NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 10:11

NRK - 26 okt 22 kl. 16:34

Droneobservasjon ved Flesland: Politiet avslutter innsatsen

Politiet rykket ut til Bergen lufthavn Flesland klokken fire etter en mulig droneobservasjon. Like over klokka seks avsluttet de på stedet. De hadde da ikke gjort nye observasjoner og kunne ikke være sikre på om det var en faktisk drone som var observert. – Politiet fikk melding om en mulig droneobservasjon i umiddelbar nærhet til rullebanen på Flesland. Vi rykket ut med ressurser med formål om å lokalisere dronen og eventuelt dronepilot.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Flesland, Jørgen Ommedal, NRK, Ommedal, Avinor, Celius Trulsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Droneobservasjon, ved, Flesland, Politiet, avslutter, innsatsen
NRK - 26 okt 22 kl. 16:34

Droneobservasjon ved Flesland: Politiet avsluttar innsatsen

Politiet rykket ut til Bergen lufthavn Flesland klokken fire etter en mulig droneobservasjon. Like over klokka seks avsluttet de på stedet. De hadde da ikke gjort nye observasjoner, og kunne ikke være sikre på om det var en faktisk drone som var observert.

NRK - 26 okt 22 kl. 16:34

Droneobservasjon ved Flesland

Politiet rykket ut til Bergen lufthavn Flesland klokken fire etter en mulig droneobservasjon. – Vi har fått inn en melding fra noen som skal ha observert det de beskriver som en drone ved Flesland, opplyser Jørgen Ommedal, operasjonsleder i Vest politidistrikt, til BT. Ommedal sier til avisen at politiet er i kontakt med en person.

NRK - 26 okt 22 kl. 16:34

BT: Droneobservasjon ved Flesland

– Vi har rykket ut til Flesland etter å ha fått inn en melding fra noen som skal ha observert det de beskriver som en drone ved Flesland, opplyser Jørgen Ommedal, operasjonsleder i Vest politidistrikt, til BT. Ommedal sier til avisen at politiet er i kontakt med en person. – Vi vet ikke om han har noe med dronen å gjøre.

VG - 19 okt 22 kl. 07:05

Flesland er åpen igjen etter drone­observasjon

FLESLAND (VG) Flyplassen i Bergen ble stengt etter droneobservasjon. Nå er Flesland åpen igjen..

NRK - 19 okt 22 kl. 08:21

Droneobservasjon ved Førde lufthamn

Det har kome inn melding om mogleg droneobservasjon ved Førde lufthamn. Det melder VG. Politiet undersøker om observasjonane faktisk er dronar, skriv dei i ei pressemelding.

NRK - 11 okt 22 kl. 18:47

Politiet i Finnmark: Mulig droneobservasjon ved Melkøya

Politiet har mottatt melding om mulig droneobservasjon mellom Melkøya og Hammerfest lufthavn. Det skriver de i en melding på Twitter..

NRK - 02 nov 22 kl. 09:38

Militær flyplass stengt etter droneobservasjon

I morgentimene ble flytrafikken til og fra flyplassen på Andøya stanset. Årsaken var at det var observert ei drone i nærheten av flyplassen. – Det kom inn ei melding til politiet fra Avinor klokka 05.

Aftenposten - 19 okt 22 kl. 07:12

Flesland ble ble stengt etter droneobservasjon. Nå åpner flyplassen igjen.

Politiet rykket onsdag morgen ut til Flesland og Haakonsvern i Bergen etter meldinger om mulige droner..

VG - 19 okt 22 kl. 07:05

Flesland er åpen igjen: Minst én drone

FLESLAND (VG) Flyplassen i Bergen ble stengt etter droneobservasjon. Det er observert en eller flere droner, sier politiet..

