NRK > Nyheter

Thursday, 28 March, 09:05

NRK - 31 jul 20 kl. 18:25

E6 stengt etter frontkollisjon

Det har vært en frontkollisjon mellom to personbiler på E6 i Sørfold. Skadeomfanget er fremdeles uavklart. Ambulanse er fremme på stedet, mens luftambulanse er på vei. Vegen er stengt, melder politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Sørfold, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 stengt, etter, frontkollisjon
NRK - 03 feb 24 kl. 17:19

Alle fjelloverganger i Sør-Norge stengt

Alle fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen på X/Twitter. E16 over Filefjell er midlertidig stengt på grunn av uvær. Alle de andre fjellovergangene i Sør-Norge er også stengt: ** E16 Filefjell: Midlertidig stengt ** Fv 50 Hol-Aurland: Stengt ** Rv 7 Hardangervidda: Stengt ** Rv 52 Hemsedalsfjellet: Stengt ** Rv 13 Vikafjellet: Stengt ** R15 Strynefjellet: Stengt ** E134 Haukelifjell: Stengt.

NRK - 03 feb 24 kl. 17:19

Fjelloverganger i Sør-Norge stengt

Alle fjelloverganger i Sør-Norge er stengt lørdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen på X/Twitter. E16 over Filefjell var tidligere lørdag midlertidig stengt, men åpnet igjen for kolonnekjøring rundt klokken 17.30.

NRK - 02 feb 24 kl. 07:20

Flere lokalsamfunn i Troms isolert – Ytre Senja uten veiforbindelse

Følgende veier er stengt i Tromsø og bygder isolert ifølge Vegvesenets trafikkmeldinger: Aunefjellet nord for Harstad stengt – Ytre-Aune isolert. Fylkesvei mot Skrolsvik på Senja stengt – Skrolsvik delvis isolert. Fylkesvei over Kaperdalen på Senja stengt – Sifjorden og Kaldfarenes sør på Senja er isolert.

NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 22 jan 24 kl. 07:12

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt

Det er lokal snøfokk deler av Nord-Troms og Vest-Finnmark på grunn av kraftig vind og nysnø på bakken på mandag. Også åpne områder i lavlandet kan være utsatt. Statens vegvesen melder at E6 Sennalandet er stengt på grunn av uvær.

NRK - 29 jan 24 kl. 18:22

Store deler av veinettet i Finnmark er stengt

Statens vegvesen melder at en rekke veistrekninger i hele Finnmark er stengt på grunn av uvær. Fjellovergangene E6 Sennalandet, E6 Hatter, fylkesvei 98 Børselvfjellet og fylkesvei 98 Ifjordfjellet er stengt på grunn av uvær. E6 Sennalandet åpnes trolig ikke før klokken 10.

NRK - 03 feb 24 kl. 14:35

Ny storm lørdag – krevende på veiene fra Møre og Romsdal til Helgeland

Sterk vind og mye nedbør gjør kjøreforholdene utfordrende lørdag. Særlig gjelder dette for veiene i Møre og Romsdal, Trøndelag og Helgeland. Det varsler Statens vegvesen i en pressemelding.

NRK - 13 feb 24 kl. 17:28

Flere veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær

Fylkesvei 888 mellom Bekkarfjord og Hopseidet er stengt. Det vil bli gjort en ny vurdering på onsdag om strekningen kan åpne igjen. På Nordkinnhalvøya er andre veistrekninger stengt eller kolonnekjørt.

NRK - 02 feb 24 kl. 07:20

Flere lokalsamfunn i Troms uten veiforbindelse: – Vi ber folk være tålmodige

– Vi har flere fylkesveier som er stengt etter uværet. Akkurat nå er Europaveiene og riksveiene åpne i Troms, sier Håvard Langmo ved Vegtrafikksentalen. – Vi ber folk være tålmodige og følge med på Vegvesenets trafikkmeldinger: Aunefjellet nord for Harstad stengt – Ytre-Aune isolert.

