NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:19

NRK - 07 dec 22 kl. 18:48

E24: Meta legger ned i Norge

Facebook-eier Meta legger ned sitt norgeskontor etter seks år i landet, skriver E24. 10 ansatte mister jobben i Norge. I november ble det kjent at Meta skulle nedbemanne med 11.000 ansatte globalt, rundt 13 prosent av den totale arbeidsstokken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Meta, E24, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E24, Meta, legger, nedi , Norge
NRK - 27 jul 22 kl. 23:12

Meta med inntektstap for første gang noensinne

Selskapet Meta, som eier både Facebook og Instagram, har for første gang rapportert om fallende omsetning. Overskuddet falt med over en tredel i andre kvartal. Meta opplyser at omsetningen til selskapet ble redusert med 1 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

NRK - 28 nov 22 kl. 15:06

Irsk milliardbot til Meta etter databrudd

Facebook-eier Meta er ilagt en bot på drøyt 2,7 milliarder kroner etter at opplysninger om over en halv milliard brukere lekket ut på et hackernettsted. Det irske datatilsynet startet granskingen av saken i april 2021 for å se om den europeiske personvernforordningen GDPR og tilsvarende irske lover var brutt. Tilsynet mener Meta ikke har gjort nok for å sikre seg mot lekkasjer av brukerdata, skriver Politico.

NRK - 11 okt 22 kl. 13:22

Russland setter Meta på terrorliste

Russland setter Meta på listen over terroror- og ekstremistorganisasjoner, skriver Reuters som siterer Interfax. Det amerikanske selskapet meta eier Facebook, Instagram og WhatsApp..

E24 - 18 okt 22 kl. 18:18

Meta selger Giphy etter å ha tapt ankesak

Britiske konkurransemyndigheter har gitt Facebooks morselskap Meta ordre om å selge GIF-plattformen Giphy etter at Meta tapte siste mulige ankesak..

NRK - 07 nov 22 kl. 08:41

Meta planlegger stor nedbemanning

teknologigiganten Meta, som blant annet eier Facebook, planlegger å permittere tusenvis av ansatte denne uken, melder flere amerikanske medier. Ifølge The Wall Street Journal, som siterer anonyme kilder tett på prosessen, kommer nedbemanningen til å påvirke «mange tusen» Meta-ansatte, og en kunngjøring er ventet allerede onsdag. Etter fremleggingen av Metas skuffende resultat for tredje kvartal i år, sa administrerende direktør Mark Zuckerberg at selskapets stab ikke vil øke innen utgangen av 2023, men snarere synke noe.

NRK - 04 jan 23 kl. 16:21

Meta ilagt kjempebot av EU

Meta er ilagt en bot på 390 millioner euro for å ha brutt EUs personvernlover på Facebook og Instagram, opplyser Irlands datatilsyn. Det amerikanske selskapet eier de to sosiale plattformene. Ifølge en uttalelse fra irsk datatilsyn har Meta brutt loven når det gjelder plikten til åpenhet, og brukt feil juridisk grunnlag i behandlingen av personopplysninger til bruk i markedsføring.

E24 - 04 jan 23 kl. 16:21

Meta ilagt milliardbot av EU

Meta er ilagt en bot på 390 millioner euro for å ha brutt EUs personvernlover. Meta avviser avgjørelsen..

E24 - 16 dec 22 kl. 15:32

Fallet fortsetter på Wall Street - Meta henter seg inn

Wall Street fortsetter ned, men Facebook-mamma Meta gjør comeback..

Klartale - I førrgår: 08:37

Trump får komme tilbake på Facebook og Instagram

– Trumps kontoer blir gjenopprettet de neste ukene, sier Nick Clegg til kanalen NBC News. Han jobber for Meta, som eier både Facebook og Instagram. Trump ble kastet ut av både Twitter, Facebook og Instagram.

Aftenposten - 27 okt 22 kl. 15:31

Meta-aksjen raser på Wall Street

På få minutter har børsverdier for over 860 milliarder kroner gått opp i røyk for Meta-aksjonærene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com