VG > Nyheter

Wednesday, 22 March, 14:51

VG - 20 okt 22 kl. 19:44

E-sjefen om russiske ubåter: – Vi har rimelig god oversikt

LUTVANN LEIR (VG) Etterretningssjef Nils Andreas Stensønes sier de følger nøye med på russiske ubåter. Han tror Putin vil unngå at krigen skal spre seg..
Les mer på VG


Les mer om:
LUTVANN LEIR, Nils Andreas Stensønes, Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E-sjefenom , russiske, ubåterVi har , rimelig, god, oversikt
NRK - 22 jul 22 kl. 19:43

Russiske ubåter observert utenfor Bergen i juni

To russiske ubåter ble observert i internasjonalt farvann utenfor Bergen i juni, melder Expressen. Det var den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» som oppdaget ubåtene. «Portland» skygget båtene til Nato-styrker tok over, ifølge britisk marine..

NRK - 22 jul 22 kl. 19:43

Russiske ubåter observert utenfor Vestlandet i juni

To russiske ubåter ble observert i internasjonalt farvann utenfor Vestlandet i juni, melder Expressen. Det var den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» som oppdaget ubåtene. «Portland» skygget båtene til Nato-styrker tok over, ifølge britisk marine..

NRK - 22 jul 22 kl. 19:43

Russiske ubåter observert utenfor Vestlandet

To russiske ubåter ble observert i internasjonalt farvann utenfor Vestlandet i midten av juli, melder Expressen. Det var den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» som oppdaget ubåtene. «Portland» skygget båtene til Nato-styrker tok over, ifølge den britiske marinen..

NRK - 20 sep 22 kl. 07:37

Britisk etterretning: Russland har flyttet ubåter fra Krim

Britisk etterretning melder at Russland flytter ubåter fra Krim. Etterretningen skriver at de er nesten helt sikre på at Russlands Svarehavsflåte har flyttet sine KILO-klasse ubåter fra hjemmehavnen i Sevastopol på Krim til Novorossijsk i Krasnodar Kral på det russiske fastlandet. – Dette er sannsynligvis på grunn av endringen i det lokale strusselnivået fra Ukrainas forbedrede langdistanserakettene, heter det i den britiske rapporten.

NRK - 11 jun 22 kl. 04:20

Ubåtforlik mellom Australia og Frankrike

Frankrike og Australia har inngått forlik etter at Australia i fjor brøt en gigantkontrakt om ubåter. Konflikten mellom landene oppsto da Australia uten forvarsel avbrøt kjøp av franske dieselubåter, og kunngjorde at landet heller ville kjøpe atomdrevne ubåter av USA og Storbritannia. Australia betaler 555 millioner euro i kompensasjon for å ha brutt milliardkontrakten..

NRK - 23 sep 22 kl. 22:39

Australia og USA i samtaler om å bygge de første atomdrevne ubåtene

Australia er i samtaler med USA om å bygge de første atomdrevne ubåtene, melder Wall Street Journal fredag. Tidligere i år inngikk Australia og Frankrike forlik etter at Australia brøt en gigantkontrakt om kjøp av franske dieselubåter. De brøt kontrakten fordi de heller ville ha atomdrevne ubåter fra USA og Storbritannia..

NRK - 25 jul 22 kl. 14:01

Russiske flyselskaper mister trolig 19 millioner passasjerer i 2022

Det ventede passasjertallet i den russiske luftfartsindustrien faller trolig med 19 millioner i 2022 på grunn av flyforbud og vestlige sanksjoner. Tallet utgjør en femdel av det totale antallet passasjerer industrien hadde planlagt for i 2022, melder næringslivsavisen Vedomosti, med henvisning til det russiske samferdselsdepartementet. Den russiske luftfartsindustrien er hardt rammet som følge av krigen i Ukraina.

NRK - 14 mar 23 kl. 04:52

Fant smugler-ubåt med 2,6 tonn kokain

Det kolombianske kystvakten har funnet en ubåt med 2,6 tonn kokain ombord. I den 47 fot store ubåten fant de også to døde mennesker og to overlevende som trengte helsehjelp, opplyser marinen. Båten ble funnet drivende i Stillehavet på søndag.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person død etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 14.45 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Saki ved Novofedorivka på Krim-halvøya.

NRK - 22 aug 22 kl. 00:43

Sanksjonsunntak for russiske fiskebåter kan havne i kontrollkomiteen

Venstre vil gå til Stortingets kontrollkomité og spørre regjeringen om grunnlaget for at russiske fiskebåter er unntatt sanksjoner og kan gå til havn i Norge. Venstres Grunde Almeland reagerer på at en russisk oligark med bånd til president Vladimir Putin fortsatt kan sende en av verdens største trålere til norske havner, skriver Dagens Næringsliv (DN). Mens EU forbyr alle russiske skip å anløpe deres havner – med unntak for leveranser av mat, energi og humanitær hjelp – åpner Norge opp for russiske fiskebåter.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 minutter siden

Den profilerte politiadvokaten Hjort Kraby er død

Den profilerte politiadvokaten Pål-Fredrik Hjort Kraby (58), som blant annet ledet etterforskningen mot Anders Behring Breivik, er død..

VG - 1 time siden

Skip veltet i tørrdokk: Flere personer skadet

Flere personer skal være skadet etter at et skip tippet i en tørrdokk i Leith i nærheten av Edinburgh i Skottland, skriver nyhetsbyrået Reuters..

VG - 7 timer siden

Liselotte-saken rystet Sverige: Nå er 46-årig mann tiltalt

Svenske Liselotte (25) ble funnet død 80 kilometer fra hjemstedet. Nå er en 46-årig mann tiltalt for mishandling og drukning..

VG - 8 timer siden

Onsdag 22. mars: Dette skjedde i natt

En person er skadet etter å ha blitt angrepet med et stikkvåpen i Trondheim..

VG - 21 timer siden

Xi og Putins formelle samtaler er over

Russlands president Vladimir Putin og Kinas president Xi Jinping diskuterte den kinesiske fredsplanen i Moskva..

VG - 22 timer siden

Ingen vet hvem det var som kjørte på Mina (16)

Sjåføren som kjørte på Mina (16) i et fotgjengerfelt i Oslo søndag kveld, stakk fra stedet. Familien og politiet oppfordrer føreren til å melde seg..

VG - 22 timer siden

Stortinget griller regjeringen om Flytoget

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité stiller tirsdag ettermiddag en rekke spørsmål til samferdselsminister Jon-Ivar Nygård i striden som rammer Flytoget. Og nå støtter LOs togforbund et Flytog-forslag..

VG - Igår: 14:01

Nato: Norge faller bak i andel av forsvarsutgiftene

Norge falt ytterligere bak Natos felles to-prosentmål i 2022, til 1,57 prosent av BNP, viser Natos årsberetning som Jens Stoltenberg presenterer i Brussel tirsdag..

VG - Igår: 12:56

Skal granske Trondheims håndtering av Silje-saken: – Alt må på bordet

Trondheim kommune skal granske egen håndtering av Sile-saken. – Alt må opp og frem i lyset så man kan forhindre at det skjer igjen, sier mannen kjent som «seksåringen» i den gamle drapssaken..

VG - Igår: 12:22

Støre: Håper Kina kan få Russland til å stoppe krigen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) håper at den kinesiske presidenten kan påvirke sin russiske kollega til å avslutte krigen i Ukraina. Samtalene mellom Xi Jinping og Vladimir Putin fortsetter i Moskva tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com