NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Juli, 21:49

NRK - 08 april 21 kl. 11:50

E24: Selger restaurantimperium

Umoe AS selger alle aksjene sine i Umoe Restaurants, et av Norges største restaurantkonsern, til Jordanes AS, melder E24. Jens Ulltveit-Moe inn på eiersiden i Jordanes og blir styremedlem. Umoe driver blant annet Peppes Pizza og TGI Fridays i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
AS, Umoe Restaurants, Norges, Jordanes AS, E24, Ulltveit-Moe, Jordanes, Peppes Pizza, TGI Fridays, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E24, Selger, restaurantimperium
E24 - 12 jan. 21 kl. 17:39

Selger unna småkraft etter strømsjokk

Fossberg Kraft selger samtlige av sine småkraftverk til en utenlandsk kjøper, og skylder på lave strømpriser..

E24 - 25 jan. 21 kl. 17:24

Mottar 30 tonn med blomster i uken - jobber for å redde millionverdier

Mester Grønn reagerer på at blomsterforretningene som i praksis selger ferskvare, ikke får holde åpent. Konkurrenten Plantasjen får holde mange butikker åpne fordi de selger dyrefôr..

NRK - 26 jan. 21 kl. 10:59

Stordalen selger luksushotell

Petter Stordalen selger sitt femstjernershotell Skt. Petri i København til en amerikansk hotellinvestor, ifølge Dagens Næringsliv. Verdien på salget skal være opptil 1,5 milliarder kroner.

E24 - 05 feb. 21 kl. 10:01

Småaksjonærer selger aksjer på salg til mangemilliardær John Fredriksen

Småinvestorer i Axactor selger aksjer til John Fredriksen for åtte kroner som de kunne solgt i markedet for over ni kroner. Styrelederen anbefaler å sjekke kursen på internett eller tekst-TV..

E24 - 05 feb. 21 kl. 13:28

SR-Bank selger politistasjonen for 126 millioner

For litt over 24 år siden flyttet politiet inn i det skreddersydde bygget i Lagårdsveien 6. Nå selger SR-Bank eiendommen til Entra for 126 millioner kroner..

NRK - 10 feb. 21 kl. 07:31

Equinor selger andeler i USA

Equinor selger seg ut av USA og leverer et driftsresultat på 756 millioner dollar før skatt i fjerde kvartal..

E24 - 17 feb. 21 kl. 15:30

Investerer stort i Tyskland: Innen 2030 skal alle biler Ford selger i Europa være elektriske

Ford melder at i løpet av bare fem år skal hele bilkolleksjonen deres ha et ladbart alternativ – og innen 2030 tror de at alle biler de selger i Europa er elektriske..

E24 - 26 feb. 21 kl. 08:04

Otello selger virksomhet for 3,4 milliarder kroner

Teknologiselskapet Otello selger virksomheten Adcolony til New York-noterte Digital Turbine for 400 millioner dollar, tilsvarende 3,4 milliarder kroner, går det frem av en børsmelding..

E24 - 26 feb. 21 kl. 22:17

Salvesen&Thams selger alle Medistim-aksjene etter over ti år som eier

Salvesen & Thams Invest, der Gustav Witzøe er største eier, selger alle aksjene i den medisinske utstyrsprodusenten Medistim..

E24 - 26 feb. 21 kl. 22:22

Witzøe-selskap selger alle Medistim-aksjene: John Fredriksen-fond kjøper for 458 mill.

Salvesen & Thams Invest, der Gustav Witzøe er største eier, selger alle aksjene i den medisinske utstyrsprodusenten Medistim. Kjøperen er det nye fondet til John Fredriksen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 10 minutter siden

Ny flaum i Belgia

Belgia er igjen ramma av kraftige flaumar laurdag, berre ei veke etter uvêret i Mellom-Europa som har tatt livet av over 200 personar. Fleire gater i Dinant i Namur er flødd over av kraftig regn, melder De Standaard. Minst 25 bilar er tatt av vatnet..

NRK - 30 minutter siden

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 1 time siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 1 time siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

NRK - 2 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - 3 timer siden

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte.

NRK - 3 timer siden

Store demonstrasjonar i Paris

Store politistyrkar er plassert ut i sentrum av Paris laurdag etter at tusenvis at demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronavaksinen. Fleire delar av byen er stengt av for publikum. Sjå demonstrasjonen direkte her..

NRK - 3 timer siden

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt