NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:44

NRK - 08 aug 23 kl. 10:09

E16 åpen igjen i Valdres

E16 åpnet igjen rundt klokken 10.05 tirsdag morgen. Det bekrefter Trude Lindstad, trafikkoperatør i Statens vegvesen. – Det vil sikkert ta tid før trafikken løser seg, men det løsner etter hvert, sier hun. Tidligere var E16 stengt grunnet et jordskred som gikk over vegen fire kilometer nord for Fagernes..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trude Lindstad, Statens, E16, Fagernes, Valdres

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E16, åpen, igjeni , Valdres
Klartale - 22 jun 23 kl. 06:00

Hvor farlig er egentlig atomvåpen?

Russlands krig i Ukraina skaper på nytt frykt for atomvåpen. Og nå skal Russland ha sendt atomvåpen til nabolandet Belarus.– Vi har missiler og bomber, hevder presidenten i Belarus.

NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

Klartale - 14 jul 23 kl. 14:00

Våpnene som skaper frykt

Du har kanskje hørt om dem. Klasevåpen. USA har gitt Ukraina slike våpen.

NRK - 27 jul 23 kl. 19:26

E16 i Aurdal i Valdres åpen igjen

E16 er åpen for normal trafikk igjen etter at hengeren til en tankbil med drivstoff havna av vegen i ettermiddag. Det melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter. Vegen har vært stengt siden hendelsen, mens tankbilen har blitt tømt for drivstoff og berget..

NRK - 14 jul 23 kl. 21:28

3,0 i promille på E16 i Valdres

En overstadig beruset bilist ble stoppet av politiet på E16 ved Leira i Valdres i kveld. Bilisten ble stoppet på grunn av farlige forbikjøringer, kort avstand til bilen foran og for å ha kjørt 90 km/t i en 70-sone. Føreren viste seg å være en mann i 50-årene, som blåste til 3,0 i promille.

NRK - 27 jul 23 kl. 15:48

Utforkjøring på E16 i Valdres

En tankbil har kjørt av vegen på E16 like nord for Aurdal, ifølge tips. Nødetater er på stedet. Det er kø på vegen etter hendelsen, og ifølge Statens vegen vil vegen bli stengt en lengre periode.

Klartale - 10 jul 23 kl. 06:14

Slik blir Natos toppmøte i Vilnius

11. og 12. juli kommer de mektige folkene til Vilnius i Litauen.

NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 29 jul 23 kl. 21:19

Onstadtunnelen på E16 er åpen igjen

Onstadtunnelen på E16 i Aurland i Vestland åpnet igjen ved 21-tiden etter å ha vært stengt på grunn av nedfall av betong fra taket eller veggen. Ved 20-tiden lørdag skrev Vegtrafikksentralen vest på X/Twitter at tunnelen var stengt på ubestemt tid, fordi den måtte inspiseres før den kunne åpnes igjen. En times tid senere har entreprenør vært på stedet, og tunnelen er åpen igjen for trafikk..

Klartale - 26 maj 23 kl. 08:37

Folk har levert inn over 8.000 ulovlige våpen

Torsdag er siste frist. Du kan levere inn ulovlige våpen til politiet. Uten å bli straffet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 30 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 30 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 1 time siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 1 time siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.

NRK - 1 time siden

Fortsatt ingen budsjettenighet

Regjeringspartiene Ap og Sp klarte heller ikke i dag å bli enige med SV om en budsjettavtale for 2024. Samtalene ble løftet til partiledernivå for et par dager siden. De tre partienes toppolitikere satt sammen i hele går, uten å komme i havn med en avtale.

NRK - 45 minutter siden

18.000 Nordea-kundar råka av BankID-feil

Ein teknisk feil gjer at rundt 18.000 Nordea-kundar har problem med Bank-ID fredag, fortel pressesjef Cathrine Graff til VG. Det skal berre vera kundar som tidlegare var i Nordea Direct som er påverka..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårige i Stavanger forsøkt rekruttert av svenske kriminelle-nettverk

Organiserte kriminelle nettverk frå Sverige har fleire gongar prøvd å rekruttere mindreårige gutar i Stavanger-regionen, ifylge politiet. Så langt er det avdekka at forsøka skjer fysisk ved at svenskane tek kontakt i utemiljø der unge oppheld seg. NRK kjenner til at ein svensk statsborgar på 24 år for tida sit i varetekt i Sør-Rogaland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com