NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:47

NRK - 26 maj 23 kl. 16:15

E16-tunellene er åpnet – manuell dirigering i Vaksdal

Dalseidtunnelen og Trollkonetunnelen på E16 er åpnet etter å ha vært stengt siden i morges på grunn av steinras. Det er fremdeles store trafikkproblemer på E16, som følge av en trafikkulykke ved Skredi i Vaksdal. Der stod en lastebilhenger i veien, og Vegvesenet sa i 15-tiden at det ville ta flere timer å rydde veien. Nå er det manuell dirigering på stedet på grunn av berging av lastebilhengeren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trollkonetunnelen, E16, Skredi, Vaksdal, Vegvesenet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E16-tunelleneer , åpnet, manuell, dirigeringi , Vaksdal
NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 16 jul 23 kl. 18:08

Lærdalstunnelen åpen igjen

Lærdalstunnelen er åpnet igjen, melder BT. Tunnelen ble automatisk stengt på grunn av for høye gassverdier, altså for høyt eksosnivå inne i tunnelen, opplyser trafikkoperatør Ken Ove Holm. Det pågår fremdeles manuell dirigering inne i tunnelen, ved skadestedet etter en trafikkulykke tidligere i dag.

NRK - 16 jul 23 kl. 18:08

Lærdalstunnelen stengt igjen

Lærdalstunnelen er stengt igjen på grunn av høye gassverdier. Det sier trafikkoperatør Ken Ove Holm. – Tunnelen har stengt automatisk fordi det er høye gassverdier inne i tunnelen.

NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

NRK - 16 jul 23 kl. 14:55

Lærdalstunnelen opna for trafikk

E16 Lærdalstunnelen er opna for trafikk igjen, melder politiet på Twitter. Det er manuell dirigering på staden. Tunnelen blei stengt på grunn av ei trafikkulukke der ein personbil med campingvogn skal ha mista eit hjul og køyrt inn i fjellveggen.

NRK - 26 maj 23 kl. 14:21

Lange køer etter E16-stenging – Vegvesenet ber folk vente med å kjøre

E16 har vært stengt ved Vaksdal siden i morges. Nå når pinseutfarten fra Bergen har startet på ettermiddagen, har det skapt køer, blant annet på Trengereid. Veien er stengt på grunn av et steinras.

NRK - 20 apr 23 kl. 16:48

Lange køer etter trafikkuhell i tunnel

Begge felt i Auglendstunnelen i Stavanger er nå åpnet, melder politiet. Det har pågått manuell dirigering på stedet, som følge av en trafikkulykke hvor tre biler var involvert. En person ble fraktet til akuttmottaket, og to til legevakten.

Klartale - 22 maj 23 kl. 08:51

Fylkesvei stengt etter flom

Store vannmengder skaper utfordringer i Luster i Vestland fylke. Fylkesvei 55 er tatt av ras og stengt. Ingen hus, personer eller dyr er tatt av vannet.

NRK - 03 feb 23 kl. 15:28

Person var fastklemd etter utforkøyring

Ein bil køyrde av vegen rett utanfor Folgefonntunnelen på fylkesveg 49. Den skal ha hamna delvis utfor autovernet, melder politiet. Dei første meldingane gjekk ut på at ein person var fastklemd under bilen, men vedkommande er no frigjort.

NRK - 16 mar 23 kl. 20:46

Bil har kjørt av veien

På E134 i rundkjøringen før Moane i Kongsberg har en bil har kjørt av veien. Politiet sier at føreren av bilen ikke fremstår som skadet. Det er manuell dirigering av trafikken forbi stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 45 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 45 minutter siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com