NRK - 23 feb 22 kl. 19:31

Flere fjelloverganger stengt

Uvær og stor fare for snøskred preger trafikkforholdene i særlig Sør-Norge. Flere fjelloverganger og veier holder stengt onsdag. Mellom Vest- og Østlandet er E134 Haukelifjell, fylkesvei 50 Hol – Aurland og riksvei 7 Hardangervidda stengt onsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Gruve med fangede gruvearbeidere nesten oversvømt

Gruven der 13 gruvearbeidere er fanget, i Amur-regionen i Russland, er nesten oversvømt, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA, ifølge Reuters. Arbeiderne har vært fanget i gullgruven, som er en av Russlands største, siden det gikk et ras 19. mars.

NRK - 1 time siden

Ukraina har skutt ned 26 russiske droner

Ukraina sier at de natt til torsdag skjøt ned 26 droner som ble avfyrt fra Russland. Det ukrainske militæret melder på Telegram at russerne skjøt både krysserraketter, S-300-raketter og 28 droner mot Ukraina i løpet av natten. – 26 angrepsdroner av Shahad-typen ble skutt ned i Odesa, Kharkiv, Dnipropetrovsk og Zaporizjzja, sier Mykola Olesjtsjuk som er sjef for flyvåpenet.

NRK - 1 time siden

Nordmenn hamstrer egg i Sverige

Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand.

NRK - 3 timer siden

Navalnyj-portretter malt nær sovjetisk krigsminnesmerke i Wien

To portretter av den avdøde russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj er malt på en vegg bak et minnesmerke for sovjetiske soldater i Østerrikes hovedstad. Navalnyjs kamp mot korrupsjon i Russland og demonstrasjoner mot myndighetene i Kreml gjorde ham til en av president Vladimir Putin største fiender. Han døde i en straffeleir i den arktiske delen av Russland i februar.

NRK - 3 timer siden

Frankrike saksøker tenåring

Frankrike saksøker en tenåring etter falske anklager om at en rektor skal ha slått henne da de kranglet om bruken av islamsk hodeplagg. Det opplyser den franske statsministeren ifølge BBC. Rektoren skal ha insistert på at hun fjernet hodeplagget på skolens område, som fransk lov krever.

NRK - 4 timer siden

Russland kan ha brukt ny styrt bombe i angrep mot Kharkiv

Russland kan ha brukt en ny type styrt bombe i et angrep på Kharkiv der en person ble drept onsdag, sier lokale tjenestemenn. – Dette er noe imellom en styrt bombe, som de har brukt nylig, og en rakett. Du kan si det er en flygende bombe, sier den regionale politisjefen Volodymyr Tymosjko.

NRK - 5 timer siden

Tre lyktestolper har blitt veltet ut i veien i Rogaland

Tre lyktestolper har i løpet av kort tid natt til torsdag blitt veltet på ulike fylkesveier i Time i Rogland. Alle steder lå de ut i veibanen. Politiet har vært på alle stedene og gjort undersøkelser.

NRK - 5 timer siden

Haukelifjell åpnet

E134 over Haukelifjell ble natt til torsdag åpnet for vanlig trafikk etter at det onsdag kveld ble innført kolonnekjøring på grunn av uvær. På de andre viktige fjellovergangene i Sør-Norge er det åpent, men det meldes om glatt føre på riksvei 7 over Hardangervidda, opplyser Statens vegvesen. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Colombia utviser argentinske diplomater

Colombia har gitt argentinske diplomater beskjed om å forlate landet etter at Argentinas president Javier Milei omtalte sin colombianske kollega som morder og terrorist. I januar kalte Colombia hjem sin ambassadør fra Argentina etter lignende uttalelser fra Milei..

NRK - 6 timer siden

Hytte totalskadd i brann i Nesbyen

Det begynte natt til torsdag å brenne i en hytte i Nesbyen i Buskerud. Det var tre personer inne, men de kom seg ut. Politiet tror brannen stater ved inngangspartiet, men vet ikke årsaken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com