NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 22:04

NRK - 25 okt 21 kl. 12:17

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK. Apotekkjedene har kjøpt inn nærmere 400.000 doser, som altså alle kan få kjøpe.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jostein Soldal, Apotekforeningen, NRK, Folkehelseinstituttet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drop-in, for, influensavaksine
NRK - 09 jul 21 kl. 15:18

Åpner for drop-in i Bergen

Bergen starter drop-in-tilbud for på sikre at åpnede vaksinedoser blir brukt, skriver BT. - Det er kun styrt drop-in for ikke å kassere dosene. Vi kan risikere at vi ikke har ledige doser enkelte dager, sier Elisabeth Engelsen, leder for vaksineprosjektet i Bergen.

NRK - 14 jul 21 kl. 12:08

Drop-in-vaksinering i Oslo

Hovedstaden vil følge mange andre kommuner og starte med drop-in-vaksinering neste uke. – Det er frivillig å ta vaksinen. For de som ønsker å bli vaksinert, men av en eller annen grunn ikke har fått gjort det enda vil tilbudet om drop-in gjøre det enklere og mer fleksibelt, sier helsebyråd Robert Steen til NRK..

NRK - 08 jul 21 kl. 12:13

Flere åpner for drop-invaksinering

Flere kommuner sliter med å få folk til å møte opp til vaksinering og sitter igjen med for mange vaksinedoser. I Arendal har 5600 fått innkalling til vaksinering den siste uken, men under halvparten har møtt opp. Flere kommuner åpner derfor for drop-in, der alle som vil, kan møte opp og vaksineres..

VG - 09 jul 21 kl. 16:17

FHI: Kommuner kan åpne opp for drop-in-vaksinering

Flere kommuner sliter med å få tak i folk til å sette første vaksinedose. Nå kan kommuner tilby drop-in-vaksinering – også til innbygger i nabokommuner..

Aftenposten - 09 jul 21 kl. 16:42

FHI åpner for at kommuner kan tilby drop-in og dele doser med naboene

Mange kommuner har nå flere vaksiner enn armer å stikke dem i. Nå åpner FHI for at de kan tilby drop-in og dele….

NRK - 13 jul 21 kl. 12:10

1549 vil ha drop-in-vaksine

Totalt 1549 hadde 11.30 meldt seg til drop-in-vaksinering i Bergen, det opplyser vaksinekoordinator Elisabeth Engelsen til NRK. 216 av dei har ikkje fått dose 1 frå før.

Aftenposten - 14 jul 21 kl. 11:59

Starter drop-in vaksinering i Oslo 19. juli

Oslo kommune starter med drop-in vaksinering om fem dager..

Klartale - 14 jul 21 kl. 13:00

Oslo starter med drop-in-vaksinering

Fra mandag av vil Oslo tilby drop-in-vaksinering. En av årsakene er at veldig mange takker nei til korona-vaksine..

VG - 13 aug 21 kl. 20:55

Rykker frem i køen: Nå kan lærere få dose to på drop-in i Oslo

Fra og med mandag kan ansatte i skoler og barnehager møte opp på drop-in i Oslo for å få sitt andre vaksinestikk..

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 21:12

Oslo-lærere prioriteres i vaksinekøen – kan få drop-in-vaksine fra mandag

Fra mandag av kan ansatte i skoler og barnehager i Oslo få andre vaksinedose ved å møte opp til drop-in-vaksinering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt