Klartale > Nyheter

Saturday, 03 December, 22:37

Klartale - 28 sep 22 kl. 13:26

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.Verrett klaget på ukebladet Se og Hør for en sak de hadde i bladet 17. desember i fjor.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Faglige Utvalg, PFU, Verrett, Durek, Märtha Louise, Se, Hør, Los Angeles, Kyrre Eggen, Eggen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Durek, Verrett, taptemot Se og , Høri , PFU
NRK - 28 sep 22 kl. 06:02

Durek Verrett-klage opp i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) skal onsdag behandle en klage fra Durek Verrett rettet mot Se og Hør. Klagen handler om et oppslag på ti sider i ukebladet fra 17. desember i fjor, hvor Verretts helsetilstand og sykdom ble omtalt.

Klartale - 13 jun 22 kl. 11:15

Durek Verrett sier at folk ikke vil se en svart mann som en del av kongefamilien

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett forlovet seg sist uke. Verrett er også kjent som Sjaman Durek. Etter at de sa at de var forlovet fikk de mye hat.

Klartale - 08 sep 22 kl. 08:56

Durek Verrett svarer på kritikken

Flere forbund vurderer å kutte samarbeidet med prinsesse Märtha Louise. Märtha Louise er forlovet med sjamanen Durek Verrett. Han har fått kritikk for sine meninger.

NRK - 03 sep 22 kl. 22:58

Durek Verrett reagerer på kritikk – forsvarer vaginarensing og koronauttalelser

Durek Verrett reagerer på kritikken mot flere av hans utsagn som er blitt kontroversielle i Norge. Kulturforskjeller, sier han. – Det kan aldri holdes noen form for samtale før vi i det minste anerkjenner at vi kommer fra to ulike spektre.

Klartale - 07 jun 22 kl. 10:15

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har forlovet seg

– Kjærlighet dømmer ikke hvor du kommer fra eller hvem du er som menneske. Kjærlighet skaper bro mellom mennesker, kulturer og religioner. Det skriver prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett.

NRK - 03 sep 22 kl. 10:08

TV2: Durek Verret har fått drapstrugslar

Forlovaden til prinsesse Märtha Louise, Durek Verrett, seier til TV2 at han har fått drapstrugslar. Prinsessa seier ho også har fått drapstrugslar på grunn av forholdet. Det har vore fleire kontroverser rundt forhaldet mellom prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett.

NRK - 03 sep 22 kl. 10:08

TV 2: Durek Verret har fått drapstrugslar

Sjaman Durek Verrett, som er forlova med prinsesse Märtha Louise, seier til TV 2 at han har fått drapstrugslar. Prinsessa seier ho også har fått drapstrugslar på grunn av forholdet. Det har vore fleire kontroversar rundt forholdet mellom prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett.

NRK - 08 nov 22 kl. 11:21

Slottet: Durek Verrett vil ikke få kongelig tittel

Når prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifter seg, vil Durek Verrett bli en del av kongefamilien. Han vil i tråd med tradisjonen imidlertid ikke få noen tittel eller representere Kongehuset. Det opplyser Kongehuset i en pressemelding i forbindelse med at prinsesse Märtha Louise frasier seg sine offisielle oppgaver.

NRK - 28 sep 22 kl. 10:38

Durek Verrett fikk ikke medhold i PFU for Se og Hør-klage

Pressens Faglige Utvalg (PFU) felte ikke Se og Hør for brudd på Vær varsom-plakaten og god presseskikk etter en klage fra Durek Verrett. Durek Verrett klaget inn Se og Hør til PFU etter et oppslag på ti sider i ukebladet fra 17. desember i fjor, hvor Verretts helsetilstand og sykdom ble omtalt.

NRK - 14 jun 22 kl. 23:16

Mener Durek bruker «rasekortet»

Venstres nestleder Abid Raja går ut mot Durek Verrett, etter en livesending hvor Verrett og Märtha Louise snakket om kritikk mot nyforlovelsen. – Det er åpenbart at han har vært utsatt for rasisme også. Folk må slutte med det rasistiske tullet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 16 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 17 timer siden

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - Igår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - Igår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - Igår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.

Klartale - Igår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - Igår: 09:55

Slik har andre uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com