NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:43

NRK - 03 apr 24 kl. 00:45

E6 ved Øyer åpnet etter ulykke

E6 ved Øyer i Innlandet er åpnet igjen etter en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil tirsdag kveld. Det melder Vegtrafikksentralen. Foreløpig går trafikken i ett kjørefelt med dirigering..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 ved, Øyer, åpnet, etter, ulykke
NRK - 10 dec 23 kl. 21:13

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 10 dec 23 kl. 21:13

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 11 dec 23 kl. 03:07

Søk etter beboer etter husbrann i Bamble avsluttet

Bevæpnet politi har natt til mandag søkt etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark, uten hell. Brannårsaken er fortsatt ikke kjent. – Aktivt søk etter beboer er avsluttet, skriver Sørøst politidistrikt på X (tidligere Twitter) ved 2.

NRK - 30 dec 23 kl. 10:36

Halvparten av alle fartøyer unngår Rødehavet

Av frykt for rakettangrep unngår halvparten av alle fartøyer Rødehavet og legger i stedet kursen om sørspissen av Afrika. Over 4 millioner flere konteinere på nesten 300 skip transporteres nå rundt Kapp det gode håp i stedet for gjennom Suezkanalen og Rødehavet, melder Bloomberg. Trusselen fra den Iran-støttede houthibevegelsen i Jemen gjør at en rekke rederier ikke tar sjansen på å sende skipene sine gjennom Rødehavet.

NRK - 03 apr 24 kl. 00:07

E6 ved Øyer åpner om kort tid

Politiet i Innlandet melder at ulykkesgruppa til Statens vegvesen er ferdig med sitt arbeid på ulykkesstedet langs E6 i Øyer kommune i Innlandet. – Berging av kjøretøyene starter nå. Vegen åpner så snart berging er fullført.

NRK - 22 dec 23 kl. 16:14

Trafikkulykker og stengte veier over hele landet

Dagen før lille julaften har trafikkulykkene hopet seg opp over hele landet. Flere steder er det glatte veier som har stengt veiene. Allerede klokken 9 kunne politiet melde om at flere vogntog hadde kjørt seg fast på E39 i Tysvær.

Klartale - 24 nov 23 kl. 08:51

Opptøyer etter barn ble knivstukket

Fire personer ble knivstukket i Dublin torsdag. Dublin er hovedstaden i Irland. Tre barn og en kvinne ble knivstukket.

NRK - 24 nov 23 kl. 22:20

Flere arrestert i Dublin fredag kveld

Politiet har gjort flere arrestasjoner i O'Connell Street i sentrum av Dublin fredag kveld. Det er mange politifolk på stedet etter at det torsdag kveld var opptøyer i byen etter en knivstikking. Flere ble fredag RTE frakta bort av politibiler.

NRK - 13 feb 24 kl. 12:57

Ni personer tiltalt etter opptøyer under Iran-demonstrasjon

PST har tatt ut tiltale mot ni personer etter opptøyene under en demonstrasjon ved den iranske ambassaden i Oslo i 2022. 29. september 2022, dagen etter et droneangrep mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak, rykket politiet ut til en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo.

NRK - 21 jan 24 kl. 22:42

Væpnet politiaksjon i Bergen – har avsluttet søket etter gjerningsmann

Søndag kveld iverksatte politiet i Bergen en væpnet aksjon etter en nødtelefon fra en person som ble truet med en lang kniv av en mann. Klokken 22.50 opplyser operasjonsleder Helge Blindheim til NRK at søket etter den antatte gjerningsmannen er avsluttet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Funn av død person

Søndag formiddag har nødetatene og frivillige satt i gang med søk etter en savnet person i Alta. Det er en mann i 20-årene, bosatt i Alta, som er savnet. Søket vil foregå i området småbåthavna etter funn av gjenstander tilhørende savnede, melder politiet.

NRK - 45 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 2 timer siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 2 timer siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 2 timer siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com