E24 > Økonomi

Søndag, 13 Juni, 09:41

E24 - 12 mai 21 kl. 20:18

Dype politiske skillelinjer om flypakken: Frp kan gi regjeringen støtte

NHO, LO, SAS og pilotene langer ut mot regjeringens flypakke. Det gjør også Senterpartiet. Arbeiderpartiet er overrasket, mens budsjettpartner Frp har en annen tone..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NHO, SAS, Senterpartiet, Frp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dype, politiske, skillelinjerom , flypakken, Frpkan gi , regjeringen, støtte
E24 - 11 mai 21 kl. 17:46

NHO, LO og pilotene reagerer på flypakken: – En skandale

En bred allianse reagerer på at regjeringen ikke vil gi luftfarten en egen kompensasjonsordning, slik Stortinget ba om. Nå håper NHO, LO og pilotene at nettopp Stortinget kan ordne opp..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 06:15

På tross av sin beskjedne væremåte satte Petter dype spor etter seg

Nekrolog over Petter Langeland..

VG - 20 feb. 21 kl. 14:47

Slutt for stjerneparet: Her er øyeblikkene vi husker

Millionfrieri, krangling, sammenbrudd og familieforøkelse. Kim Kardashian West (40) og Kanye Wests (43) ekteskap har vært innholdsrikt, med høye topper og dype daler..

NRK - 01 juni 21 kl. 21:33

– Krevende for mange

Tidligere Kristiansand-ordfører Harald Furre tror løslatelsen av Viggo Kristiansen vekker blandede reaksjoner. – Baneheia-saken har satt dype spor i Kristiansands befolkning og det er krevende for mange å takle dette, sier Furre..

VG - 23 april 21 kl. 11:34

FHI: Viktig at folk vet at vaksinevalg også er politiske

Smitteverndirektør Geir Bukholm tror AstraZeneca-avgjørelsen gjør det tydeligere at vaksinespørsmål også er politiske valg..

VG - 08 mai 21 kl. 07:12

En grense mot ekstremismen

Ni listetopper i Rogaland viser at det politiske Norge vil danne front mot ekstreme ideer og påstander på tvers av den daglige politiske uenigheten..

Klartale - 25 mai 21 kl. 09:56

Politiske ledere tatt til fange

Regjeringen i Mali gjorde nylig endringer som skapte misnøye hos militæret. Nå er politiske ledere i Mali tatt til fange..

NRK - 30 mai 21 kl. 03:39

Kypros-valg preget av skandaler

Anklager om korrupsjon og bestikkelser preger valgkampen på Kypros. Øya holder søndag valg til ny nasjonalforsamling. Det er ventet at oppslutningen om de tradisjonelle partiene vil falle, og at valgdeltakelsen blir lav, melder Reuters.

NRK - 05 juni 21 kl. 11:45

Norun Haugen: – Ikke overrasket

Norun Haugen, som gikk undercover i dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter», sier hun ikke er overrasket over at det nå har kommen nye avsløringer fra svinenæringen. – Helt siden mine egne avsløringer, har jeg advart mot en griseindustri som er helt ute av kontroll og at lovnadene om bedring var tomme løfter. Landbruksministeren overlot til industrien å rydde opp uten å ta noen politiske grep.

NRK - 16 feb. 21 kl. 11:12

Hæren: Suu Kyi «ved god helse»

Myanmars politiske leder Aung San Suu Kyi og den valgte presidenten U Win Myint sitter i husarrest, og er ved god helse, sier en talsmann for militærjuntaen. Regjeringspartiet NLD sier de ikke har hatt kontakt med Suu Kyi etter kuppet 1. februar..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Oljearbeiderens ekstreme jakt på perfekt biff

– I dag er det norske systemet bygget opp på masseproduksjon. Kjøttet kan være helt elendig, så lenge det passer inn i det industrielle systemet. Bonden får ikke betalt for kvalitet..

E24 - 1 time siden

«Nå må du komme i gang, ellers tar jeg ideen»

Netthandel, influensere og rumpe: Silje Landevågs gründerbedrift traff alle de riktige trendbølgene på veien mot omsetning i 400-millionersklassen..

E24 - 2 timer siden

Hotellene i Bergen har færre bestillinger enn i fjor

De fleste hotellene i Bergen har åpnet igjen, men det er få bestillinger. Reiselivsdirektøren tror mange venter på vaksinedato før de planlegger ferien..

E24 - 3 timer siden

Aksjene på lag med bilrevolusjonen

Det er ennå ikke for sent for småsparerne. Her er syv aksjer som på ulikt vis gir en sterk eksponering til bilrevolusjonen. Til en helt annet pris enn Tesla..

E24 - 12 timer siden

Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser

Etter flere gode koronanyheter denne uken sikrer nå nordmenn seg «sydentur» i fellesferien. Charterselskapet TUIs første fly til utlandet går allerede 3. juli..

E24 - 12 timer siden

Kraftig omsetningshopp for dyretjenester: – Folk skaffer seg hunder og katter over hele Europa

Katter og hunder i norske hjem økte med omtrent 20 prosent i første kvartal. Effekten er økt etterspørsel for alt fra dyrebutikker til forsikringsselskaper..

E24 - 14 timer siden

Har skutt hull i gassflaskene på Ågotnes-basen

En skarpskytter har skutt hull på flaskene med acetylengass som tok fyr på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden lørdag. Det melder politiet..

E24 - 13 timer siden

Slik har pandemien endret Hollywood

Underholdningsbransjen har utviklet seg på noen viktige måter som kommer til å endre hverdagen for deg som TV-seer. Og det blir ikke nødvendigvis billig..

E24 - 14 timer siden

Brann i gassflasker på Coast Center Base på Ågotnes

En skarpskytter skyter hull på flaskene med acetylengass som lørdag brenner på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden..

E24 - 15 timer siden

G7-landene enige om global infrastrukturplan

Lederne for G7 lanserte lørdag en plan for å hjelpe med bygging av infrastruktur i vanskeligstilte land som et svar på Kinas lignende framstøt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt