NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:19

NRK - 17 feb 24 kl. 07:18

E18 ved Sandvika: Trafikkuhell

Politiet melder om et trafikkuhell på E18 ved Sandvika. To personbiler og en lastebil er involvert. – Vi kan konstatere at det er svært glatt i kurven og påkjøringsfeltet ut på E18. Det er ikke meldt om personskade. Bilberger er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Sandvika

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E18, ved, Sandvika, Trafikkuhell
NRK - 18 okt 23 kl. 09:33

Trafikkuhell mellom personbil og lastebil på E18 ved Sandvika

En personbil og en lastebil har kollidert på E18 ved Sandvika. Personbilen har materielle skader, men det skal ikke være snakk om personskade, opplyser politiet. Ulykken har skjedd i retning Oslo, og det er mye kø på stedet.

NRK - 12 dec 23 kl. 15:43

Ny E18 3,2 milliarder kroner dyrere

Ny E18 i tunnel under Sandvika (bildet) vil koste 15,4 milliarder kroner, viser nye beregninger. Det er 3,2 milliarder kroner mer enn den godkjente rammen. Planleggingen av ny E18 fra Ramstadsletta i Bærum til Nesbru i Asker ble satt på vent i januar da det ble klart at prosjektet ville bli vesentlig dyrere.

NRK - 31 okt 23 kl. 05:54

E18 delvis åpen for trafikk

E18 ved Ørje er tirsdag morgen åpen for trafikk i retning Oslo, men stengt i retning Sverige. E18 mellom Sverige og Norge ble stengt ved riksgrensen i Värmland på grunn av stillestående vogntog som hadde satt seg fast i snøen. Enkelte vogntog venter på bergingsbil og av den grunn er det stedvis stengt på E18 retning Sverige.

NRK - 22 mar 24 kl. 12:25

Ny E 18 forbi Sandvika ute av NTP

Ny E18 forbi Sandvika er ute av Nasjonal transportplan. Isteden er det lagt inn i en ny «utviklingsportefølje». Den såkalte utviklingsporteføljen er de samferdselsprosjektene som ikke er prioritert i Nasjonal transportplan.

NRK - 18 okt 23 kl. 09:33

Trafikkuhell mellom personbil og lastebil på E6 ved Sandvika

En personbil og en lastebil har støtt sammen på E6 ved Sandvika. Personbilen har materielle skader. Ulykken har skjedd i retning Oslo, og det er store trafikale utfordringer på stedet.

NRK - 31 dec 23 kl. 01:54

E18 ut av Oslo åpnet etter vannlekkasje

Vannlekkasjen ble stanset ved 1.30-tiden natt til søndag, opplyser politiet. – Det var større vannlekkasje som medførte at E18 ut av Oslo ble stengt, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Eirik Sandnes til NRK.

NRK - 25 feb 24 kl. 16:32

Kjørte feil vei på E18 – hadde 2,4 i promille

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på E18 ved Holmestrand. Ulykken skal ha skjedd i sørgående retning rett før Hanekleivtunnelen. To biler skal være involvert.

NRK - 13 maj 24 kl. 09:02

Store trafikale problemer i Oslo-området

Mandag morgen kan det være lurt å ta seg god tid. Dette er det som skjer i trafikken nå: – Det er lange køer på E18 inn mot Oslo fra Asker (på bildet). – Utfordringer med bilberging på E18 i Operatunnelen gjør at høyre og midtre felt i retning Alnabru er sperret.

NRK - 19 jun 24 kl. 01:34

Trafikkuhell på E18 i Kragerø

En personbil og en lastebil er involvert i et trafikkuhell på E18 i Kragerø, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 31 dec 23 kl. 00:40

E18 ut av Oslo helt stengt etter vannlekkasje

E18 er helt stengt i utgående retning etter en større vannlekkasje i Bærum ved midnatt natt til søndag. Politiet anbefaler omkjøring via Oslofjordtunnelen eller Bærumsveien. Lekkasjen oppsto på Sandviksveien mellom Blommenholm og Sandvika ved midnatt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 15 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 15 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com