NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:50

NRK - 13 maj 22 kl. 15:22

E16 i Bergen stengt

Risnestunnelen på E16 er stengt. På grunn av oljelekkasje fra en bil er det en del røyk i tunnelen, opplyser politiet. Politi og bilberger er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
E16, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E16i , Bergen, stengt
NRK - 23 feb 22 kl. 19:31

Flere fjelloverganger stengt

Uvær og stor fare for snøskred preger trafikkforholdene i særlig Sør-Norge. Flere fjelloverganger og veier holder stengt onsdag. Mellom Vest- og Østlandet er E134 Haukelifjell, fylkesvei 50 Hol – Aurland og riksvei 7 Hardangervidda stengt onsdag.

NRK - 02 mar 22 kl. 04:45

Vogntog kjørte ut i elv ved Voss - E16 stengt

Et vogntog kjørte ut av veien og ned i en elv på E16 i Bulken i Voss natt til onsdag. Sjåføren er sendt til sykehus. Føreren satt fortsatt i vogntoget da nødetatene kom fram til vogntoget, opplyser Vest politidistrikt på Twitter.

Klartale - 19 maj 22 kl. 12:57

Her blir det buss for tog i sommer

Snart er det tid for sommer. For mange betyr det fri, og at de slipper å reise til jobb og studier. Da bruker Bane NOR muligheten til å gjøre en stor jobb.

NRK - 30 mar 22 kl. 11:46

To til sykehus etter ulykke på E16

En lastebil og en personbil kolliderte på E16 på utsiden av Sivletunnelen i Voss herad i 11.30-tiden. Det var til sammen tre personer i de to bilene, alle bevisste, men en kvinne satt fastklemt etter ulykken.

NRK - 10 feb 22 kl. 05:48

Vær-problemer på fjellovergangene

E16 er stengt mellom Øye og Kvam på østsiden av Filefjell av flere vogntog som står fast, melder Statens vegvesen. Det er store problemer på grunn av de vanskelige kjøreforholdene, og det er vekselvis stengt og manuell dirigering på strekningen, melder Vegtrafikksentralen øst. E16 over Filefjell er den eneste fjellovergangen mellom Øst- og Vestlandet som i øyeblikket er åpen.

NRK - 14 feb 22 kl. 21:32

E16 stengt retning Hønefoss

E16 er stengt like før Sollihøgda i retning Hønefoss, melder Vegtrafikksentralen øst i 20-tiden. Årsaken er at flere vogntog har problemer. Det har bygd seg opp kø, politiet er på stedet og prøver å løse opp køen så godt det lar seg gjøre, skriver Ringblad.

NRK - 29 maj 22 kl. 15:54

Trafikkulykke på E16 i Sør-Odal – vegen er stengt

Det har vært en trafikkulykke på E16 i Sør-Odal kommune, ved avkjøringen til Sætravegen. To biler er involvert. Nødetater er på stedet.

NRK - 10 apr 22 kl. 15:02

Uvær rammer påsketrafikken på fjellovergangene

Flere fjelloverganger mellom Vest- og Øst-Norge forblir stengt utover kvelden, skriver NTB. I formiddagstimene var det kun to fjelloverganger som bandt øst og vest sammen, men utover dagen ble flere åpnet. I 15-tiden var dette status: Åpne fjelloverganger: E16 Filefjell, E134 Haukelifjell, riksvei 52 Hemsedalsfjellet, riksvei 13 Vikafjellet.

Aftenposten - 15 maj 22 kl. 10:54

Tre biler involvert i ulykke på E16: – Fremstår som svært alvorlig

E16 er stengt etter en alvorlig ulykke ved Seimsvatnet i Voss kommune..

NRK - 13 jun 22 kl. 01:17

Alvorlig MC-ulykke ved Hønefoss

En MC-fører kjørte av veien og traff autovernet på E16 ved Begnamoen bru i Hønefoss søndag kveld. Politiet ble varslet om ulykken klokken 22.50.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 15 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 30 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 30 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com