Klartale > Nyheter

Wednesday, 27 September, 23:25

Klartale - 02 jan 23 kl. 08:25

Du er ikke alene om å være tett i nesa

Mange har vært syke i desember. Nesten fire av ti av befolkningen har vært syke med sykdommer i luftveiene. Det viser en undersøkelse. 38 prosent har hatt vært syk selv. Eller bodd sammen med noen som har vært forkjølet eller vært syke med korona-viruset.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norsk, Opinion, Nora Clausen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Du er ikke, aleneom å , være, tetti , nesa
Klartale - 08 feb 23 kl. 06:01

Å leve livet alene

Å være singel kan være bra en periode. Men hva gjør det med folk å leve hele livet alene?Klar Tale skriver denne uka om to single menn.

NRK - 04 aug 23 kl. 11:34

Politidirektoratet: Følger situasjonen i Skandinavia tett

Tross økt grensekontroll og beredskap i nabolandene, foreligger det per nå ingen opplysninger som påvirker politiets beredskap i Norge. Det skriver Politidirektoratet i en pressemelding. − Politiet er kjent med situasjonen i våre naboland og følger utviklingen nøye.

NRK - 15 nov 22 kl. 21:37

Nato følger utviklingen i Polen tett

Nato undersøker meldingene om rakettnedslag i Polen og samarbeider tett med Nato-landet. – Vi undersøker disse rapportene og koordinerer tett med vårt allierte Polen, opplyser en Nato-kilde til NTB. To personer ble drept i rakettnedslaget, ifølge en amerikansk etterretningskilde som sier til AP at en eller flere russiske raketter rammet Polen tirsdag.

Klartale - 15 dec 22 kl. 12:45

Derfor viser vi bildene fra demonstrasjonen

I dag (torsdag) publiserer Klar Tale sterke bilder fra en demonstrasjon. Det er mer enn to måneder siden folk samlet seg utenfor den iranske ambassaden i Oslo. Den fredelige demonstrasjonen ble til kaos.

NRK - 10 apr 23 kl. 12:09

Tett trafikk og kø

Mange er på veg heim frå påskeferie måndag. Det er tett trafikk og kø på E6 inn mot Lillehammer nordfrå. Det er også meldt om tett trafikk og kø på E16 både nord og sør for Hønefoss.

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

NRK - 10 dec 22 kl. 13:40

Reiss-Andersen til Bjaljatski: – Du er ikke alene

I sin tale under utdelingen av Nobels fredspris i Oslo rådhus i dag, hadde leder for Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen, en klar melding til fredsprisvinner Ales Bjaljatski: – Du er ikke alene. Bjaljatski som sitter fengslet i Belarus. – I dag går våre tanker til alle politiske fanger i Belarus.

Klartale - 11 sep 23 kl. 13:09

Utenlandsk borger siktet for spionasje i Norge

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) pågrep en utenlandsk mann fredag. Det sier Thomas Blom til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i PST.

NRK - 09 nov 22 kl. 10:58

Tok bilder av jenter han kjørte

Den tiltalte har forteller at han har pleid å plukke opp jenter som han kjørte rundt. Aktor spurte den tiltalte om han har hatt noe behov for å dokumentere at jentene satt på i bilen hans. – Når du har hatt med jenter i bil.

Klartale - 26 jul 23 kl. 11:15

– Livet er tøft, og du må være tøffere

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Nå snur årstiden – høstferien kan bringe årets første snø

Starten av høstferien byr nemlig på det som bli årets siste varme helg. Det sier Meteorologisk institutt. – Helgen er en flott mulighet til å komme seg ut å nyte de siste varme temperaturene, sier Eldbjørg Moxnes til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 10 timer siden

Erna Solberg har fått én uke på seg til å svare

Erna Solberg er leder for partiet Høyre. De siste ukene har mange snakket om Solberg. Årsaken er hennes mann Sindre Finnes.

Klartale - 11 timer siden

Nå tar det dobbelt så lang tid å selge nye biler

Finn.no sier det tar dobbelt så lang tid å selge nye biler nå, kontra før. Det tar 20 dager å selge biler som er fem år eller eldre.

Klartale - 11 timer siden

Sverige dobler straff

Sverige har hatt problemer med kriminalitet de siste årene. De siste månedene har det blitt verre.Gunnar Strömmer sier de er nødt til å gjøre noe for å snu utviklingen.

Klartale - 11 timer siden

Halvparten av studentene har fortsatt digital undervisning

En av fem sier de har digital undervisning ofte. Til sammen 55,1 prosent sier de har det ofte eller av og til. Det skriver nettsiden Khrono.

Klartale - 12 timer siden

Armenere flykter fra området

Styrker fra Aserbajdsjan og Armenia kjemper mot hverandre. Begge landene vil ha kontroll over området Nagorno-Karabakh. Området er egentlig en del av Aserbajdsjan og er på størrelse med Østfold fylke.

Klartale - 13 timer siden

En fin, men også tøff tid

Du har nettopp slitt deg gjennom 13 år med skole. Så er det på an igjen. Med studier.

Klartale - 13 timer siden

Tordenvær skaper trøbbel for trafikken

På Bergen lufthavn Flesland er flere avganger utsatt. Det samme gjelder ankomst, ifølge kanalen NRK.Togene på Jærbanen mellom Sandnes og Stavanger er stengt.

Klartale - 14 timer siden

Mer enn 100 døde etter brann i bryllup

Bryllupet var i distriktet Al-Hamdaniya i Irak. Flere kommer til å dø, tror myndighetene. Bryllupet var kristent.

Klartale - 14 timer siden

Nasa har begynt å studere prøver fra asteroide

Romkapselen Osiris-Rex er kommet tilbake på jorda, etter en lang reise. Den har vært på asteroiden Bennu. Søndag landet kapselen på jorda.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com