E24 > Økonomi

Lørdag, 08 Mai, 10:18

E24 - 21 april 21 kl. 11:17

EU-enighet om klimalov og utslippsmål

EU-landene og EU-parlamentet er enige om et mål om 55 prosents utslippskutt innen 2030 som skal bli del av unionens klimalov..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EU-enighetom , klimalovog , utslippsmål
NRK - 04 mai 21 kl. 10:23

Klimalov-forslag får kritikk

Fransk miljøbevegelse kritiserer en ny klimalov som det skal stemmes over i parlamentet tirsdag. President Emmanuel Macron er ventet å få flertallet med seg i nasjonalforsamlingen. Blant tiltakene i lovforslaget er forbud mot innenlands flyreiser på under to en halv time, dersom de kan gjøres med tog.

NRK - 04 mai 21 kl. 21:15

Klimalov vedtatt i Frankrike

Tross kritikk fra miljøbevegelsen ble en ny klimalov tirsdag vedtatt av nasjonalforsamlingen i Frankrike. Blant tiltakene i loven er forbud mot innenlands flyreiser på under to en halv time, dersom de kan gjøres med tog. Det er dessuten satt begrensninger for leie av dårlig isolerte bygninger, og forurensere skal straffes..

NRK - 04 mars 21 kl. 11:05

Utslippsmål nådd i koronaåret

Verdens CO2-utslipp må ned like mye årlig fram mot 2030 som i koronaåret 2020, dersom vi skal nå målene i Parisavtalen. Slik konkluderer en studie fra Cicero og University of East Anglia. De globale utslippene falt med over 2 milliarder tonn i 2020..

NRK - 25 mars 21 kl. 21:52

MDG vil kutte 95 prosent innen 2035

MDGs landsmøte går inn for et nytt mål om å kutte utslippene av klimagasser med 95 prosent innen 2035. Det nye utslippsmålet ble vedtatt da landsmøtet torsdag kveld vedtok partiets hovedsatsinger i partiprogrammet for neste periode..

NRK - 02 feb. 21 kl. 02:25

Ikke enighet om krisepakke i USA

En gruppe på ni republikanske senatorer ble ikke enige med president Joe Biden om en krisepakke for å gjenreise økonomien i et møte i Det hvite hus i natt. Senator Susan Collins sier til Reuters at møtet var «utmerket» trass i mangel på enighet..

E24 - 02 feb. 21 kl. 05:43

Samtale om krisepakke endte uten enighet i Det hvite hus

En gruppe republikanske senatorer har hatt et produktivt møte med president Joe Biden om en krisepakke for å gjenreise økonomien, men kom ikke til enighet..

NRK - 04 feb. 21 kl. 00:36

Meklingen fortsetter på overtid

Det ble ikke oppnådd enighet hos Riksmekleren mellom San Helse og Spekter innen fristen midnatt. Meklingen fortsetter dermed på overtid. I første omgang blir 32 medlemmer tatt ut streik dersom partene ikke kommer til enighet..

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:12

Enighet i oljebransjen

Etter mekling på overtid er det enighet mellom oljearbeidere i fagforeningen Safe og Norsk Olje og gass..

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:12

Enighet i mekling på overtid

Etter mekling på overtid er det enighet mellom oljearbeidere i fagforeningen Safe og Norsk Olje og gass. Dermed unngikk partene en streik som kunne ha fått store konsekvenser. Equinor sa før meklingen at en streik kunne føre til stengte oljefelt..

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:01

Enighet om funksjonæravtalen i natt

NHO kom til enighet med YS-forbundene Negotia, Parat og YTF om funksjonæravtalen i natt, nesten fem timer etter meklingsfristen. Avtalen gjelder for funksjonærer og ledere innen kontor, butikk, lager og ekspedisjon..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Forbrukerrådet kritiserer Rema og Coops 3-for-2-kampanjer

Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket mener Rema 1000 og Coops 3-for-2-kampanjer bidrar til økt matsvinn. – Se til Kiwi, sier hun..

E24 - 2 timer siden

Robothviskeren

Norske Hans Peter Brøndmo leder arbeidet med å utvikle «hverdags-roboter» i Googles hemmelighetsfulle søsterselskap X. Om fem til ti år kan de leve iblant oss, spår han..

E24 - 2 timer siden

LO splittes av oljekatastrofe

Mens Industri Energi og Fellesforbundet ikke støtter «Kielland»-arbeidernes og -etterlattes krav om ny gransking av «Kielland»-ulykken, løfter EL og IT-forbundet fram viktigheten av ny gransking..

E24 - 4 timer siden

– Hun kunne ikke skjønne hvorfor Rune Bjerke ville ha henne med i ledelsen

Hun har studert i Frankrike uten å kunne fransk. Og tatt jobber hun ikke ante hva gikk ut på. Kjerstin Braathens vei til topps i DNB er ikke helt A4..

E24 - 11 timer siden

Forsker fikk seg en overraskelse da han sjekket hvilken regjering som tilbyr mest til bøndene

Bondeorganisasjonene brøt torsdag forhandlingene om jordbruksoppgjøret. En fersk beregning viser hvilke regjeringer som har gitt mest og minst de siste 30 årene..

E24 - 12 timer siden

Aker gir ikke opp Pecan-feltet i Ghana: Utelukker ikke et nedsalg

Kjell Inge Røkkes Aker ønsker fortsatt å bygge ut Pecan-funnet i Ghana, men vurderer noe en rekke alternative løsninger for å få det til. Et «delvis nedsalg» er et av alternativene..

E24 - 12 timer siden

SV og Frp vil ha flere prosjekter innom Stortinget: Vil stramme inn på olje og elektrifisering

SV vil senke terskelen for oljeprosjekter som skal innom Stortinget. Frp vil gjøre det samme for kostbare klimatiltak. Nei takk, svarer olje- og energiministeren som tirsdag godkjente to milliardprosjekter på sokkelen..

E24 - 14 timer siden

«Brennhett» marked for små leiligheter: Ettroms solgt for 190.000 kroner per kvadratmeter

Leiligheten på 13 kvadratmeter i Oslo ble solgt 200.000 kroner over prisantydning, og endte på 2,45 millioner kroner etter budrunde..

E24 - 18 timer siden

Pilene peker opp på Wall Street

S&P 500 og Dow Jones stiger mot nye rekorder..

E24 - 14 timer siden

Byrådet vil ha titusener fra elsparkesykkelutleiere hver dag: – Kan bli dyrere for forbrukere

Byrådet i Oslo ønsker at selskaper som leier ut elsparkesykler må ha tillatelse fra kommunen og betale for leie av grunn. Tier reagerer på satsene som de mener at kan koste dem over ti millioner kroner i året..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt