NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:38

NRK - 17 sep 21 kl. 22:25

ESPN: Pelé tilbake på sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital. 80-åringen fikk nylig fjernet en svulst på tykktarmen, men helsetilstanden skal tilsynelatende ha forverret seg etter at han ble utskrevet. Opplysningene er ikke bekreftet av sykehuset.
Les mer på NRK


Les mer om:
Pelé, ESPN Brasil, São Paulo, Albert Einstein Hospital, VM, Brasil, ESPN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ESPN, Pelé, tilbake, sykehuset
NRK - 06 sep 21 kl. 19:51

Pelé fikk fjernet svulst

Brasils fotballikon Pelé (80) har fått operert bort en svulst i tykktarmen. Han har vært innlagt på sykehus de siste seks dagene. Legenden opplyser om inngrepet på Instagram mandag.

NRK - 18 sep 21 kl. 09:24

Pelé ute av sykehus

Den brasilianske fotballegenden Pelé er utskrevet fra intensivavdelingen på sykehuset etter et kort opphold. Han skriver selv i et innlegg på Instagram at han er på bedringens vei. 80-åringen fikk nylig fjernet en svulst fra tykktarmen, og ble i utgangspunktet utskrevet fra sykehus på onsdag.

NRK - 25 sep 21 kl. 10:36

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024.

NRK - Igår: 19:52

Bill Clinton ute av sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

NRK - 15 jun 21 kl. 13:24

Tømt for koronapasienter

For første gang på tre måneder er det nå ingen koronapasienter på Sykehuset Telemark, viser tall fra Helsedirektoratet. Sist gang sykehuset var koronafritt var 16. mars.

NRK - 03 aug 21 kl. 13:19

MRSA-smitte på nyfødtavdeling

Nyfødtintensiven ved Sykehuset Østfold Kalnes har et pågående utbrudd med MRSA. Totalt 17 er smittet av antibiotikaresistente bakterien MRSA (gule stafylokokker). Det inkluderer 8 barn, 3 foreldre og 6 medarbeidere, per mandag formiddag, skriver sykehuset i en pressemelding.

NRK - 10 sep 21 kl. 17:26

Koronadødsfall i Innlandet

En pasient innlagt på Sykehuset Innlandet med påvist koronavirus døde tidligere denne uken. Det er det 17. koronarelaterte dødsfallet som er registrert ved sykehuset siden pandemien startet, melder Sykehuset Innlandet på sine nettsider.

NRK - 20 sep 21 kl. 09:48

Døde med korona på sykehuset

En pasient med covid-19 døde ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord søndag 19. september. Det melder sykehuset i en pressemelding.

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

NRK - 14 jul 21 kl. 11:18

Paven utskrevet fra sykehuset

Pave Frans (84) ble onsdag utskrevet fra sykehuset i Roma etter en større tarmoperasjon. Den katolske kirkens øverste leder ble operert 4. juli, og skulle etter planen ha vært tilbake i Vatikanet i forrige uke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Høyesterett skal behandle hyttesak

Høyesterett har bestemt seg for å behandle anken til hytteeierne med hytter i Sverige som gikk til sak mot staten om innreisekarantene, melder VG..

NRK - 15 minutter siden

Nittedal-ordfører frifunnet

Den tidligere ordføreren i Nittedal er frifunnet. Hilde Thorkildsen var tiltalt for grov korrupsjon i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Under rettssaken tidligere i høst krevde aktor ett år og seks års fengsel, men Romerike og Glåmdal tingrett har frikjent henne og den medtiltalte..

NRK - 15 minutter siden

Får fire millioner i bot

Datatilsynet bøtelegger Østre Toten kommune etter dataangrepet kommunen ble utsatt for i januar i år..

NRK - 30 minutter siden

Johnson la frem nullutslippsstrategi

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at landet er verdensledende i kampen for å komme frem til et samfunn uten CO₂-utslipp. Landet la tirsdag frem sine planer om utslippskutt. Blant annet skal alt nysalg av bensin- og dieseldrevne person- og varebiler slutte innen år 2030.

NRK - 30 minutter siden

209 flere kan bli tatt ut i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige.

NRK - 30 minutter siden

209 flere ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

NRK - 30 minutter siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 1 time siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 1 time siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt