NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:35

NRK - 10 apr 23 kl. 11:28

E18 stengt ved Grimstad

Vestgående løp på E18 ved avkjøringen til Østerhus i Grimstad er stengt etter en trafikkulykke. Alle nødetater rykket ut til stedet. Ett kjøretøy var involvert. Det var kun en person i bilen som var ved bevissthet. Føreren kjøres til sykehus for sjekk.
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Grimstad, Fv82

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E18, stengt, ved, Grimstad
NRK - 31 okt 23 kl. 05:54

E18 delvis åpen for trafikk

E18 ved Ørje er tirsdag morgen åpen for trafikk i retning Oslo, men stengt i retning Sverige. E18 mellom Sverige og Norge ble stengt ved riksgrensen i Värmland på grunn av stillestående vogntog som hadde satt seg fast i snøen. Enkelte vogntog venter på bergingsbil og av den grunn er det stedvis stengt på E18 retning Sverige.

NRK - 27 aug 23 kl. 10:41

Disse veiene er stengt etter styrtregnet på Østlandet

E18 Oslo: Stengt mellom Vækerød og Sjølyst. E18 Mosseveien: Stengt mot sentrum ved Ringneskrysset nord for Vinterbro. Sørgående trafikk kan kjøre.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:12

Trafikk inn og ut av Oslo etter jordras – oppdateringer

På morgentimene tirsdag er det en del kø inn og ut av hovedstaden, i forbindelse med et jordras ved Abildsøkrysset i Skullerud i Oslo søndag. – Vi venter nå på at geologene skal si at det er greit å få åpnet. Det gir en del forsinkelser inn og ut av Oslo med toveistrafikk i et felt, så lenge det pågår, sier Anne Hårstad, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen øst til NRK.

NRK - 14 mar 23 kl. 16:24

Brann i lastebil – E18 er åpnet

E18 er åpnet i ett felt ved Gullikrysset på E18 i Tønsberg. Veien har vært stengt på grunn av brann i et vogntog i nordgående kjørefelt. Veitrafikksentralen melder om at det henger igjen kø etter stenging av veien.

NRK - 21 dec 22 kl. 12:15

Kyrre Grimstad blir direktør for Stortinget

Stortinget er fornøyd med jobben Kyrre Grimstad har gjort som konstituert direktør og gir ham fast jobb som sjef for administrasjonen. Grimstad har fungert som stortingsdirektør siden Marianne Andreassen trakk seg i juni. Stortingets presidentskap innstilte på at den konstituerte direktøren skal få jobben permanent.

NRK - 25 maj 23 kl. 11:40

Gunnar Grimstad er død

Den tidligere NRK-profilen Gunnar Grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel. Grimstads familie har gitt NRK godkjenning til å omtale hans bortgang.

NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 27 aug 23 kl. 03:35

Vegvesenet: Ikke kjør inn mot Oslo sentrum

På grunn styrtregn og store vannmengder ber Vegtrafikksentralen trafikanter unngå å kjøre inn mot Oslo sentrum søndag morgen. Både øst og vest for sentrum av Oslo er E18 natt til søndag stengt på grunn av oversvømmelse. Også en rekke andre steder har mye nedbør skapt problemer.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:35

Flere veier stengt i Nordland grunnet uvær

Flere veier i Nordland er stengt på grunn av uvær. Blant annet har det gått et stort sørpeskred ved Bodø. Riksvei 80 ved Kleivberget i Valnesfjord er stengt.

NRK - 19 nov 23 kl. 08:26

90 år gammel mann kjørte 11 kilometer i feil retning på E18

En 90 år gammel mann er fratatt førerkortet etter at han kjørte 11 kilometer i feil retning på E18 i Asker. – Ja, han har ikke førerkort lenger, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen til Budstikka. Natt til søndag var 90-åringen, som hadde passasjer i bilen, på vei fra Slependen i retning Drammen, men mannen kjørte helt feil ut på E18 i Slependkrysset ved Ikea.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 10 minutter siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 15 minutter siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 30 minutter siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 1 time siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 1 time siden

Påkjørsel Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen nekter straffskyld etter siktelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com