NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:06

NRK - 03 apr 24 kl. 00:07

E6 ved Øyer åpner om kort tid

Politiet i Innlandet melder at ulykkesgruppa til Statens vegvesen er ferdig med sitt arbeid på ulykkesstedet langs E6 i Øyer kommune i Innlandet. – Berging av kjøretøyene starter nå. Vegen åpner så snart berging er fullført. Det forventes at dette arbeidet vil ta kort tid, skriver politiet på X. Veien har vært stengt i flere timer etter en møteulykke mellom en personbil og en lastebil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Statens, E6

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 ved, Øyer, åpnerom , kort, tid
NRK - 30 jan 24 kl. 20:26

Saltfjellet åpner igjen

Fjellovergangen E6 over Saltfjellet åpner igjen etter å ha hatt kolonnekjøring over en lengre periode. Det bekrefter trafikkoperatør Kristin Lunga til NRK, klokken 20:20. – Nå blir de som står i kø der oppe glad og løper inn i bilene sine når bommen åpner, sier hun.

NRK - 17 jan 24 kl. 05:01

Vegtrafikksentralen sør: – Mye snø på veldig kort tid i Agder

Det snør veldig mye i Agder, og det snør i Vestfold og Telemark også nå på morgenkvisten. – I Agder har det kommet mye snø på veldig kort tid, sier trafikkoperatør Anniken Island ved Vegtrafikksentralen Sør. All tilgjengelig mannskap er ute å brøyter.

NRK - 03 apr 24 kl. 00:45

E6 ved Øyer åpnet etter ulykke

E6 ved Øyer i Innlandet er åpnet igjen etter en trafikkulykke mellom en personbil og en lastebil tirsdag kveld. Det melder Vegtrafikksentralen. Foreløpig går trafikken i ett kjørefelt med dirigering..

NRK - 30 dec 23 kl. 10:36

Halvparten av alle fartøyer unngår Rødehavet

Av frykt for rakettangrep unngår halvparten av alle fartøyer Rødehavet og legger i stedet kursen om sørspissen av Afrika. Over 4 millioner flere konteinere på nesten 300 skip transporteres nå rundt Kapp det gode håp i stedet for gjennom Suezkanalen og Rødehavet, melder Bloomberg. Trusselen fra den Iran-støttede houthibevegelsen i Jemen gjør at en rekke rederier ikke tar sjansen på å sende skipene sine gjennom Rødehavet.

NRK - 28 feb 24 kl. 13:20

Statsforvalteren åpner tilsyn etter knivstikking på Os

Statsforvalteren i Vestland åpner tilsynssak i forbindelse med knivstikkingen på Os i Bjørnafjorden. En 16 år gammel gutt er siktet for drapsforsøk, etter å ha knivstukket en 15 år gammel gutt i Os sentrum på søndag. – Vi har vært i kontakt med den aktuelle kommunen og informert om at vi åpner tilsynssak.

Aftenposten - 23 nov 23 kl. 21:39

Opptøyer i Dublin – tre barn knivstukket utenfor skole

Opptøyer brøt ut i Irlands hovedstad Dublin torsdag kveld etter at tre barn ble knivstukket utenfor en skole tidligere….

Klartale - 24 nov 23 kl. 08:51

Opptøyer etter barn ble knivstukket

Fire personer ble knivstukket i Dublin torsdag. Dublin er hovedstaden i Irland. Tre barn og en kvinne ble knivstukket.

NRK - 24 nov 23 kl. 22:20

Flere arrestert i Dublin fredag kveld

Politiet har gjort flere arrestasjoner i O'Connell Street i sentrum av Dublin fredag kveld. Det er mange politifolk på stedet etter at det torsdag kveld var opptøyer i byen etter en knivstikking. Flere ble fredag RTE frakta bort av politibiler.

Aftenposten - 27 nov 23 kl. 19:30

Rolf Høyer var en ivrig operaelsker

Rolf Høyer (1935–2023).

Aftenposten - 05 dec 23 kl. 19:30

Rolf Høyer vil bli dypt savnet

Rolf Høyer (1935–2023).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 45 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 1 time siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 2 timer siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com