NRK - 19 okt 22 kl. 06:20

Mulig drone observert ved Flesland

En mulig drone er sett i området ved Bergen lufthavn Flesland. Politiet fikk melding om flere lysglimt like etter klokken fire i natt. De har rykket ut med patruljer til Flesland, Bjorøy og Haakonsvern, skriver BT..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fengsel for overgrepsmateriale

En mann fra Stjørdalsregionen er for fjerde gang dømt for nedlasting og oppbevaring av store mengder overgrepsbilder og videoer. Det tar 15 døgn å spille av videofilmene, går det fram av dommen fra Trøndelag tingrett. Tiltalte i 30-årene delte også flere av videoene via en app.

NRK - 30 minutter siden

Salgsforbud blir ikke opphevet

Avdelingssjef Per Samuelsson i Elsäkerhetsverket opplyser til NRK at Easee ikke får opphevet salgsforbudet. Beskjeden kom i går kveld, opplyser Samuelsson. Easee har mulighet til å anke saken..

NRK - 15 minutter siden

HA: Beboerne i Moelv har fått flytte hjem

Beboerne på adressen i Moelv, hvor politiet gikk til aksjon på grunn av opplysninger om mulig giftig stoff, har fått flytte hjem igjen. Det skriver HA. De tre beboerne ble evakuert på onsdag.

NRK - 15 minutter siden

Tror ikke det har skjedd noe kriminelt

Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt med personen som ble funnet død i Byfjorden i Bergen i går. Det skriver VG. Politiet vil ikke gå ut med kjønn eller alder, fordi de foreløpig ikke har identifisert personen..

NRK - 10 minutter siden

Riksadvokaten vil gjenoppta saken mot Jan Helge Andersen

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud ber gjenopptakelseskommisjonen gjenoppta Baneheia-saken mot Jan Helge Andersen, ifølge en pressemelding. Andersen ble dømt til 19 års fengsel for voldtekt og drap på 8 år gamle Stine Sofie Sørstrønen og medvirkning til voldtekt av 10 år gamle Lena Sløgedal Paulsen. Da Viggo Kristiansen i desember ble frikjent for drapene i Baneheia, ble også drapet på Lena Sløgedal Paulsen stående uløst.

NRK - 10 minutter siden

Ukraina: Minst sju drept i russiske angrep øst og nord i landet

Minst sju personer er drept i russiske angrep over natten, ifølge ukrainske myndigheter. Angrepene rammet regioner øst og nord i Ukraina. Ifølge ukrainske nødetater ble fem sivile drept i Kostjantynivka øst i Donetsk natt til fredag.

NRK - 15 minutter siden

Dansk etterretning advarer mot kinesisk stipendordning

Politiets Efterretningstjeneste (PET) i Danmark mener den kinesiske stipendordningen CSC for studenter og forskere kan øke faren for spionasje. Medier både i Sverige, Tyskland og Norge omtalte stipendordningen tidligere i år. Kinesiske studenter og forskere som kommer til Europa med CSC-stipend, må underskrive en kontrakt der de lover troskap til kommunistpartiet og den kinesiske staten.

NRK - 1 time siden

Familien åpner Nerdrum-museum

Øde Nedrum og moren Turid Spildo har bestemt seg for å åpne et eget og permanent utstillingssenter for Odd Nerdrums kunst. Det skriver de på sin egen nettside Nerdrum.no.

NRK - 30 minutter siden

SSB: Fire av fem nye biler i fjor var elbiler

79 prosent av bilene som ble førstegangsregistrert i 2022 var elbiler. Det er en økning fra 71 prosent i 2021. Av alle personbiler på norske veier går nå 21 prosent kun på strøm.

NRK - 30 minutter siden

Flatanger: Kan ta lang tid før veien åpner

Kvikkleireskredet som gikk i Flatanger 10. mars førte til at fylkesvei 6928 ble helt stengt. Rundt 100 personer i Utvorda og Sitter er fortsatt uten veiforbindelse og helt avhengig av båt Raset, som var rundt 150 meter bredt, inneholdt like mye masse som 30.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com