NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:02

NRK - 03 jul 23 kl. 17:07

E16 opna att

E16 mellom Flåm og Aurland er opna att, men blir køyrd med leiarbil forbi rasområdet. Det er difor redusert framkomst på staden, melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flåm, Aurland, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E16, opnaatt
NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 08 aug 23 kl. 16:31

Flåmsbana opna for trafikk igjen

Flåmsbana er no opna for trafikk igjen. Togstrekninga var tidlegare i dag stengt på grunn av eit tre i sporet. Klokka 12.

NRK - 16 jul 23 kl. 14:55

Lærdalstunnelen opna for trafikk

E16 Lærdalstunnelen er opna for trafikk igjen, melder politiet på Twitter. Det er manuell dirigering på staden. Tunnelen blei stengt på grunn av ei trafikkulukke der ein personbil med campingvogn skal ha mista eit hjul og køyrt inn i fjellveggen.

NRK - 25 jun 23 kl. 21:55

Trafikkulukke på E16 i Ytre Arna

Ein motorsykkel er involvert i ei trafikkulukke på E16 i Ytre Arna. Føraren var medvitslaus, men er no vaken, melder politiet. Skadeomfang utover det er på noverande tidspunkt ukjent.

NRK - 30 sep 23 kl. 21:06

E16 open for fri ferdsel

E16 er opna igjen ved Sundvollen etter ulukka laurdag ettermiddag. Ein motorsyklist omkom i ulukka der tre køyretøy var involvert. Kriminalteknikarar frå politiet og Statens vegvesen si ulukkesgruppe er ferdige med sitt arbeid på åstaden..

NRK - 29 nov 23 kl. 08:51

E16 Eggemoen i Ringerike opnar etter stenging

E16 Eggemoen i Ringerike opna i 10-tida i dag etter å ha vore stengt i morgontimane. Fleire lastebilar sleit med å koma seg opp Eggemoenbakken grunna glatt føre. Operasjonsleiaren seier til NRK at problema starta etter eit mindre uhell tidlegare på morgonen.

NRK - 03 maj 23 kl. 03:36

Rykket ut til russ i veibanen på E16

Politiet måtte natt til onsdag rykke ut til en rasteplass langs E16 ved Bruvoll på Hadeland. Om lag 50 russebusser hadde samlet seg på stedet. Ifølge politiet befant flere russ og busser seg i veibanen på E16.

NRK - 26 maj 23 kl. 14:21

Lange køer etter E16-stenging – Vegvesenet ber folk vente med å kjøre

E16 har vært stengt ved Vaksdal siden i morges. Nå når pinseutfarten fra Bergen har startet på ettermiddagen, har det skapt køer, blant annet på Trengereid. Veien er stengt på grunn av et steinras.

NRK - 26 maj 23 kl. 16:15

E16-tunellene er åpnet – manuell dirigering i Vaksdal

Dalseidtunnelen og Trollkonetunnelen på E16 er åpnet etter å ha vært stengt siden i morges på grunn av steinras. Det er fremdeles store trafikkproblemer på E16, som følge av en trafikkulykke ved Skredi i Vaksdal. Der stod en lastebilhenger i veien, og Vegvesenet sa i 15-tiden at det ville ta flere timer å rydde veien.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com