NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:22

NRK - 02 mar 24 kl. 10:57

Droneangrep mot boligblokk i St. Petersburg

Seks mennesker ble skadd da en drone i morgentimene traff en boligblokk i St. Petersburg, opplyser det russiske nyhetsbyrået Ria Novosti. Øyenvitner forteller om eksplosjoner, og en video offentliggjort på nettstedet The Mash skal vise øyeblikket der dronen traff bygningen. Videoen viser et kraftig lysglimt og bygningsrester som flyr gjennom lufta. En annen video viser hvordan bilalarmer i området blir utløst av eksplosjonen.
Les mer på NRK


Les mer om:
St, Ria Novosti, The Mash, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Droneangrepmot , boligblokki St , Petersburg
NRK - 31 jan 24 kl. 09:08

Sivile drept i droneangrep i Donetsk

Minst to sivile er drept i et ukrainsk droneangrep mot russiskokkuperte Donetsk, sier en russisk-innsatt ordføreren i området. – To sivile ble drept og en ble såret som følge av et ukrainsk droneangrep mot veien mellom Gorlivka og Donetsk, skriver Ivan Prikhodko på Telegram. Han er ordfører i russisk-okkuperte Gorlivka.

NRK - 22 dec 23 kl. 05:57

Omfattende droneangrep mot Kyiv

Kyiv ble rammet av et omfattende droneangrep natt til fredag. Bygninger i flere deler av byen er meldt truffet, og to minst to personer er skadd. Ordfører Vitalij Klitsjko skriver på Telegram at en boligblokk i Solomjanskyj-distriktet ble truffet av en drone, og at dette utløste brann i de øverste etasjene av blokka.

NRK - 15 dec 23 kl. 21:19

Ukrainsk droneangrep mot Kursk og Krim

Ukrainske styrker skal fredag kveld ha rettet droneangrep mot mål på den okkuperte Krim-halvøya og Kursk-regionen i Russland. Guvernøren i Kursk-regionen, Roman Starovojt, bekreftet angrepet på Telegram og oppfordret folk til å beholde roen. Forsvarsdepartementet i Moskva hevder at seks droner rettet mot «installasjoner på russisk jord» ble skutt ned.

NRK - 31 dec 23 kl. 02:28

Russiske rakett- og droneangrep mot Kyiv og Kharkiv

Minst 26 personer er såret i et russisk rakettangrep mot Kharkiv, ifølge lokale myndigheter. I Kyiv er luftvernet aktivert for å slå ned et droneangrep. Ordfører Ihor Terekhov i Kharkiv, Ukrainas nest største by, opplyste natt til søndag at en boligbygning i sentrum av byen ble truffet.

NRK - 31 dec 23 kl. 03:59

Nytt droneangrep mot Kharkiv

Russland startet et nytt droneangrep mot den ukrainske byen Kharkiv natt til søndag, få timer etter et tidligere angrep mot byen, der 26 mennesker ble såret. Det opplyser ordfører i Kharkiv, Ihor Terekhov på meldingstjenesten Telegram. Ifølge ordføreren skal nattens angrep ha skadet flere bygninger i Kharkiv sentrum.

NRK - 28 jan 24 kl. 17:52

Biden: Sverger å slå tilbake etter droneangrep

Tre amerikanske soldater ble drept og minst 25 ble skadet i et droneangrep på en amerikansk militærleir i Jordan natt til søndag. USAs president Joe Biden sier USA «sverger» å slå tilbake etter at et droneangrep, og skyldte på Iran-støttede militante grupper. – Ikke vær i tvil, vi vil stille alle ansvarlige til ansvar på et tidspunkt og på en måte som vi velger, sa presidenten i en uttalelse..

NRK - 10 feb 24 kl. 07:32

Guvernør: Sju drept i droneangrep mot Kharkiv

Sju personer, blant dem tre barn, er drept i et russisk droneangrep mot den østukrainske byen Kharkiv. Det opplyser regionens guvernør Oleh Synegubov på meldingstjenesten Telegram lørdag morgen. Tidligere på natten meldte de lokale myndighetene at en person hadde mistet livet i et russisk droneangrep mot en bensinstasjon.

VG - 21 feb 24 kl. 02:53

Ukrainske myndigheter sier syv sivile er drept i russiske droneangrep

Fem personer fra samme familie er drept i et russisk droneangrep nord i Ukraina og to andre drept i et droneangrep mot en bil i nordøst, ifølge myndighetene..

NRK - 02 apr 24 kl. 10:20

Ukraina har gjennomført droneangrep mot Tatarstan i Russland

Angrepet har truffet Russlands største og mest moderne oljeraffinerier i Tatarstan, men russiske myndigheter sier de avverget angrepet. Ukrainas militære opplyste at ukrainsk-produserte droner gjorde betydelig skade på et militært mål i Tatarstan tirsdag, og lokale myndigheter sa at flere var såret i droneangrep på industristeder i området. Senere sa russiske tjenestemenn at luftvernet hadde avverget et droneangrep på Tatnefts Taneco-raffineri i Nizjnekamsk i Tatarstan, 1300 kilometer fra Ukraina, og at raffineriet opererte som normalt.

NRK - 11 apr 24 kl. 01:01

Tre skal være drept i droneangrep mot russisk grenseregion

Tre mennesker, blant dem to barn, ble drept i et ukrainsk droneangrep mot den russiske grenseregionen Kursk, ifølge regionens guvernør. Guvernør Roman Starovojt skriver på Telegram at en ukrainsk drone angrep en bil noen kilometer fra grensa til Ukraina. Ifølge ham var alle i bilen sivile.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 30 minutter siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 1 time siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 1 time siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 1 time siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.

NRK - 3 timer siden

Ti personer i slåsskamp i Drammen

Politiet rykket sent lørdag kveld ut til Bragernes torg i Drammen etter melding om et slagsmål mellom ti personer utenfor Old Irish Pub En person skal ha blitt slått bevisstløs og politi og ambulanse er på stedet, ifølge politiet i Sør-Øst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com