyr blir felt

Det ble felt færre rådyr i jaktåret som har vært. 32.900 felte rådyr er en nedgang på 5,1 prosent fra jaktåret før.

NRK - 20 apr 23 kl. 18:06

Mye kø på E18 etter flere ulykker mellom Oslo og Drammen

Det er mye kø på strekningen både i vest- og østgående retning etter flere trafikkulykker mellom Oslo og Drammen. På østgående retning er kun ett felt åpent etter at to biler kolliderte i hverandre, ifølge politiet. På vestgående retning er det fortsatt litt kø etter en trafikkulykke ved Bygdøylokket..

NRK - 10 feb 23 kl. 15:00

Fire ulver ble felt på 13 minutter i ulvesonen

Fire ulver ble felt på under ett kvarter fredag. Totalt fem ulver er felt etter den omstridte ulvejakten startet på lørdag. Ytterlige fire ulver ble fredag felt innenfor ulvesonen i Ulvåa-reviret i Våler, bekrefter leder for fellingslaget Rune Lien til Østlendingen.

NRK - 26 jul 21 kl. 15:46

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett ved lysåpningen i Operatunnelen i området ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 03 jan 24 kl. 06:42

Smestadtunnelen er delvis stengt

Ett felt i Smestadtunnelen er stengt i vestgående retning, på grunn av et vogntog med stans. Det skriver politiet på X. Vogntoget har mistet et dekk, og står i høyre felt.

NRK - 13 mar 24 kl. 16:29

Ulykke på E18 - stengt i østgående retning

To personbiler og en trailer har onsdag ettermiddag vært involvert i en trafikkulykke på E18 ved Vesterled i Grimstad. En person som var fastklemt er nå ute av bilen. Ulykken skal ha skjedd i østgående retning.

NRK - 03 feb 24 kl. 17:19

Alle fjelloverganger i Sør-Norge stengt

Alle fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen på X/Twitter. E16 over Filefjell er midlertidig stengt på grunn av uvær. Alle de andre fjellovergangene i Sør-Norge er også stengt: ** E16 Filefjell: Midlertidig stengt ** Fv 50 Hol-Aurland: Stengt ** Rv 7 Hardangervidda: Stengt ** Rv 52 Hemsedalsfjellet: Stengt ** Rv 13 Vikafjellet: Stengt ** R15 Strynefjellet: Stengt ** E134 Haukelifjell: Stengt.

NRK - 03 feb 24 kl. 17:19

Fjelloverganger i Sør-Norge stengt

Alle fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen på X/Twitter. E16 over Filefjell var tidligere lørdag midlertidig stengt, men åpnet igjen for kolonnekjøring rundt klokken 17.30.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:43

Advarer om mulig E18-kø inn til Oslo fredag

All østgående trafikk på E18 ved Strand i Bærum flyttes denne helgen over i ny trasé, melder Statens vegvesen. Det betyr nedsatt kapasitet på E18 fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Dette kan føre til ekstra kø inn mot Oslo fredag morgen.

Klartale - 17 aug 22 kl. 13:48

Derfor streiker lærerne

Lærere streiker. Og fra mandag blir streiken større.Hva er de uenige om.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Jeg tenkte at han som skjøt var en idiot

Kim Adrian Omland var i Oslo for å delta på Tons of Rock. Utover kvelden havnet han på Eilefs. I løpet av kvelden går han ut for å ta seg en røyk.

NRK - 15 minutter siden

Gruvearbeidere fanget etter steinras

Minst 13 gruvearbeidere er fanget i en gruve øst i Russland på grunn av steinras. Russiske myndigheter sier de gjør alt de kan for å redde dem. Gruven ligger i regionen Amur, og er en av Russlands største gullgruver.

NRK - 30 minutter siden

Ny runde med sanksjoner innført mot Russland

Norge har innført en ny runde med sanksjoner mot president Putin og det russiske regimet. Sanksjonene trer i kraft i dag. – Russlands krig mot Ukraina er et alvorlig brudd på folkeretten.

NRK - 30 minutter siden

– Har tatt kontroll over landsby

Russiske styrker skal ha tatt kontroll over landsbyen Orlivka i Donetsk regionen i Ukraina, ifølge det russiske utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landsbyen ligger 9,5 kilometer fra den byen Avdiivka som er kontrollert av russerne.

NRK - 1 time siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 1 time siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 1 time siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com