NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 19:21

NRK - 09 mai 21 kl. 09:20

EU går ut mot britisk asylplan

Den britiske regjeringen får kritikk fra EU for sin nye plan for asylpolitikken. Storbritannia vil sende asylsøkere som tar seg til landet ulovlig til «Frankrike og andre EU-land». EU mener politikken strider mot folkeretten, melder the Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU gårut mot , britisk, asylplan
NRK - 13 feb. 21 kl. 03:39

USA ankar britisk Assange-avslag

USA ankar avgjersla i ein britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnleggar Julian Assange ikkje skal bli utlevert til USA. I USA er Assange klaga for spionasje og for å ha lekt dokument som avslørte USAs lovbrot i Irak..

E24 - 08 mars 21 kl. 19:15

Hitecvision blar opp nye 5,3 milliarder på britisk sokkel

Neo Energy, Hitecvisions oljeselskap på britisk sokkel, kjøper Zennor Petroleum for 5,3 milliarder kroner. Gitt dagens oljepris vil Neo dermed få en omsetning på 15 milliarder kroner i 2022..

NRK - 22 mars 21 kl. 21:33

Britisk variant mye farligere

FHI: Britisk variant gir 2,6 ganger større risiko for å havne på sykehus. – Det er alvorlig, sier Line Vold ved FHI. De er bekymret for at den britiske virusvarianten nå skal gi enda sterkere smittespredning..

E24 - 23 mars 21 kl. 08:00

Britisk havvindrekord for Equinor

Equinors flytende havvindanlegg Hywind Scotland leverte full kapasitet i 57 prosent av tiden i fjor. Det er rekord i britisk havvind, ifølge selskapet..

E24 - 24 mars 21 kl. 07:01

Britisk avis: – Storbritannia vurderer forbud mot nye letelisenser

Storbritannia har et av verdens strengeste klimamål og forbereder gigantisk klimatoppmøte. Ifølge britisk avis vurderer landet nå forbud mot ny leting etter olje og gass..

NRK - 13 april 21 kl. 07:38

Britisk virusvariant ikke farligere

Den britiske varianten av koronaviruset, B117, forårsaker ikke mer alvorlig sykdom hos sykehusinnlagte pasienter enn andre varianter. Det viser en ny britisk studie, publisert i The Lancet, skriver Reuters. Forskerne fant ingen forskjeller i risikoen for alvorlig sykdom, dødsfall eller andre kliniske utfall.

NRK - 17 april 21 kl. 19:38

Publikum tilbake i britisk idrett

Da VM i snooker startet i Sheffield i dag fikk 213 tilskuere komme inn i Crucible-teateret. Det er første gang britisk idrett hadde tilskuere i år. – Dette gir retning for annen innendørsidrett, samt for kino og teater, sa turneringsledelsen til BBC..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:06

Britisk klimaaktivist pågrepet

Gail Bradbrook som er en av grunnleggerne av aktivistgruppen Extinction rebellion, er pågrepet av britisk politi, ifølge en talskvinne for organisasjonen. Bradbrook er siktet for å ha planlagt kriminelle handlinger og svindel, melder Reuters..

Aftenposten - 24 mai 21 kl. 09:39

Britisk antirasist skutt i hodet – kritisk skadet

Tilstanden er kritisk for en profilert britisk antirasist som ble skutt i hodet søndag kveld..

NRK - 25 mai 21 kl. 00:11

Ber om britisk press på Emiratene

Tidligere britisk utenriksminister Peter Hain ber myndighetene legge press på kongehuset i De forente arabiske emirater for å få visshet rundt skjebnen til prinsesse Latifa. I forrige uke dukket det opp et bilde på Instagram som skal vise prinsessen på et kjøpesenter i Dubai. Latifa har ikke gitt livstegn fra seg siden 2018..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 15 minutter siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 30 minutter siden

Boris Johnson om koronasituasjonen

NRK - 45 minutter siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 45 minutter siden

Biden møter pressen etter Nato-møte

NRK - 1 time siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 1 time siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Senterpartiet støtter mistillit

Også Senterpartiet i Oslo støtter mistillit mot Lan Marie Berg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt