NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:35

NRK - 13 aug 23 kl. 17:26

E6 er åpnet forbi Tretten

Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. – I tillegg kommer vi i løpet av ettermiddagen/tidlig kveld til å åpne E16 i Buskerud, ved Sperillen, med redusert framkommelighet, heter det i meldingen. Det vil bli manuell trafikkdirigering forbi flompunktet. E134 Drammen - Hokksund er fortsatt stengt. Det er fare for utglidninger når vannet trekker seg tilbake.
Les mer på NRK


Les mer om:
Statens, E16, Buskerud, Sperillen, Drammen, Vegvesenet, E6 Innlandet, Harpefoss-Frya, Fåvang, Cato Løkken, Tretten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 er åpnet, forbi, Tretten
NRK - 10 jun 23 kl. 08:46

Tretten bru åpnes i slutten av måneden

Den midlertidige brua over Tretten kommer til å bli åpnet i slutten av uke 26, melder Innlandet fylkeskommune. Nøyaktig dato er ikke helt klar ennå. E6 forbi anleggsstedet har vært stengt siden 30.

Klartale - 09 nov 23 kl. 15:33

– Kvinner har mer respekt for fartsgrenser

1007 nordmenn har blitt spurt om hva de synes om å kjøre forbi. Undersøkelsen er gjort av Norstat for selskapet Frende Forsikring.- Mer enn 1 av 3 kvinner sier at de ikke liker forbikjøringer i det hele tatt.

NRK - 29 jun 23 kl. 15:26

Tretten bru åpner fredag

Den midlertidige brua over Lågen og E6 på Tretten åpnes for trafikk klokka 10 fredag 30. juni. – Brua åpnet for myke trafikanter den 23.

NRK - 04 aug 23 kl. 20:07

Aftenposten: Varsel om store svakheter ved Tretten bru seks år før kollapsen

Vegdirektoratet ble varslet om funn av store svakheter ved Tretten bru seks år før den kollapset, viser korrespondanse Aftenposten har fått tilgang til. I et brev fra våren 2016 skriver Vegvesenet til Vegdirektoratet at det er funnet store svakheter ved Tretten bru, skriver Aftenposten. I brevet står det at enkelte punkter hadde en belastning på 211 prosent.

NRK - 15 aug 23 kl. 09:02

Tretten bru: Statens vegvesen får kritikk

Havarikommisjonen har kommet med den første rapporten om kollapsen av Tretten bru. Kommisjonen er kritisk til at Vegvesenet ikke fulgte opp en rapport om Tretten bru i 2016. Vegvesenet lover å granske saken..

NRK - 30 jun 23 kl. 10:20

Tretten bru åpnet igjen

Den midlertidige broen på Tretten åpnet for biltrafikk klokken 10.00 i dag. Det er første gang bilister kan komme seg over Lågen på dette stedet siden brokollapsen 15.

NRK - 18 okt 23 kl. 17:07

Stavanger lufthavn åpnet igjen

Stavanger lufthavn ble i ettermiddag evakuert etter et sikkerhetsbrudd. Det var Stavanger Aftenblad som meldte om hendelsen først. En person kom seg forbi sikkerhetskontrollen uten å bli sikkerhetsklarert først.

NRK - 25 maj 23 kl. 09:14

Gode nyheter for dyrelivet etter brukollapsen på Tretten

Norsk institutt for naturforskning (NINA) har i vår restaurert elveleiet Gudbrandsdalslågen etter at Tretten bru kollapset i fjor. Nå blir forholdene for storørret og fossekall bedre enn før kollapsen, skriver NINA i en pressemelding. – Målet har vært å etterlate elva i en bedre økologisk tilstand enn før brua datt ned, forteller NINA-forsker Oddgeir Andersen, som har ledet arbeidet i NINA.

NRK - 05 aug 23 kl. 12:06

Visste om svakheter ved Tretten bru i 2016

Norske myndigheter visste allerede i 2016 at Tretten bru hadde så store svakheter at den knapt tålte sin egen vekt, skriver Aftenposten. 15. august i fjor kollapset brua.

Aftenposten - 15 aug 23 kl. 09:00

Ny rapport forteller hvorfor Tretten bru kollapset. 

Professor i sikkerhet mener veimyndighetene må endres etter Tretten bro-avsløring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com