E24 > Økonomi

Monday, 15 July, 16:14

E24 - 10 maj 23 kl. 14:19

EUs nye migrasjon- og asylpakt

Stortinget sluttet opp om pakten før de visste hvordan den ville bli..
Les mer på E24


Les mer om:
EUs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EUs, nye, migrasjonog , asylpakt
NRK - 28 sep 23 kl. 13:48

EUs ministerråd sier ja til ny asylpakt

Tyskland sier ja til den omstridte krisemekanismen i EUs nye asylpakt. Dermed kan hele reformen bli vedtatt. EUs innenriks- og justisministre diskuterte saken i flere timer på overtid torsdag.

VG - 20 dec 23 kl. 16:46

EUs nye asylpakt: Streng, men rettferdig

EUs nye asyl- og migrasjonspakt vil gjøre det vanskeligere å komme inn i Europa, og lettere å returnere asylsøkere som får avslag..

NRK - 29 jun 23 kl. 07:07

EU går videre med planene om strengere grensekontroller

Forliset i Middelhavet, der over 500 personer kan ha mistet livet, endrer ikke EUs migrasjonspolitikk. Unionen går videre med planene om strengere grensevern. EU-ledere vil denne uka fortsette arbeidet med planer om å styrke blokkens grenser og outsource migrantutfordringene til de landene folk forlater eller krysser for å komme til Europa.

NRK - 22 mar 24 kl. 04:34

Migrasjon og økonomi temaer på dagens EUs toppmøte

EU-lederne skal på EU-toppmøtets andre og siste dag i dag diskutere migrasjon og økonomi. Fredagens møte skal se på EUs økonomiske situasjon i en bredere forstand, og også ta opp problemene med kontroll av EUs ytre grenser. Den europeiske sentralbankens leder Christine Lagard skal delta på fredagens møte, der EU-ledere fra land som bruker eurovalutaen, også skal diskutere den saktegående økonomiske veksten i eurosonen.

NRK - 14 maj 24 kl. 12:31

Ny asylpakt endelig vedtatt i EU

EU-landene har sagt et formelt og endelig ja til en større reform av unionens asyl- og flyktningpolitikk. Den nye asyl- og migrasjonspakten skal gjøre det vanskeligere for migranter og flyktninger å komme inn i unionen. Den skal også sikre bedre byrdefordeling mellom medlemsstatene.

Klartale - 05 jun 24 kl. 05:00

Klima kan tape EU-valget

Mye har skjedd på fem år. Ytre høyre kan få mer makt. Det bekymrer politiker Abir Al-Sahlani fra det svenske Centerpartiet.

NRK - 16 jul 23 kl. 19:52

EU og Tunisia inngår avtale – vil begrense migrasjon

Tunisia og EU inngikk søndag det de kaller en strategisk avtale om å bekjempe migrasjon og menneskesmugling. Den tunisiske presidenten Kais Saied, president for EU-kommisjonen Ursula von der Leyen, samt statsministre i Nederland og Italia, Mark Rutte og Giorgia Meloni var tilstede under signeringen. Avtalen tar sikte på å stoppe menneskesmuglere, styrke grensekontroll og bedre registrering og retur av migranter, med sikte på å styrke arbeidet for å få slutt på irregulær migrasjon, tvitret Rutte etter at avtalen var på plass..

NRK - 18 okt 23 kl. 13:30

EU-ledere samstemte: Brussel-terror viser at det trengs hardere lut mot illegale immigranter

Udåden i Brussel som kostet to svenske fotballtilhengere livet, viser at EU må bli langt mer hardhendt i asylpolitikken, mener EU-ledere. – Vi kan ikke se bort fra at en av de avgjørende tingene er at den antatte gjerningsmannen var her som følge av illegal immigrasjon, sa Belgias statsminister Alexander De Croo på en pressekonferanse med Sveriges statsminister Ulf Kristersson og EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen onsdag. Kristersson kom onsdag til Brussel for å delta i en minnestund på åstedet for mandagens terrorangrep, Sanctelette-plassen like utenfor bykjernen i Brussel.

NRK - 26 apr 24 kl. 06:41

Klima ikke omtalt i EUs femårsplan: – Forståelig, mener Norges klimaminister

I EUs neste femårsplan står sikkerhet og industri i fokus, mens klima ikke er nevnt. Det har klimaminister Andreas Bjelland Eriksen (Ap) stor forståelse for. – EUs strategiske agenda slik den er formulert nå, er basert på den verden vi lever i.

NRK - 27 nov 23 kl. 12:20

Russland bruker migrasjon for å ramme vesten, sier Stoltenberg

Det har vært kaos på de finske grensene den siste uken. Finland mener Russland har organisert en migrasjonsstrøm mot grensene. – Dette er nok et eksempel på hvordan Russland bruker migrasjon som et verktøy for å legge press på europeiske land.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Trump-aksje til himmels på Wall Street

Trump Media & Technology-aksjen spretter opp på Wall Street mandag..

E24 - 4 timer siden

Norges Bank utsatt for hærverk

Noen har tagget og knust vinduer på fasaden til Norges Bank i Oslo. Det er blant annet skrevet «Free Palestine» med rød spraymaling..

E24 - 4 timer siden

Hans Høeg: På innsiden av USAs høyreside

Det republikanske partiet herjes av interne spenninger. Og i høst kan Donald Trump bli president igjen. Men hva tror de egentlig på, den amerikanske høyresiden?.

E24 - 4 timer siden

DNB: Finansmarkedene priser inn økt sannsynlighet for Trump-seier

Finansmarkedene tror attentatet mot Donald Trump lørdag har økt mulighetene for at han blir USAs neste president. Det kan bety økt inflasjon og økonomisk uro..

E24 - 7 timer siden

Analytiker om Orkla-aksjen: – Venter at bedringen skal fortsette

Dagligvareleverandøren Orkla kan vise til kraftig resultatvekst i andre kvartal..

E24 - 4 timer siden

Obos om byggetakten: – Ikke i nærheten av å tilfredsstille etterspørselen

Resultatet til Obos-konsernet falt kraftig i andre kvartal. Boligbyggeren venter fortsatt krevende tider for nyboligmarkedet fremover..

E24 - 5 timer siden

Trump-aksje fyker opp etter attentatforsøk

Trump Media & Technology-aksjen er opp over 60 prosent i førhandelen på Wall Street mandag..

E24 - 7 timer siden

Orkla-aksjen stiger etter kraftig resultathopp

Dagligvareleverandøren Orkla kan vise til kraftig resultatvekst i andre kvartal. Gjensidige faller derimot kraftig etter sitt tallslipp..

E24 - 7 timer siden

Krisekvartal for Burberry

Toppsjef går på dagen, skuffende salg og stans av utbytte for luksusmerke..

E24 - 9 timer siden

Orkla tjente 2,6 milliarder kroner før skatt i andre kvartal

Dagligvaregiganten melder om solid resultatvekst i andre kvartal..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com